Last news in Fakti

13 Юни, 2024 10:15 829 2

Ники Минаж намекна за раздяла със съпруга си

  • ники минаж-
  • съпруг-
  • раздяла-
  • слухове

Ники и Кенет са заедно от ученици

Ники Минаж намекна за раздяла със съпруга си - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Певицата Ники Минаж подхрани слуховете за раздяла със съпруга си Кенет Пети.

Наскоро в социалните тя мрежи публикува снимка, под която гласи загадъчен текст: "Да си свободен", който прикова вниманието на нейните последователи, пише dir.bg. Съвсем логично започнаха да валят запитвания под поста ѝ дали е необвързана, дали с Кенет още са заедно или пък е просто ПР трик за следващ сингъл. "Обичаме те независимо от всичко, дори да се разделяш или да пускаш нова песен", коментира и една голяма част от почитателите ѝ.

Публикацията ѝ предизвика резонни въпроси, тъй като през април съпругът ѝ подаде молба в съда да одобри напускането му на САЩ.

За Кенет Пети все по-малко се говори в онлайн пространството, който е в изпитателен срок, припомня Daily Mail.

Според TMZ е съден през далечната 1995 г. за изнасилване и му е забранено да пътува извън страната. Миналата година влезе в заглавията, защото получи присъда от 120 дни домашен арест за нарушаване на пробацията си. Причина бе, че публикува клипове в социалните мрежи, съдържащи агресивни послания към рапъра Offset.

Иначе Ники и Кенет са ученическа любов. Изпълнителката сподели пред Vogue през 2023 г., че с него се разбират повече от добре и че винаги ще се уважават, тъй като имат дълга история. Двамата споделят и син, който е на 3 годинки.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 минзухар

    0 0 Отговор
    Сатанисти
  • 2 Трябва

    1 0 Отговор
    И багерист, който обича да кара фадрома! С тенденция фадромата да стане булдозер!