11 Август, 2024 20:09 1 996 0

Блейк Лайвли повали съпруга си Райън Райнолдс в бокс офиса: "Никога повече" надмина по продажби "Дедпул и върколака"

  • райън рейнолдс-
  • хю джакман-
  • блейк лайвли-
  • никога повече-
  • дедпул и върколака-
  • боксофис-
  • продажби

Новата драма с участието на Блейк Лайви спечели 24 милиона долара в премиерния си ден

Блейк Лайвли повали съпруга си Райън Райнолдс в бокс офиса: "Никога повече" надмина по продажби "Дедпул и върколака" - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Бокофисът през август изглежда оживен с драмата на Sony „Никога повече“ отбелязвайки грандиозен ден на откриване. Филмът събра 24 милиона долара този петък. Адаптацията на бестселъра на Колийн Хувър от 2016 г. се радва на приходи от 45 милиона долара в рамките на три дни — фантастично начало за драма с продуцентски бюджет от едва 25 милиона щатски долара, доста под разходите за типичен летен филм, предава Variety.

Популярността на романа на Хувър в TikTok и наклонът на маркетинга към женската аудитория накараха много анализатори да вярват, че “Никога повече” ще се представи задоволително в боксофиса. Филмът се подготвя за второ място като най-гледан филм този уикенд, доближавайки се до мегахита на Marvel “Дедпул и Върколака” с участието на съпруга на Блейк Лайвли - Райън Рейнолдс.

"Никога повече" задмина със 7 милиона долара продажбите на билети за "Дедпул и върколака" този уикенд. Все пак трябва да се отбележи, че това е трети уикенд за хита на Марвел, който се превърна и в кино хита на лятото. В премиерния си уикенд дуото Райън Рейнлодс и Хю Джакман спечелиха 211 милиона долара, което го превърна в 8-мия най-успешен кино дебют за всички времена.

Режисираният от Джъстин Балдони филм "Никога повече" Блейк Лайвли влиза в ролята на цветарка, която се влюбва в неврохирург (изигран от Балдони), който след това е принуден да се изправи пред суровата реалност, когато пристигането на приятел от детството (Брандън Скленар) усложнява връзката им. Воден от ентусиазма към романа на Хувър и ентусиазма сред киноманите, успехът на филма може да се сравнява с този на популярен франчайз, като по този начин се нарежда сред блокбастърите това лято.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА