23 Октомври, 2024 16:17 2 390 13

Есмер Омерова: Синът ми не помни Благо (ВИДЕО)

  • есмер омерова-
  • благой георгиев-джизъса-
  • бивша-
  • син

"Как да приеме българския футболист, който до ушите е в татуировки и с изкуствени зъби?", споделя рускинята с възмущение

Есмер Омерова: Синът ми не помни Благо (ВИДЕО) - 1
Стопкадър: YouTube

Рускинята Есмер Омерова, бившата съпруга на Благой Георгиев, разкри в подкаст, че техният син Елай не общува с баща си, защото Благо не проявява интерес към него.

"И с двамата ми бивши мъже не общувам. Те не проявяват интерес към децата. Големият ми син не помни футболиста. Той е отраснал с баща ми и с брат ми. Как да приеме българския футболист, който до ушите е в татуировки и с изкуствени зъби?", споделя Есмер с възмущение.

Тя признава, че ако Благой реши да се свърже със сина си и изрази желание да общува с него, тя няма да му пречи. "Ако Благо дойде и каже: "Есмер, искам много да общувам със сина си", ще му кажа: "Добре, но пази някакви граници, защото той вече е личност."

Есмер и Благой се запознават, докато той играе в "Рубин" (Казан), но след сватбата им през 2015 г. и раждането на сина им, връзката им бързо приключва, когато Елай е едва на половин година. След развода, Есмер преминава през още едно неуспешно брачно партньорство, което завършва с раждането на второ дете, Заид, припомня "България Днес".

Тежките моменти за Есмер не приключват само с развода – тя и семейството ѝ се изправят пред сериозни финансови проблеми, натрупвайки дълг от 10 милиарда рубли (около 200 милиона лева) заради съдебни дела и финансови загуби, свързани с бизнеса на баща ѝ.


Поставете оценка:
Оценка 1.1 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Роза

    21 9 Отговор
    Тази Есмер може да те уплаши,ако я видиш в тъмното!

    Коментиран от #11

  • 2 Зрител

    13 1 Отговор
    Той Благо и преди имаше татуировки.Все се пише,че татарците са го наритали.Есмер твърди,че той нямал интерес.Кой лъже?!Златка също каза,че не му пукало,а реват по тв колко му било тежко....
  • 3 ами,

    29 1 Отговор
    Горкото дете-баща му бивш футболист, който до ушите е в татуировки и с изкуствени зъби,а майка му с изцяло подменено лице.Не случило на родители.
  • 4 ТаУмВзе

    15 0 Отговор
    Навъдиха са всекви пластмасови Каликандзери, които върнали ресто на клиента, ма клиента не иска да вижда рестото и са се Жалват и рекламират де. Плачем бате безутешно ей!
  • 5 Гунчо

    11 5 Отговор
    Каква рускиня????? Тя е чистокръвна татарка и всички в родата й са такива. От Казан е, която е столица на Татарстан. И името, и фамилията й са подчертано татарски, което показва, че активно не се поддават на руската асимилация, която цари в тази република. Мюсюлманка е.

    Коментиран от #9

  • 6 Kaлпазанин

    11 0 Отговор
    За татусите я разбирам ,ама за зъбите,не .викат с какъвто израснеш такъв ставаш .по интересно ми е тя изцяло естествена ли е ,за жалост дойдоха времена заради такива умни и интелигентни жени ,децата им да си имат по трима четирима бащи ,
  • 7 Хахо

    18 1 Отговор
    Само да споменем, че Джизъса си беше целия в татуировки и когато бяха женени с тая кифла. Тогава не са и пречи ли явно...
  • 8 Лиса Мишпека

    10 1 Отговор
    Първо шпекът беше сладък, после солен.
  • 9 Хахахаха

    2 9 Отговор

    До коментар #5 от "Гунчо":

    Че тя повечето раша, не е от руснаци бе мало умни ци! Нали е от раша все пак? Или те вече не се смятат за рашисти?

    Коментиран от #10

  • 10 Лиса Мишпека

    2 7 Отговор

    До коментар #9 от "Хахахаха":

    Рашисти са дори нашите русофили. А москови са викингите варяго-азиатци, т.е. според нашите русофили - братушки, а по ДНК - нищо общо.
  • 11 ами

    2 6 Отговор

    До коментар #1 от "Роза":

    ти сигурно си с неземна красота и светиш в тъмното?
  • 12 Гост

    5 0 Отговор
    Грозният изкуствен тен явно се предава по полов път... А пък пачата го оставила тоя льохман да ѝ натъпче фурната с дете, обаче сега се сетила, че той бил татуиран, ма?!
  • 13 Тома

    5 0 Отговор
    Не са виновни татуировките ами главата му е празна.