27 Септември, 2024 16:15 699 1

Кейт Мидълтън с изненадваща поява на балетно представление

  • кейт мидълтън-
  • балет-
  • изненадваща поява

Принцесата на Уелс посети представлението „Жизел“ на Английския национален балет

Кейт Мидълтън с изненадваща поява на балетно представление - 1
Снимка: Shutterstock

Принцесата на Уелс Кейт Мидълтън с изненадващо посещение на балетно представление. Тя определи постановката като „трогателна и вдъхновяваща“, пише NOVA.

В четвъртък принцесата посети представлението „Жизел“ на Английския национален балет в театър Sadler's Wells в Северен Лондон. След това в съобщение в социалната мрежа X, отдаде дължимото на трупата и постановката, като я нарече „творчество в най-добрия му вид“.

По-рано тази седмица Мидълтън проведе среща в замъка „Уиндзор“, за да обсъди годишната коледна служба. Това събитие беше едва четвъртото, в което принцесата беше спомената в официалните отчети за кралските ангажименти от началото на годината.

Припомняме, че през март Мидълтън обяви, че след коремна операция са били открити ракови клетки и ще трябва да премине курс на превантивна химиотерапия. Последва дълго лечение.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Червената шапчица

    1 1 Отговор
    Много е досадна тая...