1 Януари, 2020 16:01 15 324 52

Педофилите навлизат в политиката

  • педофили-
  • политика-
  • общество

Става дума за завземане на властта

Педофилите навлизат в политиката - 1
Снимка: Фейсбук
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.
Материал от Поглед.инфо

Първите педофилски движения възникват на Запад през 50-те години (най-първите - в холандските Хага и Ротердам). Те искат декриминализация на сексуалните отношения между възрастни и деца, премахване на възрастта за сексуално съгласие. През 70-те и 80-те години педофилските асоциации получават подкрепа от различни либерални и левичарски политически групи и са в тясна връзка с представители на ЛГБТ движението. През 1974 г. Deutsche Arbeitsgemeinschaft Päderastie (DAP) е създадено от издателя на западногерманското списание Pikbube, десният либерал Хелмут Бендт.

На 02.12.1978 г. на среща, озаглавена „Любовта на мъжете към момчетата и възрастта на съгласието“, е създадена Северноамериканската асоциация за любителите на момченца (NAMBLA), ръководена от Дейвид Торстед, произлязъл от Партията на троцкистите. Няколко години тя контролира организационния комитет на ежегодния гейпарад в Ню Йорк, член е на Международната асоциация на лесбийките и гейовете (притежава консултативен статут при ООН и Европейската комисия). NAMBLA все още е активна, тя издава бюлетин и провежда лобистка и търговска дейност.

През 1979-83 г. в Германия съществува организацията Pedophilia e. V. (D.S.A.P.), която има няколко регионални клона. Освен това немските педофили се включват в политиката в рамките на организациите AG-Pädo, Krumme 13, Orange Street на жените, Работната група за хуманната сексуалност (AHS), Баварския хуманистичен съюз. През 1982 г. в Холандия, по инициатива на Мартин Тео, осъден за педофилия, е създадено Общество “Мартейн”, което скоро става водеща група за педофилите в Европа. Vereniging MARTIJN също е член на Международната асоциация на лесбийките и гейовете, издава списание OK Magazine, разпространяващо се безплатно в холандските книжни мрежи и е субсидиран (чрез фондове) от държавата.

През 2006 г. членовете на Vereniging MARTIJN, заедно с вегани, защитници на добитъка, зоофили и ексхибиционисти, които се присъединяват към тях, създават Партията за любов към ближния, свободата и многообразието (PNVD, „Партия на педофилите“). Тя е оглавена от президента на Общество “Мартейн”, възрастния перверзник Ед ван ден Берг, който по това време живееше с малолетния си "приятел" и навремето е глобен и осъден на условна присъда за насилие над 11-годишно момче. Ръководството включва и Мартин Утенбогаард (ковчежник на Общество “Мартейн”, служител на един от най-големите холандски вестници - лявоцентристкия “Фолкскрант”) и Норберт де Йонге. Партията се опитва да се кандидатира на парламентарни избори. Районният съд в Хага отхвърля иска на фондация Soelaas за забрана на PNVD, позовавайки се на „демокрацията, свободата на изразяване, свободата на събранията“.

На 14 март 2010 г. PNVD обявява саморазпускане, но “Мартейн” продължава да бъде активно. На 18.06.2011 г. Министерството на сигурността и правосъдието на Холандия решава, че дейността на Vereniging MARTIJN не противоречи на законодателството на страната. Но на 18.04.2014 г. Върховният съд на Холандия все пак издава присъда за ликвидацията на обществото. Сред най-известните педофилски политически движения в другите европейски страни са Датската асоциация на педофилите, Британската структура за обмен на информация за педофилите, френската Groupe de recherche pour un unance différente, белгийската De Rooie Vlinder.

Педофилията винаги е била широко разпространена в западната политическа система. Доскоро обаче аристократите, министрите, депутатите, банкерите, адвокатите предпочитаха вонящия уют на тайните педофилски ВИП-общности и не насърчаваха „обикновените“ политически амбиции на колегите за подобни зависимости. Сега, очевидно, в задкулисието е решено открито да се формира педофилски сегмент на европейската политика. Холандия отново е изпитателна площадка. Въпреки съдебно решение за ликвидация, Vereniging MARTIJN не изчезва. Организацията обединява стотици и стотици извращенци. Обществото (и по-широкият педофилски съюз - Фронтът за освобождение на децата) е готово за масово прехвърляне в легалното политическо поле.

Според журналистите от холандската телевизионна компания RTL влиятелните педофили от управляващата либерална Народна партия за свобода и демокрация трябва да помогнат за осъществяването на този план. Съвсем наскоро беше обявено възраждането на Партията на любовта към ближния, свободата и многообразието. REN TV цитира съобщението: "В началото на следващата година Партията за любовта към ближния, свободата и многообразието ще бъде възстановена." Автор на съобщението е основателят на старата PNVD, Ед ван ден Берг, 75-годишен дегенерат, притежател на огромна колекция от детска порнография.

