16 Септември, 2024 13:58 4 215 17

Прехвърчат гневни искри между новите водещи на "Преди обед"

  • водещи-
  • водеща-
  • преди обед-
  • бтв-
  • гняв-
  • раздор

Зрителите забелязаха, че Зейнеб и Оля не се спогаждат особено на екран

Зрителите на bTV забелязаха, че се надига напрежение между две от новите водещи на „Преди обед”. Става въпрос за Оля Малинова и Зейнеб Маджурова. Туркинята често бърка името на своята колежка и я нарича Олга. Малинова пък ѝ отвръща с леден поглед.

От телевизията издават, че Зизу, както я наричат приятелите, се държала със своите колежки така, сякаш са ѝ подчинени. Многодетната майка смятала, че тя е звездата на предаването, а Франциска и Оля са под нея. Атмосферата зад кадър била доста напрегната, а наскоро започнала да се прехвърля и пред камерите, където не остана незабелязана от феновете на предаването.

„Зейнеб съвсем се самозабрави последните години, особено след като дари с деца любимия си Стоян Балевски. Повярва си много и се държи високомерно с почти всички. В къщата им прави на пух и прах чистачките, детегледачките и градинаря. Постоянно им крещи и ги унижава, държи се с тях като с втора ръка хора”, издават от обкръжението на туркинята, която стана известна с участието си в първия сезон на „Биг Брадър”.

Тези, които познават Зейнеб отблизо, са категорични, че българката с турски произход се е главозамаяла, откакто е милионерска жена. Двамата още не са сключили брак, въпреки трите им общи деца. Зизу не спира да изтъква положението си и всячески се стреми да заведе пред олтара любимия си милионер, който отгоре на всичко е умен, красив и възпитан, пише Уикенд.

Амбициозната бургазлийка още в „Биг Брадър” показа, че се цели нависоко. Още в шоуто майката на Зизу ѝ се караше, че се сваля със Здравко от Приморско, който не е подходящ за нея, защото не е заможен и софиянец. Зейнеб е от малцината участници в „Биг Брадър“, които съумяха да извлекат ползи от споходилата я в Къщата популярност и да останат актуални и до днес.

Зизу да не спира да драпа за слава и собствено предаване. Бургазлийката живеела с надеждата Оля и Франциска да се провалят, а тя да остане единствена водеща. Именно заради това се държала така пренебрежително с клетата Оля, която в едно от последните предавания се беше разкрачила под масата.

Зрителите на „Преди обед” забелязаха също, че трите водещи са с грим, който подчертава само недостатъците им. При Зейнеб се стараят малко повече, но Оля често е обект на присмех заради изкуствените си мигли или цветните си сенки. При Франциска пък си личат всички бръчки, които в „Денсинг старс” не виждахме, отбелязва още изданието.

Предстои да видим как ще завърши войната между жените в сутрешното предаване, защото както една кухня е твърде тясна за две жени, така и едно шоу е тясно за три амбициозни мадами.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Боко Праните Гащи

    10 1 Отговор
    Да идва у банка ше ги излекувам с 200
  • 2 ах тази

    30 0 Отговор
    турска телевизия...
  • 3 Баби

    15 0 Отговор
    Яги "софиенки" !
  • 4 Чичака

    29 0 Отговор
    Като ги видя тия и ме е срам, че съм българин. 90% само .едали и .урволяци по телевизията, от тях смисленото и хубавото остава незабележимо.
  • 5 Исторически парк

    20 4 Отговор
    Паднали са под турско робство.. ей такъв ятаган ви чака като гласувате за бойко българоубиеца
  • 6 Три

    24 0 Отговор
    Провинциални чуми ! Но хубавото е , че може да ги купиш евтино !

    Коментиран от #11

  • 7 Ивелин Михайлов

    23 1 Отговор
    Босфор тв турски сериали, турски водещи, а българският персонал под турско робство!
  • 8 Порно

    25 1 Отговор
    Наредили ги като аптекарски шишета, пък и тия рокли, чудя е как Евг Минч не ги е взел на подбив
  • 9 Тома

    26 1 Отговор
    Много отдавна в телевизиите и киното вземат хора от кол и въже без грам култура
  • 10 Сега

    13 2 Отговор
    Аз като извратен , бих треснал дебелшката !
  • 11 Никой

    14 1 Отговор

    До коментар #6 от "Три":

    Провинциални чуми.....бре,какъв изказ.У нашенско им викат селски пръчки. Който ги е сложил,явно не знае че повече от една жена на едно място където и да е,каквото и да правят , е лоша идея.Много лоша.
  • 12 Абе

    14 2 Отговор
    Що гледате Босфор ТВ?
  • 13 българка

    5 0 Отговор
    Ако предаването е "Преди обед", би трябвало водещите да са облечени подходящо - семпло и изискано като за работа - добър пример е дамата в бяло . Що се отнася до дамата в средата, тя също е облечена като работеща, но след 24 ч. предния ден. Що се касае за шарения тоалет, явно дамата след предаването отива на специален обяд или коктейл. Няма ли кой да ги погледне преди да "цъфнат" на екрана, не че ги гледам.
  • 14 ха ха Хо

    9 0 Отговор
    Какви зрители,какви 5 лева.Това предаване се гледаше заради Деси и Петър,тези никой не ги гледа.Самата снимка те отказва да следиш този кич.Коси като на вещици,я да им дават по една метла и да отлитат след като изметат студиото.Зизу е природно тъпа,но чудя и се на Франциска защо се бута там където не и мястото.Има си поприще,не и трябва да се излага в телевизия.
  • 15 2222

    7 0 Отговор
    Нормално. Като вкараш много женоря на едно място - започват клюки, интриги и безсмислено съревнование "аз съм най"
  • 16 СМЕХОРИИ

    3 0 Отговор
    Абе ей, всичко е реклама и за пари, а ние да грачим до следващата новинка
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.