12 Юли, 2024 11:15 2 339 0

Арестуваха сина на Никълъс Кейдж за нападение със смъртоносно оръжие

  • никълъс кейдж-
  • син-
  • уестен капола-
  • арест-
  • психическа криза

Уестън Копола е нападнал майка си след предполагаема психична криза

Арестуваха сина на Никълъс Кейдж за нападение със смъртоносно оръжие  - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Синът на Никълъс Кейдж - Уестън Копола Кейдж е арестуван в сряда за нападение със смъртоносно оръжие, потвърди Page Six.

Според данните на шерифската служба на окръг Лос Анджелис 33-годишният мъж е бил задържан от полицията в 7 ч. местно време.

Говорител на полицейското управление в Лос Анджелис каза пред Page Six в сряда, че Уестън е бил арестуван заради инцидент, станал през април. Не е ясно защо са били необходими седмици, за да го арестуват.

The Sun обаче съобщава, че арестът е свързан с психическа криза, която актьорът е преживял преди седмици и при която се твърди, че е ударил майка си Кристина Фултън.

57-годишната актриса беше снимана по това време на паркинг в Лос Анджелис с насинено око и жълти синини по цялото лице. Преди време източници съобщиха на TMZ, че полицията на Лос Анджелис е издирвала Уестън, след като той е влязъл във физическа саморазправа с майка си след словесен спор.

Съобщава се, че Фултън се е опитвала да утеши сина си в емоционален момент, преди той да се обърне срещу нея. След това майсторът на смесените бойни изкуства избягал от къщата на майка си, преди ченгетата да пристигнат на място, написа TMZ.

След инцидента Фултън обясни какво се е случило в изявление, според People.

В неделя, 28 април, няколко от най-добрите приятели на Уестън се свързаха с мен за помощ, защото бяха загрижени за психичното здраве на Уестън“, каза тя.

„При пристигането си ме посрещна синът ми, който очевидно беше в състояние на психически срив, което от своя страна се превърна в ужасяващо преживяване.

Фултън заключи: „Винаги съм подкрепяла и помагала на сина си с неговите проблеми с психичното здраве. Правя всичко възможно, за да му осигуря постоянната подкрепа, от която се нуждае.“

Органите на реда потвърдиха пред Page Six, че Уестън вече не е в ареста от сряда следобед. Гаранцията му от 150 000 долара е платена и той е освободен. Според в. The Sun известният му баща е направил плащането.

Междувременно адвокат на Фултън казва на Page Six: „Клиентът ми оказа пълно съдействие на разследването и подкрепя всяко решение, взето от правоприлагащите органи, след като те независимо проучиха доказателствата и фактите. Това е криминален въпрос и моят клиент е просто жертва и свидетел.“

Кейдж и Фултън, които никога не са били женени, споделят само Уестън. 60-годишният Никълъс обаче има още две деца: син Кал-Ел Кейдж, на 18 г., от бившата си съпруга Алис Ким, и дъщеря Огъст, на 1 г., от съпругата си Рико Шибата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА