28 Октомври, 2024 11:15 997 5

Камелия гласува заедно със сина си (СНИМКА)

  • камелия-
  • избори-
  • син-
  • баян-
  • машинно гласуване

"Мама гласува, а аз помагам", написа певицата към кадър в социалните мрежи

Камелия гласува заедно със сина си (СНИМКА) - 1
Снимка: Instagram

Фолк звездата Камелия упражни правото си на глас на последните избори, като отправи послание за активно гражданско участие и надежда за по-добро бъдеще на България.

Певицата се появи в избирателната секция облечена в зелен кадифен комплект, с небрежно прибрана коса, но външният ѝ вид не беше това, което привлече вниманието на присъстващите. Вместо това, всички погледи бяха насочени към малкия ѝ син, Баян, който придружи майка си на важния за страната ден и за първи път се сблъска с начина на гласуване.

View this post on Instagram

A post shared by Kamelia (@kamelia_official)


Малкият Баян, който все още не разбира какво точно се случва, седна в скута на майка си и с любопитство наблюдаваше процеса на гласуване. Машината за гласуване очевидно го впечатли, привличайки вниманието му с ярките си светлини и интерактивен дисплей. Камелия сподели специалния момент със своите последователи в социалните мрежи, публикувайки снимка с малкия си син, озаглавена: "Мама гласува, а аз помагам".

С избора си на машинно гласуване, Камелия даде ясен пример на феновете си, подчертавайки колко е важно да бъдат активни и да използват правото си на глас, пише show.bitz.bg. Тя призова всички да се включат в изборния процес, като отправи послание за отговорност и гражданска активност.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ха ха ха

    12 5 Отговор
    Тая ку.....а има ли толкова мозък
  • 2 Бибитко от Банкя

    7 1 Отговор
    "Мама гласува /за Тиквата от Банкя/, а аз помагам". Да живей чалгата и в политиката още 100 години!

    Коментиран от #3

  • 3 абе,

    6 1 Отговор

    До коментар #2 от "Бибитко от Банкя":

    Гласува за Славчо Учиндолски,нали са от един хабитат-чалгарския.
  • 4 Тая пък коя е ?

    12 3 Отговор
    Много важно, че някой е отишъл с детето си, най вероятно е платен гласоподавател, щом толкова се тръби!
  • 5 СТИГА БЕ

    6 0 Отговор
    Ауу, кава потресаваща новина