12 Септември, 2024 13:46 1 556 3

Боряна Калейн с откровен разказ за успехите, лишенията и човека до себе си

  • животът по действителен случай-
  • александра сърчаджиева-
  • боряна калейн-
  • филип буков

Олимпийската медалистка по художествена гимнастика гостува в "Животът по действителен случай" тази събота

Новият сезон на "Животът по действителен случай" започва по шампионски тази събота (14 септември) от 17:00 ч. по bTV. В студиото при водещата Александра Сърчаджиева гостува олимпийската медалистка по художествена гимнастика Боряна Калейн. В откровен разказ тя ще разкрие каква е цената на успеха и на какви жертви и лишения е подлагала не само себе си, но и най-близките си хора, в името на дългоочаквания триумф.

Зрителите на bTV предстои да се срещнат и родителите на Калейн, които ще споделят за вълненията, през които дъщеря им е преминала в житейския си път до този момент. Боряна ще разкрие и кой мъж владее сърцето ѝ, как и къде се е родила любовта помежду им, кой е направил първата крачка и какво предстои за нея и човека, с когото споделя своите дни и нощи.

В рубриката за визуални промени и трансформации "Моето ново Аз" ще проследим историята на една дама, която се опитва да затвори най-дълбоката рана в живота си - загубата на своето собствено дете, отишло си от тежко заболяване дни преди своя абитуриентски бал. Днес тя лекува душата си, като помага на други семейства и се грижи за малки деца, а лекарите в клиниките ще направят всичко възможно Диана да върне усмивката си и да се почувства отново цяла.

 

В рубриката "Топ 10" водещият Филип Буков ще изпрати лятото по подобаващ начин - със специална селекция от десет български звезди, дръзнали да свалят дрехите си почти изцяло. Кои са най-предизвикателните VIP-ове, ще разберем тази събота (14 септември) от 17:00 ч. в "Животът по действителен случай".

 


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 стрел☢️к

    6 9 Отговор
    тая не беше ли от 🏳️‍🌈
  • 2 прилича на болнава

    6 3 Отговор
    клечка е . 41 кило . спортна форма на кифло-фиданка . понапълнила е джобчето . ако приеме и бг фамилия ще е добре . май не е минала под дъгата . ако подкрепя 2 те дпс та ще е доста объркващо .
  • 3 ПИТАНКА

    2 0 Отговор
    И какво разбрахме от статията с подвеждащо заглавие