Last news in Fakti

19 Юни, 2024 07:52, обновена 19 Юни, 2024 08:39 1 692 7

Арестуваха Джъстин Тимбърлейк за шофиране в нетрезво състояние, вижте СНИМКА от ареста (ОБНОВЕНА)

  • джъстин тимбърлейк-
  • арестуван

Певецът вече е освободен

Арестуваха Джъстин Тимбърлейк за шофиране в нетрезво състояние, вижте СНИМКА от ареста (ОБНОВЕНА) - 1
Снимка: БГНЕС

Джъстин Тимбърлейк беше арестуван по обвинение в шофиране в нетрезво състояние, но вече е освободен от полицейския арест в Ню Йорк, твърди адвокатът му.

Според полицията певецът е бил забелязан около полунощ във вторник сутринта “да управлява автомобила си в нетрезво състояние,” в Саг Харбър, Ню Йорк. Тимбърлейк е шофирал BMW от 2025 г., когато се твърди, че не е спрял на знак "Стоп" и не е поддържал лентата си за движение, се казва в изявление на полицията в Саг Харбър.

Служителят спрял автомобила, Тимбърлейк казал на полицията, че “е изпил едно мартини и си тръгнал с приятелите си за вкъщи,” според съдебните документи.

Очите на Тимбърлейк бяха “кръвясали и стъклени“ и от дъха му се носеше “силна миризма на алкохол”, се твърди в съдебните документи.

Служител на полицейското управление на селището Саг Харбър го описва като “неспособен да разпределя вниманието си” и добавя “имал забавен говор, бил нестабилен на краката си и се представил зле на всички стандартизирани полеви тестове за трезвеност”. Тимбърлейк също така три пъти отказал химически тест.

Полицията в САЩ разпространи снимка на певеца Джъстин Тимбърлейк от ареста в Ню Йорк.

Тимбърлейк беше освободен без гаранция. Следващото му явяване в съда е насрочено за 26 юли, съобщиха за CNN от офиса на окръжния прокурор на окръг Съфолк. Очаква се явяването да бъде виртуално.

В момента Тимбърлейк е на турне с последния си албум, “Everything I Thought It Was.” Следващото му представление е насрочено в Чикаго в United Center в петък.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Не ни подценявайте, моля!

    12 3 Отговор
    Всеки ден сайтовете започват с тази "новина". Отдавна разбрахми, развълнувахме се, и някои смутено попитахме, кой е този Джъстин който е арестуван. Така беше и когато почина Матю Пери. Всеки ден, на първа линия, кой какво казал за Матю Пери, и кой какво си спомнил. Явно това са колосите на мисленето и културата в България... Престанете да ни принизявате.
  • 2 Програмиста

    23 0 Отговор
    Шофирал е кола от 2025Г - тоест от бъдещето?
  • 3 Въй

    8 0 Отговор
    Тимберлаке е бил освободен и ще има дело само на компютър,а Британи Спира се е казала Здрасти! на задника си. Шашави истории,ръйш,шашави!
  • 4 Някой си

    5 0 Отговор
    Свеж като репичка
  • 5 газов инжекцион

    3 0 Отговор
    Добре е,че не е направил някой инцидент,катастрофа или да е блъснал някого.
  • 6 Ееееееей, БМВ от 2025…

    1 0 Отговор
    Ще ми е интересно да го видя това БМВ от 2025 г. като как изглежда… Писачите в сайта пак родиха бисер.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.