14 Август, 2024 08:55 1 659 7

Памела Андерсън: Хората ме харесват повече без грим

  • памела андерсън-
  • без грим

"Веднага щом свалих маската, светът ме възприе.", твърди Памела

Памела Андерсън: Хората ме харесват повече без грим - 1
Снимка: БГНЕС

Бившата "спасителка на плажа" Памела Андерсън разкри, че хората не са я харесвали докато не започнала да излиза навън без грим. В интервю за списанието Better Homes & Gardens актрисата сподели: "Откакто съм по-естествена, забелязвам, че хората ме възприемат повече. Спират ме по улицата, заговарят ме."

Памела разказа, че не е очаквала да предизвика такъв интерес с новата си натурална визия, но е доволна от резултата. "И на мен не ми харесваше да стоя с часове на стола, докато ме гримират. Веднага щом свалих маската, светът ме възприе."

Освен известна с участието си в "Спасители на плажа", Андерсън е популярна и заради тежкия грим и вдигнатата нагоре коса. Абсолютната класика през 90-те. Всичко се променя обаче, когато единственият човек, на когото може да се довери за макиаж умира през 2023 г., пише dir.bg.


Оттогава насам тя е категорична, че няма да сложи грим повече върху лицето си. Дори се появи в естествен вид на Седмицата на модата в Париж.

"Децата ми, които знаеха, че назад във времето съм се снимала и за Playboy и съм изградила някакъв имидж, започнаха да ме приемат по-насериозно, откакто се оттеглих от светлината на прожекторите и започнах да водя по-простичък начин на живот", заключи пред списанието Памела.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    10 1 Отговор
    Като малка е била хубава и по различна . Ето как е изглеждала

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Пеко Таков

    5 0 Отговор
    Те и без дрехи те харесваха повече!
  • 5 Хахаха

    8 1 Отговор
    Нахилена леля от Женския пазар!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 хмм

    2 0 Отговор
    И с грим, и без грим... кофти е, когато някой бивш секс символ се сбабичоса ...