17 Септември, 2024 05:44 6 206 15

Натали Трифонова към Филип Буков: Кога съм казала, че съм необвързана?!

  • филип буков-
  • натали трифонова

Актьорът постави синоптичката в Топ 10 на най-красивите необвързани жени

Филип Буков хвърли голяма бомба в ефир пред смаяния поглед на блондинката Натали Трифонова, която изпадна в тотално недоумение от случващото се, пише БЛИЦ.

Трифонова, която се изявява от време на време и като тв водеща, си няма гадже, въпреки че в социалните мрежи текат какви ли не коментари по този въпрос.

Разкритието актьорът направи по време на участието си в предаването "Култ" по bTV, а реакциите след това във виртуалното пространство определено заваляха като из ведро. И то, след като самата Натали Трифонова спомогна за това да падне в капана!

Синоптичката попита Буков в ефир в каква класация би я поставил, имайки предвид рубриката му "Топ 10", която прави за "Животът по действителен случай". И сякаш Филип Буков само това и чакаше, за да я сюрпризира неочаквано.

Той отговори култово - така, че на нея свят ѝ се зави!

"Бих те сложил в топ 10 за най-красиви необвързани жени", каза Буков. Отговорът изненада Трифонова, но и нейната реакция не закъсня.

Блондинката го попита кога е казвала, че е необвързана, на което актьорът с усмивка отвърна: "Аз така мисля, като не си заявила, че си обвързана."

Разговорът между двамата премина в непринуден и закачлив тон, като в няколко момента Натали дори закачливо подкачи Филип за неговото мълчание.

Блондинката не пропусна и да коментира шеговито видеото, в което актьорът е без тениска, заснето по време на снимките на рекламата за новия сезон на "COOlt". "Пак си гол! Ох, боже...", възкликна тя, докато гледаше кадрите.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Евгени от Алфапласт

    20 2 Отговор
    Хвърлила му е око, нищо, че е скъсаняк като мене.
  • 2 абе хора

    23 3 Отговор
    що ни я промотирате всеки ден таа бе. омръзна ни беее. или бокич плаща.? да знаете, че пациентите на курило, карлуково и 4-ти км го преместиха няколко пъти вече
  • 3 Да ѝ

    18 6 Отговор
    имам глуповатия отговор само , блести от мозък !
  • 4 На Боко кончето

    13 7 Отговор
    Тая само за на село да бере орехи. Прът не и требе.
  • 5 Коефициент на интелигентност

    11 5 Отговор
    Колкото на бременна хлебарка
  • 6 Тия па !

    13 4 Отговор
    Аз не бих я изпитвал , аз бих я ....
  • 7 Лорд Минчу

    6 0 Отговор
    Тя е обвързана, ама ТОЙ не знае 🤣
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Нана Гладуиш

    4 0 Отговор
    Много се заговори за Чой, явно наистина има нещо. Никак не си ги представям заедно, но те си решават. Тя вече е на възраст където ако иска семейство трябва да действа, с тоя не знам какво семейство може да направи, пича вече е бил женен, има дете, освен това е вманиачен в това което прави, повечето месеци от годината е на състезания..
    Не го разбирам и криенето на връзки от известни, струва ми се несериозно. Или излизаш и обявяваш, че си с даден човек или не мислиш за сериозна връзка.

    Коментиран от #15

  • 10 Щукар

    7 0 Отговор
    И да е обвързана,отдолу не е завързана Наталито.
  • 11 Милена

    3 0 Отговор
    Май и на деамата им се иска. Явно Чийс ми е къса. И не върши достатъчно работа.
  • 12 хихи

    4 2 Отговор
    Стига за Наталия Трифонова!
    Кажете нещо за "Щастливеца"!! Кажете нещо за Гинеколога й!
  • 13 Перо

    8 2 Отговор
    Наталито става за еднократни подвизи, иначе за друго начало няма опашка!
  • 14 Хейт

    4 0 Отговор
    Поредните хляб и зрелища .
  • 15 Сега да ти обяснЯ

    3 1 Отговор

    До коментар #9 от "Нана Гладуиш":

    Няма как да си признае публично, че има връзка с когото и да било, защото ….. е на издръжка на дядо Бойко! Сега схващаш ли защо си ходи с чой, а Бойко Бой и я ползва с бутона за бързо среднощно повикване. Ако си признае бацето ще я натири понеже има такива двайсетина кифли като нея дет пърхат покрай него и да ги вкара в едни листи са готови да си продадат…. Душата