27 Септември, 2024 12:24 8 654 111

Борисов за екшъна в НС: Вандалско поведение. В 22-23 часа да си докараш агитките в Народното събрание?! (ВИДЕО)

  • бойко борисов-
  • екшън-
  • народно събрание-
  • агитки

Ние тези пари, които ги загубихме вчера, ще ги вземем от вътрешния бюджет. И няколко години няма да може да ги ползваме. Ако ГЕРБ победи убедително ще успея да предоговоря да върна тези пари от Брюксел.  Неслучайно в Пловдив дойдоха само при ГЕРБ и при никой друг. Нека използваме този бонус, който имаме в политиката, и да го направим за хората, коментира лидерът на ГЕРБ

Борисов за екшъна в НС: Вандалско поведение. В 22-23 часа да си докараш агитките в Народното събрание?! (ВИДЕО) - 1
Снимка: Фейсбук

Случилото се снощи е ежедневието на несистемни партии, на партии, които толкова са се вкопчили във вашите социологически изследвания, че са готови за 0.5% да продадат за милиарди работещите хора. Беше грешка. Няма повече кой да ни даде милиарди левове за емисиите, за социалните плащания, за рекултивацията и сигурността на миньорите. Явно на българите не им трябват тези пари, щом гласуват за тези партии. Така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира от Казанлък снощния скандал в НС и съдбата на въглищната енергетика, цитиран от novini.bg.

"Не съм вярвал, но чаках Бойко Рашков, за да станем мнозинство в зала, защото ставаше въпрос за парите на българите. Видяхме вандалско поведение. В 22-23 часа да си докараш агитките в Народното събрание?! Колеги, които си доведоха агитките, а аз им обещавам, че при всяка тяхна точка ще им водим по 150 души, за да им свиркат на главите."
Това ли възпитахме снощи в хората и децата? Утре да не се чудим защо ученици се бият, каза още той.

Ние тези пари, които ги загубихме вчера, ще ги вземем от вътрешния бюджет. И няколко години няма да може да ги ползваме. Ако ГЕРБ победи убедително ще успея да предоговоря да върна тези пари от Брюксел. Неслучайно в Пловдив дойдоха само при ГЕРБ и при никой друг. Нека използваме този бонус, който имаме в политиката, и да го направим за хората, коментира Борисов.

Никой в Брюксел не иска да затваря мините и централите - няма спор. Вчерашните решения са минали на комисия. Нямаше дебат. Имаше агитки, които ни поставиха в неравностойно положение, заяви лидерът на ГЕРБ.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 52 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Верно ли

    151 23 Отговор
    лъжец долен и крадец!

    Коментиран от #69, #71, #78

  • 2 Последния Софиянец

    132 43 Отговор
    Това не са агитки а миньори които ще бъдат оставени без работа за да напълни Тиквата чекмеджета.

    Коментиран от #35, #94

  • 3 честен ционист

    116 31 Отговор
    На Баце агитката са най-големите простаци.
  • 4 Кой се опитва да прекара миньорите?

    107 9 Отговор
    Кажи...
  • 5 Хаха

    93 26 Отговор
    Боко няма да ги разрешите тези пари! Европа си заминава в този си вид и вие с нея!
    Кажи за водата защо посланика на Изрел е подписал договора и срещу какво ми продаде
  • 6 Просто Киро

    90 17 Отговор
    "Борисов: Вчера, като гледах как ГЕРБ, ППДБ и ДПС бяхме единни, има шансове за след изборите". Мислете за кой гласувате, особено симпатизантите на ППДБ, които си милсят че има разлика между тях и ГЕРБ/ДПС.
  • 7 дон Вито

    101 11 Отговор
    Вандал си ти.
    На ти 1000 лева ако си отрежеш едната ръка.
    Аааа не ги щеш, така ли?
    Ама как, възмутително, пропускаш и губиш цели 1000 лева?!
    Вандал с вандал....
  • 8 Мълчи бе продажник

    110 27 Отговор
    Добре че са Възраждане и ИТН да ви спрат с другите продажници да доунищожите енергетиката .Тия народни събрания все в последните заседания гледат да сътворят възможно най - големите глупости.Герберастко кокорската шайка докато не се измете никога няма да има просперитет.....

    Коментиран от #39, #63

  • 9 ТаУмВзе

    65 15 Отговор
    Друго си е Чекмеджета, Гардероби и други бацелони да ти е спокойно да! Кво са, Банкянския ги хока другите Пациенти за Морал а. Нема толко Бесна Пародия на Писта ей!
  • 10 Зевс

    98 16 Отговор
    А какво е в 12 без 5, тъкмо преди парламента да се разпусне, да искаш на тъмно да закриеш българската енергетика и да гепиш едни 2 милиарда по плана за възстановяване?
  • 11 Град Симитли

    48 8 Отговор
    Манол гледа страшно и ужасно! :))
  • 12 Истината!

    34 94 Отговор
    Заради тези продажни палячовци от ИТН и Възраждане, България губи около 3 млрд евро!!! Половината ще са санкции за неизпълнени ангажименти към ЕС, а останалата щяха да са компесации за затварянето на тези "печки с въглища", които освен да тровят децата ни, са и на огромна загуба ( която дотираме ние с парите си), както и за преквалификация на работещите там. Сега, заради тях, тези хора ще останат на улицата, но без пари, без бъдеще и без възможност да работят друго! Сега тъпаците от ИТН и Възраждане да изкарат 3 млрд евро и да ги платят!!! Малоумници!!!

    Коментиран от #15, #40, #86, #93

  • 13 Вие сте

    72 15 Отговор
    проклятието на България с ПП, ДБ, СДС, и ДПС. Продължавате да фалшифицирате избори. А агенции и медии ги узаконяват. Вие сте "омразно правителство", като такова всички заеми взети през послидните 35 г., Концесии, неизгодни меж. договори и нац. Законодателство трябва да се деанонсират, заемите да бъдат вписани като омразни, а всички вие да сте в затвора.

    Коментиран от #38

  • 14 ккк

    67 12 Отговор
    тези пари искахте да си ги вземете чрез фирмите , щял да ги предоговорил , ама кой си ти . И ти като македонците и те тръгнаха с голямата кошница към ЕС . Там си ти за да взимат от теб не да дават и да си изриват отпадъка към нас под формата на храна и други
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Аууу ,

    25 14 Отговор
    и той не е знаел за гнусното представление на патерицата си прогнила , ли ? Та преди няколко години заради измислен митинг на учиндолския Чалгар на Орлов мост (???) беше затворил центъра на София и де що има полицаи го охраняваха ! Мутренски номера за тотални дебили !
  • 17 Ти да видиш какви прозрения

    58 6 Отговор
    От сикаджията акъл неща, да си гледа кражбите и да не ни занимава с тъпите си мисли! Природата си знае работата!
  • 18 Губят

    51 10 Отговор
    обръчите им от фирми на властта. Всъщност печелят. А за българите ЛГБТ, борса ток, това е оставил на българите Василев по ПВУ. Денков ни остави такса смет, която ще се дигне с 300%. Терзиев въведе с 50% по скъпа данък сграда. Осигуровките се вдигат отново. Инфлацията гони СТО ПРОЦЕНТА. Това ни оставиха ГЕРБ, ПП, ДБ, СДС и ДПС. Още концесии за мини и злато. БОРСА ТОК ПВУ за потребители, Василев, епитети, епитети, епитети. Фирмите да ви кажат какви суми плащат с борса ток. Помпат инфлация и заеми.
  • 19 Демократ

    24 5 Отговор
    Чалгата е пренесена културно и съвсем точно в българския политически живот, в който няма нищо свято и грам висококултурно, няма дори обратен порив за вид културна нормализация.

