26 Септември, 2024 12:45 1 500 1

Чанинг Тейтъм и Джена Дюан финализираха развода си

  • чанинг тейтъм-
  • джена дюан-
  • развод

Двамата се разделиха през 2018 г. след близо деветгодишен брак

Чанинг Тейтъм и Джена Дюан финализираха развода си - 1
Снимка: Shutterstock

Чанинг Тейтъм и Джена Дюан са постигнали споразумение за финализиране на развода си шест години след раздялата.

И двамата се отказват от съпружеската издръжка, като така ще избегнат съдебен процес, който беше насрочен за декември. Daily Mail първи съобщи новината за постигнатото споразумение за развода.

44-годишният Тейтъм и 43-годишната Дюан се разделиха през 2018 г. след близо деветгодишен брак, а Дюан подаде молба за развод с актьора през октомври 2018 г. Двамата се запознаха на снимачната площадка на филма Step Up през 2006 г. и се сгодиха две години по-късно. През 2009 г. се ожениха в Малибу. А през 2013 г. посрещнаха дъщеря си Евърли, която вече е на 11 години.

В дългогодишното бракоразводно производство се появи сблъсък за печалбите, свързани с франчайза Magic Mike, който започна по време на брака им.

Адвокатите на Дюан през цялото време на развода поддържаха тезата, че филмът е разработен по време на нейната връзка с Тейтъм и е съфинансиран със съпружески средства, докато правният екип на Тейтъм твърдеше, че той никога не е скривал финанси или не е отказвал на Дюан един дял от общите активи или доходи.

В момента Тейтъм е сгоден за Зоуи Кравиц, с която има романтична връзка от 2021 г. насам. Дюан е сгодена за Стив Кази, с когото има още две деца: Калъм, на 4 години, и малката Рианън, родена през юни.

През април източник сподели пред PEOPLE, че Дюан иска разводът ѝ с Тейтъм “да бъде уреден, преди да се омъжи отново”, въпреки че и тя, и Тейтъм бяха обявени за законно свободни от съдия през ноември 2019 г.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мнение

    15 1 Отговор
    С такива човешки "ценности", войни НЕ са ни нужни!
    Сами ще се заличим, ако нещата продължават по този начин!

    Не е нормално женитбата и разводът след това, да бъдат практикувани като съвременен "спорт"!

    Сключите ли брак трябва да е за цял живот (освен, в случаите когато съжителството стане застрашаващо живота)!
    Двамата партньори трябва да дадат всичко от себе си за да спасят брака си (особено ако имат деца)!!!