2 Октомври, 2024 08:50 622 8

Шон "Диди" Комбс обжалва решението на съда да остане в затвора

  • шон диди комбс-
  • арест-
  • завтор-
  • адвокати-
  • обжалва

Адвокатите на хип-хоп магната пуснаха жалба във Втория окръжен апелативен съд на САЩ с цел отмяна на решението на съдия Андрю Картър

Шон "Диди" Комбс обжалва решението на съда да остане в затвора - 1
Снимка: БГНЕС

Шон "Диди" Комбс обжалва решението на федералния съдия Андрю Картър да остане в затвора, докато очаква делото срещу него да започне, предават световните осведомителни агенции, цитирани от БТА. Рапърът трябва да се изправи пред съда по федерални обвинения в трафик на хора с цел сексуална експлоатация и рекет.

Адвокатите на хип-хоп магната пуснаха жалба във Втория окръжен апелативен съд на САЩ с цел отмяна на решението на съдия Андрю Картър.

През септември Комбс бе арестуван в Ню Йорк. Обвиненията срещу него са, че е използвал "властта и престижа си", за да подтикне жертви от женски пол и мъже, работещи в сферата на сексуалните услуги, към дрогиране и сложно подготвени сексуални представления, които рапърът е организирал, участвал в тях и често записвал. Шон отрича обвиненията.

Няколко дни след ареста съдия Картър отхвърли молбата на защитата рапърът да бъде пуснат под домашен арест в имението си във Флорида, като бъде наблюдаван чрез GPS система и бъдат въведени строги ограничения за посетители.

Според Картър предложението на Комбс, включващо и гаранция от 50 млн. долара, е недостатъчно, за да се гарантира безопасността на обществото. Съдията смята, че "нито едно условие или набор от условия" за освобождаването на Шон не може да предпази хората, които са изложени на риск да бъдат заплашвани от рапъра.

Изпълнителят трябва да се яви в съда на 9 октомври.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    7 1 Отговор
    Преди време даваха някакъв банкет на БГ театралното съсловие и имаше същият сатанински ритуал на Диди от купончетата с голата жена легнала на поднос с храна по средата на масата. Кога ще видим окошарени БГ артистчета и музиканчета за практикуване на сатанизъм?

    Коментиран от #5

  • 2 Значи

    0 1 Отговор
    Участниците били професионалисти от порно индустрията, но се жалват от сексуална експлоатация!!! Или ,може би, от сложната режисура на Диди? Или ни правите на идиоти, а рапърът бе арестуван, защото е много популярен, а се опъва на щатския истеблишмънт???
  • 3 ИванКайман

    1 1 Отговор
    Да нарече обвинителите и съда расисти и, може би, ще го оправдаят...
  • 4 бай Даньо

    0 1 Отговор
    Абе не го познавам това момче,... но кой ще посмее да рита срещу съда там
  • 5 БРЕЙЙ

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "честен ционист":

    ТА ТОВА Е АРТ ИЗКУСТВО,... я питай гилдията и мисирките НЕучаствали там

    Коментиран от #6

  • 6 честен ционист

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "БРЕЙЙ":

    Единствено в България и то в национален ефир се промотира съвсем съзнателно сатанизъм в най-долните му проявления. Повечето от българите въобще и не могат да правят разлика между арт, мода и сатанизъм, защото от малки са закърмени с лъжата и похотта.
  • 7 “рапърът”…

    0 0 Отговор
    ХА-ХА-ХА…
    Сега ще им пее на онези в панделата на микрофоните…
  • 8 Еиеии

    0 0 Отговор
    Става дума за Пъф Деди, нищо че малко си е сменил името. Мисирките пак са преписвали пияни. Той тия неща ги прави от 90-те