    Т.е. чалгата е да не знаеш повече, дори да не знаеш изобщо, да не се самоиздигаш и самонадграждаш, а "да бъдеш себе си". И понеже не обичам щастливите краища, да напомня: тя прилича на онова клише, при което вече изстисканата паста за зъби няма как да бъде върната в тубичката. Т.е. няма как да бъде натикана обратно в кръчмите, където ѝ е мястото, особено след официализирането ѝ по националните телевизии.

    Управляват ни чалгаджии

    Съответно, българската политика охотно я използва, разбирайки, че тя определя средата – и на липсата на граждански порив, и на негласуването.

    Така бъдещето никога не идва, или пък се бави. Просто защото ни управляват чалгаджии в културен и политически смисъл. И това вече прилича на общонационално културно предубеждение – че единственият начин за правене на политика в България е през кражби и измами.

    Честито на печелившите чалгаджии.
  • 20 Само Борисов може да го направи

    13 51 Отговор
    Мандат до построяването на магистрала "Хемус",магистрален път Видин-Ботевград,тунела под "Шипка",тунелът под "Петрохан",магистрален път Русе-Казанлък,магистрала "Черно море".Това го искаме българските граждани от Северна България.Той е гаранта за построяването на всичко това.
    Българските граждани от Северна България искат построяване на магистрала "Хемус",магистрален път Видин-Ботевград,тунела под "Шипка",тунелът под "Петрохан",магистрален път Русе-Казанлък,магистрала "Черно море".

    Коментиран от #60

  • 21 Последния Софиянец

    50 9 Отговор
    Тиквата и 🐷 продадоха България.
  • 22 Трак

    54 10 Отговор
    Абе бо-к-лук по времето на твоята неолиберална антибългарска диктатура хората се самозапалваха и самоубиваха масово в безисходица на социален геноцид ! Ти така ли възпита децата ,,? От малки да се самоубиват и да емигрират . !? 1.5 млн българи емигрираха по време на твоя режим
  • 23 Галя от посолството

    21 11 Отговор
    Борисов има последен шанс да го гласува в понеделник с коалиционните си партньори от ПП-ДБ и ДПС-НН!
  • 24 Голата истина

    25 1 Отговор
    Никoй нe пeчeли oт дecтaбилизaциятa, c изключeниe нa хoрaтa, кoитo имaт интeрecи инcтитуциитe дa нe рaбoтят в мoмeнтa. Тoвa ca хoрaтa, кoитo ca cъc зaвeдeни oбвинeния oт прoкурaтурaтa, нaмирaщи ce в чужбинa. Тe ca нaй-гoлeмитe пeчeливши. Много е важно протестиращите да се фокусират в две искания за промяна в изборния кодекс: 1.100% мажоритарен вот на парламентарните избори. 2.Субсидиите за партиите „0“ лева.
  • 25 Човека

    28 6 Отговор
    обърка хората с чекмеджетата, но след изборите ще се поправи.
  • 26 По принцип

    36 7 Отговор
    Не мога да вярвам на мъж, който не признава и се срамува от собствената си кръв дете!
  • 27 Буден

    10 6 Отговор
    За малките партии Българи.

    Коментиран от #34

  • 28 Мнение

    32 5 Отговор
    Трябва всеки ден да се прави граждански арест на това прасе, до като кончината не стане държава и да го осъди

    Коментиран от #65

  • 29 Българските избиратели го искаме

    20 3 Отговор
    Прoмянa в избoрния кoдeкc:

    1.100% мaжoритaрнa избoрнa cиcтeмa!Прeмaхвaнe нa прoпoрциoнaлнaтa избoрнa cиcтeмa./Пaртиитe нe гo иcкaт,зaщoтo тo e прoтив тях.Нe мoгaт дa cи рeдят лиcтитe c хoрa oт тeхнитe инкубaтoри в Coфия/.Кoeтo нe e дoбрe зa пaртиитe e дoбрe зa бългaрcкия нaрoд.

    Коментиран от #64

  • 30 Се ла ви

    30 6 Отговор
    Европа и Урсула да говорят за вредни емисии като спрат да наливат пари за бомби между Украйна и тавариш.Там що не изчисляват емисиите?Да наречеш работни хора агитка е тъпо.Те нищо не правеха.Ама тея се нараха и изчезнаха.
  • 31 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    31 9 Отговор
    По голям вандал от тиквата на територията НЯМА!
  • 32 Гербав

    32 8 Отговор
    Заради теб сме на този хал, изедник!
  • 33 Еднокнижника

    22 6 Отговор
    Още ли шава ???!!!!????
    Още ли не е изчегъртан???!!!!?????
  • 34 Точно обратното

    4 7 Отговор

    До коментар #27 от "Буден":

    Това е най голямата глупост!
  • 35 Лондон

    10 30 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Да си търсят друга работа , защо трябва да ме тровят с техните въглища и това означава ли , че който остане без работа отива и троши парламента???
    Те са в тази категория трудоустроени , при която на 50 г се пенсионират и вземат максимална пенсия , за това става на въпрос!!!Технологиите се развиват страшно бързо , ние трябва да ги внедряваме , а не да копаме под земята , като някои примати !!!

    Коментиран от #42, #49, #57

  • 36 Срама няма

    24 8 Отговор
    Лъжец !
  • 37 зевзек

    22 6 Отговор
    нали си баща на нацията, поне за такъв искат да те представят, що не ги спря да вършат глупости, що не се появи в зала, трябваше дебелото момче, да се разхожда, и да се прегръща с този и онзи, гола вода си ти, само приказки, 12 години те видяхме колко, и какво, можеш
  • 38 ЕДГАР КЕЙСИ

    11 10 Отговор

    До коментар #13 от "Вие сте":

    МИСТЪР КЕШ Е .............. ПРОКЛЯТИЕТО НА БЪЛГАРИЯ .............. ДОГА (СОПОЛА) Е АУТ ......... ФАКТ !
  • 39 Хан Ауспух

    12 23 Отговор

    До коментар #8 от "Мълчи бе продажник":

    израждане и итн са едни гнycни долнопробни партийни и за тях гласуват само най-долните yтрепки и измет на обществото.

    Коментиран от #43, #55

  • 40 факуса

    21 9 Отговор

    До коментар #12 от "Истината!":

    а боко кога ще плати милиардите от ктб,и кво стана кат ни дадоха компенсации за затворените реактори,които не е било задължително да затваряме,и досега ес само ни цака с топла бира,разбиха ни икономиката да не сме конкуренция
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Берлин

    16 2 Отговор

    До коментар #35 от "Лондон":

    Немците живеят по 80-90 години и хич не са изтровени!
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌

    12 3 Отговор
    Срам позор
  • 47 дом

    10 7 Отговор
    Туморът говори.
  • 48 Мата Хари

    17 7 Отговор
    Бойко при бай Ставри
  • 49 🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌

    7 3 Отговор

    До коментар #35 от "Лондон":

    Вие не сте всички Моля
  • 50 123

    16 7 Отговор
    Мутрата, която агитките държат на власт, оспорва правото на другите да имат агитки :)
  • 51 Последния Софиянец

    12 6 Отговор
    Мошеник

    Коментиран от #54

  • 52 Майора

    12 6 Отговор
    Ало коментиращи , погледнете реално! Не може лумпени и чалгаджии да управляват , те освен да рушат друго не могат! Жалкото е че това са хора от висшия ешелон на управление , а какво да кажем за поддръжниците им!

    Коментиран от #56

  • 53 Чочо

    7 4 Отговор
    Като чуя такива ,като този да говорят за това,което самите те са правили,а сега да оплакват ,ми иде да хвана точилката и....
    да ги превъзпитам и припомня,че са от същия сой ,като останалите .
  • 54 🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌

    9 2 Отговор

    До коментар #51 от "Последния Софиянец":

    Политическо лицемерие
  • 55 Хаха

    6 4 Отговор

    До коментар #39 от "Хан Ауспух":

    Кво ти пука - ти нали ще дадеш вота си за знамето /тумбака/ на евроатлантизЪмЪ - шоп.р ПееФски!? С безкнижника и ПП-лгДБ си правят "мимимимиии..." и и си седят по скутовете....

    Коментиран от #73

  • 56 🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌

    6 1 Отговор

    До коментар #52 от "Майора":

    това не са Политици
  • 57 Хаха

    5 3 Отговор

    До коментар #35 от "Лондон":

    Ти кво "работиш" - развяваш многоцветни знамена по прайдове ли🌈
  • 58 Шерлок Холмс

    9 10 Отговор
    Ейййй, па на тебе като ти беше едно неприятноооо, мани! Всичките циркаджии! Само дето тоя цирк дето го спретна дуото Копейкин Трифонов ще ни струва милиарди евра. Надявам се постановката да ви е харесала. Защото за квотите ще ядем страшни дърва. И пак сите българи ще плащаме рахатлъка на шепа "миниори" дето искат в 21 век да си копат въглища и на Циркаджията Копейкин ПР-а! Нали знаем, че няма да "предоговори" квотите. Малка му е мишката, а тая практика е по цял Свят. Така че, Другари копейкаджии, стягайте бузите да плащате на Другарите миниори кефа. Естествено - за Вас опакован като "производство на електроенергия". Е, ще ви е "малко" по скъпо, ама кеф цена няма.
  • 59 Шерлок Холмс

    5 4 Отговор
    И преди някой другар да ме захапе на тема правопис, да подчертая - като пиша "миниор" а не както трябва - миньор имам предвид, че тея циркаджии не ги приемам за такива!

    Коментиран от #66

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 1234

    1 2 Отговор

    До коментар #45 от "СИК":

    ООО ДАЙ БОЖЕ
  • 62 Хаха

    9 5 Отговор
    Абе да се чуди човек как все не му остана време на безкнижника от ежедневната "работа" с претоварен над 10 годишен график - кафе, тенис, белот, миси.и, белот, мачле, вечеря, пиячка, чекмеджета, мадами.... Да построи поне една от тези магистрали!?
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Шерлок Холмс

    3 2 Отговор

    До коментар #29 от "Българските избиратели го искаме":

    Смесената система е по правдоподобна. Но и още нещо - време е поне един български политик - истински патриот - да спомене, че суверена който предпочита да муши кебапчета с бира и после 5 години да псува под мустак, също трябва да си носи последствията от негласуването. Напомням - то е наказуемо. Време е да се спази. Дали с глоба или със загуба на някакво право. Ако не - е така - до дупка ще лазим в калта.
  • 65 Развитие

    6 12 Отговор

    До коментар #28 от "Мнение":

    ТИ ПЪК КОЙ СИ ЧЕ ЩЕ РАЗДАВАШ ПРАВОСЪДИЕ НА БОРИСОВ ЛИДЕР НА НАЙ ГОЛЯМАТА БЪЛГАРСКА ПАРТИЯ ФАКТИ ЗАЩО ОСТАВЯТЕ ТАКИВА ЗАПЛАХИ ТУК КАК ТАКА ДОКОГА

    Коментиран от #75

  • 66 Хаха

    3 6 Отговор

    До коментар #59 от "Шерлок Холмс":

    А ти кво "работиш" - диванен "експерт" срещу центове ли!? Някога нежните ти ръчички дрелка държали ли са!? Или кирка, мистрия, лопата... Морен вода пил ли си!?

