22 Септември, 2024 19:33 560 2

Кейт Мидълтън с първа публична поява, след като обяви, че е приключила с химиотерапията

  • кейт мидълтън-
  • публична поява-
  • химиотерапия-
  • британско кралско семейство-
  • принцеса на уелс

Принцесата на Уелс и принц Уилям, бяха видени в неделя да посещават църква заедно с крал Чарлз Трети и кралица Камила

Кейт Мидълтън с първа публична поява, след като обяви, че е приключила с химиотерапията  - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Кейт, принцесата на Уелс, направи първата си публична поява в неделя, след като обяви, че е приключила химиотерапията и ще се върне към някои обществени задължения, съобщи АП, предава БТА.

Кейт и съпругът ѝ, принц Уилям, бяха видени в неделя да посещават църква заедно с крал Чарлз Трети и кралица Камила близо до кралското им имение Балморал в Шотландия.

Кейт, която е на 42 години, съобщи на 9 септември, че е приключила лечението шест месеца след като обяви публично, че страда от рак, без да уточнява какъв точно вид. Съобщението ѝ дойде шест седмици след като Бъкингамският дворец обяви, че кралят също се лекува от рак.

Въпреки че се оттегли от повечето публични задължения по време на лечението си, Кейт направи две изяви по-рано тази година. Първо, по време на парада по случай рождения ден на краля през юни, известен като Trooping the Colour, и наскоро по време на мъжкия финал на Уимбълдън през юли, където получи бурни овации.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Първа и последна

    0 1 Отговор
    Може Би
  • 2 Дянко

    3 1 Отговор
    Тя не е някаква висша ,човек е ..стринка почина от тази коварна болест на 40 , кръщелника почина на 30..
    Приятели ..познати ..Бог да ги прости ...аз няма нужда от тази новина ...не съм крепостен !