19 Август, 2024 12:44 1 692 5

5 признака на мъжа, който ще трябва да гледате като малко момче

  • връзка-
  • момче-
  • инфантилен

В много случаи връзките с инфантилен мъж са обречени на провал

5 признака на мъжа, който ще трябва да гледате като малко момче - 1
Снимкa: Shutterstock

Има мъже, които са напълно лишени от мъжественост в поведението и характера. Те трябва да бъдат кърмени като бебета. Психолозите разкриват основните признаци на тези мамини синчета, които ще ви помогнат да не се уловите на тяхната въдица.

Бъдете внимателни, защото в много случаи връзките с инфантилен мъж са обречени на провал. Такива мъже са неспособни да осигурят щастие на една жена и могат само да я накарат да страда.

Постоянно обвинява някого за проблемите си

Малка заплата - шефът е виновен, няма жилище - родителите ми не му купили, претърпял е катастрофа - жена му го е разсеяла. Мамините синчета винаги ще намерят оправдание за своите грешки и проблеми. С такива мъже ще трябва да се примирите с ролята на майка, а не на любима. Държат се като малки деца, защото нямат чувство за отговорност. Наблюдавайте поведението на любимият си внимателно: ако е безотговорен, няма да ви донесе нищо друго освен проблеми.

Той постоянно изисква, но никога не дава

Един инфантилен мъж знае само да казва "искам". Смята, че всички са му длъжни, защото от дете непрекъснато го глезят с подаръци и му дават всичко, което пожелае. В зряла възраст такива мъже не порастват, защото получават всичко на сребърен поднос. Да водите диалог и да се опитвате да принудите такъв човек да бъде по-отзивчив и мил е абсолютно безполезно.

Той постоянно се нуждае от одобрение

Инфантилният мъж прави нещо не защото иска, а защото някой е казал, че така е правилно. Той се нуждае от одобрението на приятели, мама, татко или съпругата. Чака да чуе „ти си най-добрият“, „ти си красив“ и така нататък. Без това самочувствието му започва да страда.

Той не е против настойничеството

Един слаб и безполезен мъж няма нищо против жена му да работи на пет места, а той да стои вкъщи. Както и няма нищо против някой друг да решава проблемите му. Той не е против родителската грижа. Проблемът е, че когато една жена има нужда от нещо той не да може да ѝ помогне.

Майка му е най-важното нещо за него

Ако мъжът споменава майка си много често, говори за нея на срещи и постоянно ѝ се възхищава, вероятно е мамино момче. Това е един от най-опасните типове мъже.

Ако вече сте започнали връзка с такъв или дори сте се омъжили за него, не се отчайвайте. Помогнете му да порасне. Ще отнеме известно време, но любовта ще му помогне да промени отношението му към себе си, към другите и към света.

Автор: Лора Костова, happy-woman.bg


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Разглезено

    9 2 Отговор
    мамино детенце , което никога няма да стане мъж и да поеме отговорност !
  • 2 танкист

    6 2 Отговор
    И аз обичам да бъда кърмен, като бебе! Когато момите ми дават да им цункам и смучкам зърнините им.
  • 3 Сила

    9 3 Отговор
    "Всички свестни мъже или са женени или си имат сериозен приятел ......"......!?!

    Коментиран от #5

  • 4 Земеделец

    6 0 Отговор
    Един дол дренки сме няма мъже няма жени.Всеки да си гледа в своето канче.
  • 5 ха ха

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Сила":

    Тези вторите имат нужда от добър екзорсиски ритуал. Като им излязат бесовете от главата, ще видят света с други очи...