    Коментиран от #89

  • 67 Зрител

    12 6 Отговор
    Тея затова ли Урсулата така инкогнито я стовариха в Пловдив- да не срещне народната любов на "агитките".Колко народ умори от последиците от ваксинирането....
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Бацо Гацов

    11 3 Отговор

    До коментар #1 от "Верно ли":

    Доган ги "такова", като не им подкрепи правителството, и затова му откраднаха трите букви ДПС с помоща на ВАС. Сега на 27 Доган пак ще ги "такова", а Борисов и Пеевски лека-полека ще изчезнат от политическата сцена.
  • 70 Така ще е

    9 6 Отговор
    Господин Борисов, стига празноговорене. Защо мълчите за чувалите с пари откраднати от магистрала Хемус?
    Сега ще кажете има прокуратура , тя да се занимава ....
    Добре но вие мълчите гузно.ГЕРБ мълчи .....
    Защо г-н Борисов?
    Ако беше за нещо друго щяхте да говорите много.
    Обаче за чувалите мълчите!
  • 71 ИСТИНАТА

    14 5 Отговор

    До коментар #1 от "Верно ли":

    Борисов и ГЕРБ три мандата крадяха и ни закопаха на дъното на ЕС, вече далече от Румъния! Но хак му е на народа, щом продължава да вярва! На Борисов и на Румен Гечев, докарал България при при Жан Виденов до фалит и до ръба на гражданска война! Заради ЕС, Борисов не може да фалира България, но до гражданска война - може! Чак тогава ще мирясаме, като изгоним с камъни Борисов и шайката му!
  • 72 Истина

    13 4 Отговор
    Гаден предател и лъжец! Не ти ли стигна и не се ли задави от кражбите на българския народ?
    Ще си платиш и ти накрая, няма да ти се размине!
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Дааа

    7 1 Отговор
    Ето го и Панчугооов! Дзак! Бяхме се затъжили за него. Голям спец, от всичко разбира! От нощното напикаване при децата, до глобалната политика!
    Ще ми липсва Киселова, ако стане нар.представител няма да мога да и се наслаждавам ежедневно! 😂😂😂
  • 75 Хаха хаха ха

    9 5 Отговор

    До коментар #65 от "Развитие":

    БОРИСОВ Е ЛИДЕР НА НАЙ-ГОЛЯМАТА БЪЛГАРСКА ШАЙКА! Комунистът Борисов и ГЕРБ са от най-долната утайка на БКП! ДС създаде ГЕРБ, за са заемат комунистите и дясното политическо пространство! ФАКТ!

    Коментиран от #109

  • 76 ЕДГАР КЕЙСИ

    5 6 Отговор
    МИСТЪР КЕШ = БСП = ЕВГЕНИ МИНЧЕВ = КГБ ............. ВСИЧКО КЬОРАВО И САКАТО В ИМЕТО НА ПОБЕДАТА ............. ФАКТ !
  • 77 Червената шапчица

    6 5 Отговор
    ПП-ДБ и Герб защо направо не се обединят? Може да вземат и Вили Лилков за заместник на Румбата Христов и Нойзи да им кара предизборния микробус
  • 78 Ха ха ха

    9 4 Отговор

    До коментар #1 от "Верно ли":

    Напълно си прав.Отвратителен лъжец и лицемер. Просто е непоносимо за средно интелигентния човек да го слуша, камо ли да го гледа
  • 79 ТИМ

    12 7 Отговор
    Прекратете концесията за добив на злато и ще препълните бюджета. Сега се молите и кланяте на Брюксел, а милиарди от златото на България отиват в Канада.
    Защо Ви е стах от референдуми и правите всичко възможно да си пазите "политическата безотговорност"?
  • 80 Бгг

    11 4 Отговор
    Тези пари щяха да отидат в джобовете на Шиши и Баце. Сега обаче всички СВИНСКИ МЕДИИ ще ви казват колко сте загубили. Не българия спечели енергиина независимост.
  • 81 Хаха

    6 4 Отговор

    До коментар #73 от "Хан Ауспух":

    Стамате, що не си набуташ Ауспуха на шоп.р ПееФски знаеш къде....
  • 82 зевзек

    7 4 Отговор
    нали си баща на нацията, нали искаш утре да си премиер, що не влезе в зала да ги разтървеш, да ги успокоиш, май не си никой, един дето обикаля по селските панаири и седенки, със свитата си послушници, докато други спорят и се борят в парламента
  • 83 Вожда

    9 4 Отговор
    Абе артист, много си се загрижил за миньорите.Нищо нямаше да видят от тия пари .Твоето момченце как го каза пред журналистите ? Цитирам : ,, Загубихме много милиарди.." Не ,,държавата,, или,,България" , а ,,ние " . Грешка неволна на езика може би.Не, подсъзнанието не греши .
  • 84 Пари та пари

    8 4 Отговор
    Не се наплюска това животно, не се напълни този алчен търбух!
  • 85 До гуша ми дойде

    9 5 Отговор
    Един паропитект да ме поучава! Пещерното ти образование и поведение маймуняк Бобо ме отвращават! Ти не си този, който ще се сравняваш с хора учили, с висше образование от български уневерситете с преподаватели, които ги толерират и в чужбина! Престъпник си! Разкарай се! Чалгата в политиката може да я чупиш само в Банкя!

    Коментиран от #111

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 запасняк

    8 5 Отговор
    ВСИЧКИ ПРОТИВ ГРОБ И ДПСЕЕЕЕ....
  • 88 Борисов, не успяхте за Затриете Мариците

    7 4 Отговор
    Не Успяхте да оставите без хляб 20-30 хил човека!! Кой щеше да прави на това място Перки и ВЕИ Полета!!? Ти и някой от Хиени ГЕРБ!!
  • 89 Шерлок Холмс

    1 5 Отговор

    До коментар #66 от "Хаха":

    За разлика от комунистически хумнета като питащия, съм работил доста физическа работа. Бачкал съм в ЗММ ако ти говори нещо въобще, в строителството, а и хамалин доста време на Сточна гара - главно нощем. Какво сега работя - не ти влиза в работата. Приеми, че работя "потребител на ток" и то - от скъпия заради циркаджийските изпълнения на Копейкин. Други несмислени въпроси дали ще имаш?
  • 90 По Една от Телевизиите гледахме на Живо!

    8 2 Отговор
    ГЕРБ, ПП-ДБ и Пеевски искахте в 12без 5 да гласувате Закриването на Мариците!! Но не ви се получи Мафиоти!!
  • 91 Мафията ГЕРБ, Пеевски ПП-ДБ Показахте

    4 5 Отговор
    Се кои са Майцепродавците!! Мафия, Мафия!
  • 92 тази мутра

    5 4 Отговор
    всеки ден лъже долно и нагло.....нали нямаше да правиш коалиция с пп дб и с пеевски БЕ МУТРО ДОЛНА ....ЛЪЖЕЦ
  • 93 коя истина бе

    7 2 Отговор

    До коментар #12 от "Истината!":

    на продажните нпо та ли ...бокуци долни пп дб и пеевски и герберсти
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Бойко Борисов

    4 5 Отговор
    както винаги, казва истната!Ако ГЕРБ управляваше през последнитве години щеше да сме влезли без никакви проблеми и в Еврозоната и в Шенген! Простестите през 2020 си мислеха 4е свалят Борисов, а те срутиха държавата, като вкараха в политиката гласовити и ехиднилайномети, некадърни, но безогледно корумпирани, безо4ливи, гладни и крадливи!
  • 97 Артилерист

    5 3 Отговор
    От всичката тази тирада на бившия(не е сигурно, че е бивш!) член на СИК, има само едно, може би случайно изтървано, вярно твърдение. А именно че може да докарат от сега нататък по 150 души да дюдюкат за всяка тяхна точка!!! И повечето знаем какви са тези 150(а те са много повече) души. Това е ъндърграунд резерва на Борисов и шайката му, които се докарват винаги, когато трябва да се противопоставят на лявата им опозиция(тя сега е доволно спихната от Корнела) в парламента. Припомнете си озверелите им физиономии при атаките на преградите на полиция и жандармерия в случая "Белият автобус"...
  • 98 Факт

