25 Октомври, 2024 05:32 1 609 4

57-годишната Никол Кидман: Не исках да имитирам повече оргазъм ВИДЕО

  • еротичен трилър-
  • „babygirl“-
  • никол кидман

Актрисата призна, че се е наложило да спре снимки на предстоящия ѝ еротичен трилър „Babygirl“ заради неудобна ситуация

57-годишната Никол Кидман: Не исках да имитирам повече оргазъм ВИДЕО - 1
Снимка: YouTube

Никол Кидман призна в ново интервю, че заснемането на секс сцените за предстоящия ѝ еротичен трилър „Babygirl“ е било толкова изтощително, че е трябвало да си прави почивки, докато камерите работят, предаде NOVA.

„Имаше моменти, докато снимахме, когато си казвах: „Не искам да имитирам повече оргазъм. Не се приближавай до мен. Мразя да правя това. Не ме интересува дали никога повече в живота си не бъда докосната“, сподели 57-годишната актриса.

В предстоящия филм, забранен за деца под 18 години, Кидман играе главен изпълнителен директор с много власт, който се забърква в любовна афера с много по-млад мъж, изигран от Харис Дикинсън. В ролята на нейния съпруг пък влиза Антонио Бандерас.

Звездата от "Мулен Руж" добави, че е била толкова погълната по време на секс сцените, че това е довело почти до прегряване.

Въпреки всичко Кидман посочи, че тя, Дикинсън и Бандерас, са положили големи усилия да разкажат по най-увлекателния начин историята на филма.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Локо

    3 2 Отговор
    Ох, ако батко те набара повече няма да имитираш

    Коментиран от #2

  • 2 Яяя

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "Локо":

    Геронтофил ли си?

    Коментиран от #4

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Локо

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Яяя":

    Естет