20 Юни, 2024 13:47 1 806 4

Дженифър Лопес на почивка в Италия без Бен Афлек (ВИДЕО+СНИМКИ)

  • дженифър лопес-
  • бен афлек-
  • почивка-
  • италия-
  • развод

Джей Ло е била забелязана в хотел в Позитано

Дженифър Лопес на почивка в Италия без Бен Афлек (ВИДЕО+СНИМКИ) - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Дженифър Лопес изглеждаше впечатляващо, когато беше снимана в Италия на почивка без съпруга Бен Афлек, докато слуховете за развод продължават да се увеличават.

Според видео и снимки, получени от TMZ, актрисата е била забелязана в хотел в Позитано, крайбрежно село на Амалфи в Южна Италия.

Там тя и няколко приятели се отправиха към водата, където се качиха на яхта.

54-годишната Лопес показа плажното си тяло, облечена в жълто горнище, жълти къси панталони и подходящо сако, което носеше.

Появата на певицата идва дни след като тя поздрави съпруга си в чест на Деня на бащата.

“Нашият герой”, написа тя на стори в Instagram в неделя заедно със снимка на 51-годишния Афлек, облечен в черно кожено яке - „Честит ден на бащата“.

Въпреки това актьорът прекара специалния празник с бившата си съпруга Дженифър Гарнър, с която споделя децата Вайълет, Серафина и Самуел.

Съобщава се, че Лопес и Афлек продават имението си за 60 милиона долара в Бевърли Хилс, Калифорния, тъй като се твърди, че са на път да се разведат.

Те закупиха имението за 60,85 милиона долара през май 2023 г., а сега искат 65 милиона долара за него.

Междувременно Афлек живее в отделен дом от съпругата си, за която се ожени през юли 2022 г., и няколко пъти свали брачната си халка.

Източник каза пред “Entertainment Tonight” миналата седмица, че актьорите са “живели отделни животи” но “още не са официално разделени.”

В този момент те просто вършат своите неща“, каза вътрешен човек пред изданието. „Те започнаха връзката си много оптимистично и смятаха, че нещата могат да се променят, но не са.“

Друг източник каза, че Лопес се чувства сякаш е направила всичко възможно, за да спаси брака си.

„На Джени ѝ писна и тя наистина се опита, но не може повече, не става по-добре, по-зле е“, каза човек от музикалната индустрия.

Поп звездата сега се опитва да извлече най-доброто от времето си, като се фокусира върху своите близнаци, Макс и Еме, на 16 години, и кариерата си.

Източник: pagesix.com


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 да де

    7 1 Отговор
    То и он е на почивка от нея не разбирам само как може да настъпи два пъти мотиката.

    Коментиран от #3

  • 2 Цъцъ

    4 0 Отговор
    А Куpнела се пържи на Позитано 20
  • 3 Идън

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "да де":

    Мотиката е шибнала по челцето Джени- да я пита човек защо и бяха цирковете със сватбата...Най- много сълзи са проляти от сбъднати желания...
  • 4 ;-)

    0 0 Отговор
    Епа и я че одим веднага там на почивка!