    0 1 Отговор
    Какво пак са направили?
  • 99 шиши

    3 3 Отговор
    бойче то в Пловдив дойде оная па-ча фон дер бешлиимаататъпа ти тези работи остави ами ала ми на крака,поклони се ниско,целуни ръка па тогава ше видим ко ща прайм,колко ща тавим ,ша лежиш ли.....абе ела пък ше видим
  • 100 Дедо

    4 2 Отговор
    И как ще се разбира в Брюксел, като не знае две думи на английски, козирува на портиерите , Меркел го излага пред целия свят ,че си е сложил маската като клоун и той и на нея козирува .Австрийския канцлер го пита кафе или чай и тоя отговаря "Аз има торта ъъъъъу.......Сахер". Или записите ,че ги минава всички в Брюксел отзад с 200. България и трудолюбивите българи не заслужават ,такъв неграмотен, некултурен и неморален индивид .

    Коментиран от #104

  • 101 🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌

    3 0 Отговор
    Вие Политиците сте срам
  • 102 хххх

    2 2 Отговор
    Вместо да гласуват оставката на Главчов от Сметната палата те се занимават с глупост и правят циркове!!
  • 103 Тома

    2 2 Отговор
    Винаги когато покажат бати Бойко се сещам за кмета на Симитли

    Коментиран от #105

  • 104 Хи хи хи

    0 2 Отговор

    До коментар #100 от "Дедо":

    Абсолютно вярно.Даже Киро говори сам английски.Тиквеникът с Урсито и като ням ще се разбере- от едно котило крадци са.
  • 105 3315

    0 0 Отговор

    До коментар #103 от "Тома":

    Какво е станало с кмета?
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Санджи

    1 0 Отговор
    Не ни трябват избори и нови еничари в парламента. Защото докато се оядат, много ще трябва да крадат безнаказано. Се едно имат два задника и не ги осъждат заради имунитета. Известно е че имунитета създава престъпници.
  • 108 де го чукаш де се пука

    0 0 Отговор
    Нали повече от 30 години това беше основната и най важна цел, народа да се опростачи, а умните хора максимално да се прогонят в други държави? За да може "вечните политици" да управляват докато са живи, а после управлението да поемат техните наследници. Да ама простите хора си направиха партии, а простите избиратели им ги пратиха в парламента. Ха сега да ги управляват, да ги видим! Вместо политиците да се стремят да спечелят максимално подкрепата на народа, те се концентрираха в противоборство помежду си, а интересите на населението бяха загърбени и напълно изключени от програмите им. Това правят демонстративно от години дори в предизборните си кампании. Никой не ориентира дейностите и обръщението си към народа, а се стреми словесно и по всякакъв друг начин да громи противниковата партия.. Докато участието на народа в организирането на обществения живот е манипулирано и възпрепятствано , все по така ще става.
  • 109 Развитие

    1 0 Отговор

    До коментар #75 от "Хаха хаха ха":

    Борисов е ЛИДЕР НА НАЙ ГОЛЯМАТА БЪЛГАРСКА ПАРТИЯ БОРИСОВ Е НАЙ УСПЕШНИЯТ ПОЛИТИК НА ПРЕХОДА И ТОВА НЯМА КАК ДА СЕ ПРОМЕНИ ВЪПРЕКИ ЖАЛКИТЕ НАПЪНИ НА ШАЙКАТА ШАРЛАТАНИ И ТЕХНИТЕ НАЕМНИЦИ
  • 110 Кейси

    1 0 Отговор
    На изборите всеки да внимава какво прави, защото след това да не си бие главата в стената. Понеже не е полезно за кожата.
  • 111 Развитие

    1 0 Отговор

    До коментар #85 от "До гуша ми дойде":

    И АЗ ТАКА ОТ ТОЛКОВА ЗНАЕЩИ ПО САЙТОВЕТЕ АМАН ОМРАЗА РАЗДЕЛЕНИЕ ОЧЕРНЯНЕ И КАКВО ПЕЧЕЛИТЕ НАЕМНИЦИ ЖАЛКИ ДРАСКАЧИ ПРОДАЛИ СЕ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол