28 Октомври, 2024 14:16 425 0

Том Холанд пусна своя марка безалкохолна бира, вдъхновена от борбата му с алкохола

  • том холанд-
  • трезвеност-
  • безалкохолна бира-
  • своя марка-
  • спайдърмен

Спайдърмен е трезвен почти три години

Том Холанд пусна своя марка безалкохолна бира, вдъхновена от борбата му с алкохола - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

След почти три години на трезвеност, известният актьор Том Холанд, който придоби световна популярност с ролята си в "Спайдърмен", представи своя собствена марка безалкохолна бира – Bero. Марката бе обявена официално на 15 октомври и вече се предлага онлайн.

Холанд, който спира да консумира алкохол през януари 2022 г., споделя пред Forbes, че преминаването му към трезвен живот го е вдъхновило да създаде напитка, която да отговаря на новия му начин на живот. „Първата година на трезвеност беше много трудна, но ако имах Bero, процесът щеше да е по-лесен“, отбелязва актьорът.

Холанд разказва, че решението му да спре алкохола започва като предизвикателство за „Сухия януари“. С времето той осъзнава, че животът без алкохол му носи по-голямо спокойствие и усещане за успех. „Да остана трезвен беше едно от най-трудните, но и най-удовлетворяващи неща в живота ми,“ споделя той.

Заедно с дългогодишния търговец на напитки Джон Херман, Холанд работи усилено, за да създаде три разновидности на Bero: Kingston Golden Pils, Edge Hill Hazy IPA и Noon Wheat. Всяка от тях има специална връзка с личния живот на актьора.

  • Kingston Golden Pils – кръстен на родния град на Холанд, Кингстън на Темза, тази напитка е вдъхновена от класическата европейска пилзенска бира, но с модерна свежест.
  • Edge Hill Hazy IPA – тропическа и хмелова, носеща името на училището на актьора, тя създава усещане за приключение.
  • Noon Wheat – цитрусова и освежаваща, тази напитка е вдъхновена от домашния любимец на Холанд.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА