13 Октомври, 2024 05:58 651 4

Новата водеща от „Преди обед" Оля Малинова дълго се борила с депресия

  • оля малинова-
  • депресия-
  • водеща-
  • телевизия

Трябва по-често да питаме хората наоколо: „Имаш ли нужда от помощ?“, заявява тя

Новата водеща от „Преди обед" Оля Малинова дълго се борила с депресия - 1
Снимка: bTV

Новата водеща от „Преди обед" Оля Малинова разкри, че е имала дълга борба с депресията, пише hotarena.net.

Изгряващата звезда на малкия екран споделя скорошни снимки от себе си по този повод със следните думи: „Депресията може да е навсякъде около нас, скрита като усмивка. И ако може по-често да питаме хората наоколо: „Имаш ли нужда от помощ?“. Защото понякога депресията изглежда така", казва Маринова, която привидно изглежда щастлива и успешна, но всъщност се измъчва от тежката психична болест.

Комедийната актриса иска да покаже. че депресията ѝ не е толкова очевидна, но все пак страда от коварната психична болест. „Тя просто идва в един момент и е добре, ако това се случи, да можем да потърсим помощ. Или просто да предложим такава“, призовава тя към всички, които боледуват психично.

Малинова прави разкритието по повод скорошния Международен ден на психичното здраве и прави обръщение към всички, които са приемали нейния проблем за несериозен. „Ма ти луда ли си?“, „те са психопати“, „той е шизофреник“, но също така и на „пий витамин Д“, „не се лигави“, „стегни се“ и „да не съм луд да ходя на терапия“. Депресията може да по-коси всеки един от нас без значение от родословното дърво, банковата сметка и секса“, споделя Оля.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Късен следобед

    4 0 Отговор
    Явно деоресията е победила, с туш.
  • 2 Анджо

    5 0 Отговор
    Защо не каза от какво се е депресирала.
    Иначе наговори пълни глупости.
  • 3 Лични

    5 0 Отговор
    драми и простотии от елементарна жена !
  • 4 Зрител

    4 0 Отговор
    Противна и Отблъскваща