19 Септември, 2024 13:49 859 18

Рапърът Fyre ще става свещеник

  • fyre-
  • рапър-
  • свещеник-
  • семинарията

Той обяви, че се е записал да учи в Семинарията

Рапърът Fyre ще става свещеник  - 1
Снимка: Instagram

Един от най-харесваните рапъри у нас Огнян Павлов, известен с псевдонима си Fyre, обяви, че ще става свещеник.

„От актьорско майсторство на улицата до първокурсник в Семинарията. Честит първи учебен ден на всички ученици! От днес аз съм един от вас отново. Не, не се шегувам! Нашият мозък също има нужда от тренировки, не само тялото ни. Вярвам, че това ми начинание в период от живота, в който станах и баща, е ключово! Нека се смиряваме и помним, че до последния си дъх оставаме ученици и винаги има какво да научим, за да предадем нататък на следващата генерация! Бог да благославя и пази всички учащи и преподаващи и помнете, че “да си тъп, не е модерно”! Учете и развивайте дух, душа и тяло едновременно“, сподели изпълнителят пред почитателите си.

Огнян предприе тази голяма стъпка в живота си дни след като стана баща на момченцето Богдан. „Благодаря ти, Боже, че чуваш и отговаряш на молитвите ми. На 10.09 се появи първородният ни син. Първото нещо, което направих, бе да отида в църквата и да се моля за него и майка му – най-големия ми дар в живота. Иконата, пред която запалих свещичка, е същата, пред която майка ми ме водеше като малък в храма и ме учеше да благодаря на св. Богородица и Исус. Второто нещо, което направих, бе да купя букет и бонбони и на път към болницата да черпя всеки срещнат човек“, издаде той самият.

Павлов не само стана баща и записа да учи нещо съвсем различно за него, но и се отказа от кариерата си на рапър. „Последните години с близките ми постоянно обсъждаме едно нещо, което ми тежи - участията по нощните заведения. Доста от вас вече предполагат, но искам официално да обявя своето решение. Септември месец е последният, в който ще можем да се виждаме на такива места! Не пия, не употребявам вещества и никога не съм намирал тази среда за своя. Не чувствам тези места близки на душата си, макар и дълго да опитвах да се приспособя и камуфлажирам. Благодаря на всеки, гласувал ни доверие, и всеки клуб, в който сме имали шанса да се докоснем до аудиторията си на живо! Предстои ми нов етап в живота - ще ставам баща. Усещам отговорността да бъда смел и силен в решенията си, за да възпитавам така моя син в живота“, разкри отговорният татко. Това събуди голяма доза коментари и възклицания във феновете му, като част от тях го подкрепиха, а други го нападнаха за външния му вид или по-скоро за стотиците татуси, които има. Припомняме, че преди около година Огнян се покръсти в басейн на евангелска църква и той остава силно вярващ, но сега преминава към православните християни, пише "Телеграф".


Поставете оценка:
Оценка 4.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Гост

    3 3 Отговор
    Готин виц татуиран свещеник . Ще обслужва само такива като него ако го допуснат да стане такъв .
  • 4 Обезпокоен мирянин

    5 5 Отговор
    Не правят ли психо тест преди да те запишат?
  • 5 Точка Омега Последни Времена

    5 3 Отговор
    Жигосаните и татуирани нямат място в Божия храм.
  • 6 Хейт

    4 2 Отговор
    Като води служба ще рапира писанията от божествените книги. Аз не бих приел такъв в семинарията . И за пръв път разбирам за него. Значи толкова е известен но само в рап средите .
  • 7 След време

    5 1 Отговор
    Църквата може и светия да го направи. Над половината светии са били джандарми при Ромеите, повечето от Византийкия период. Дори има един Император - Конантин иедна императрица - Елена, майката на Константин.
    Момче, вярата е в сърцето, а не в ума. Откровеност, чистосърдечие. Като пример - Иисус.
  • 8 Хе хе

    2 0 Отговор
    Имам един приятел учил в семинарията, слуша black и death metal🤘 хе хе хе
  • 9 Хейт

    4 1 Отговор
    Татуиран бивш " певец" щял да става свещеник хахаха голам майтап. Този кой ще го вземе на сериозно , тука един с името Мъдрия беше писал ,че това не допустимо в църквата .
  • 10 Ен От

    5 2 Отговор
    Радостна новина за един от двама-тримата български рапъри, които могат да представят някакъв добър пример за подражания за подрастващите, които ги слушат.
  • 11 Джо

    3 3 Отговор
    Всички комунисти станаха набожни. Този, специално, е съветски агент заклет фен на НРБ.

    Коментиран от #14

  • 12 леле

    1 3 Отговор
    Този болшевишки от.падък...
  • 13 Въй, въй

    4 0 Отговор
    Рисунките по тялото са вид комуникация с невидимия свят и са забранени от църквата!
  • 14 слънчогледи

    4 0 Отговор

    До коментар #11 от "Джо":

    При тях на мода вече е коранът.;)
  • 15 анти

    2 3 Отговор
    Този трябва да го разпънат на петолъчка
  • 16 Мнение

    2 2 Отговор
    Браво! Дано не се разочарова от религията
  • 17 Бесен Бустанджия

    2 0 Отговор
    Пред бога всички са равни. Всички сме грешни, само малцина молят за прошка. С отрова всички рушим телата си само фирето ще чисти душата си
  • 18 атанасчо

    0 2 Отговор
    Фирето взима копейки