"Тук не говорим за толерантност, говорим за завземане, просто за агресивно завземане на властта", заяви Валдемар Герд, депутат от германския Бундестаг от партия "Алтернатива за Германия".

Превод: В.Сергеев


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ангел Джамбазки

    14 35 Отговор
    Направете го на задна прашка Има някои пози, които дават възможност за по-дълбоко проникване и увеличена чувствителност, при които е много вероятно той да свърши по-лесно. Очевидно, една от тези пози е задната прашка, която на някои жени съвсем не им е от най-любимите, защото не им е приятно да се взират в стената, или леглото, докато в тях прониква мъж, който не виждат, но пък на някои точно това им харесва, както и възможността да се достига G-точката.
  • 2 Боклуци-

    153 10 Отговор
    Аааааа-тия шизита вече надминаха всички човешки граници...Това европейско общество е тотално болно...Сталин ви трябва на вас--Сталин...Та да видите вия педофили,гейове,джендъри и т.н....
  • 3 Сталин е бил прав

    122 9 Отговор
    Разстрел
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Я го вижте

    55 2 Отговор
    Тоя плешивият от ляво е нашият Борката Попов.

    Коментиран от #7

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 гост2

    83 2 Отговор
    Трябва да ги ОБЕСЯТ,а не да създават някакви си движения!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Garrincha

    78 1 Отговор
    Предлагам, огнестрелно решение на този, нежен проблем !

    Коментиран от #23

  • 11 Зик

    77 3 Отговор
    Смърт за тези боклуци , отрепки , луди, болни, отвратителни изроди.
  • 12 Лудия касапин

    93 1 Отговор
    Педофили и зоофили? И как този 75 год. извратеняк има колекция от детска порнография, а е на свобода, че и движения създава? А ние ревем, когато някой поиска легализиране на тревата. Холандия и Белгия или където има такива движения, ако им позволят да влязат в управлението, трябва всяка страна да прекъсне дипломатически отношения с тях.

    Коментиран от #50

  • 13 толерастията е вредна

    72 1 Отговор
    Сега разбрахте ли, защо толерастията е вредна във всички аспекти !
  • 14 Ган

    6 81 Отговор
    Много сте ми интересни вие християните. Библията е пълна с кръвосмешение и педофилия, ако сте истински християни не трябва ли да подкрепяте тези религиозни, за вас, неща?

    Коментиран от #16, #39

  • 15 Borislav Popov

    7 24 Отговор

    До коментар #9 от "ПЕНКО":

    Защото в Перник нямате вода а педофилите и те са като хората освен момченца обичат да пият и вода. Като дойде водата тогава ще дойдем и ние педофилите .

    Коментиран от #51

  • 16 Хасан Азис

    14 3 Отговор

    До коментар #14 от "Ган":

    Гяур 🖕 мизерник

    Коментиран от #32, #33

  • 17 Поредното обслужване на хора с власт

    36 1 Отговор
    което като нищо ще мине за религия.
  • 18 Димов

    53 2 Отговор
    Стана модетно всихичноболните да се налагат по закон за нормални и правилни. Честити евро-ценности!
  • 19 Димов

    59 0 Отговор
    Ако се легализира педофилията, трябва веднага да се легализира ликвидирането на педофил, посегнал на дете! Награда за ликвидатора.
  • 20 Хасан

    54 1 Отговор
    Скапано еврогейско общество и ценности
  • 21 Емигрант в Нететал Сев.Рейн Вестфалия

    42 2 Отговор
    Има още вода да изтече,но истинските германци ,ще вземат властта! Алтернативата не иска да гони всички чужденци,а само тези който са: криминално проявени,осъдени,незаконно влезли. По строги закони за наркоразпространение,склоняване към проституция,укриване на данъци,пране на пари. Заедно с това,пресичане на стоенето за пари в DE от най-различни ,,цветни елементи'',не може човек да е работил шест месеца на по 4 часа,и после да взима от социала 600 евро+ плащане на квартира,+ копони за храна от Каритас! Чеченски и арабски кланове,държат престъпността в столицата Берлин(а тези хора са дошли именно като крайно нуждаещи се навремето).Турците казват за част от Берлин с 1 милион от тях,че това е вторият Истамбул?! Алтернативата,ще дойде,но германското общество трябва да се отърси от страхът,да не ги нарекът останалите ,,расисти''. Не ,не говорим тук за расизъм ,а за спазване на зоконите както от чистите немци,така от имигрантите н-поколения в Германия,така и от бежанците. Законът не признава -цвят,религия,етност! Това трябва да е ясно! Педофил,крадец,убиец,нямаш ли немско гражданство вън,ако пък имаш гниеш по затворите. Условията в затворите,трябва да станат ,,спартански'' -телефони,интернет,игри,тотално забранени. Фитнес,спорт,книги,занаятчийство позволени!

    Коментиран от #26

  • 22 ХХХ

    57 2 Отговор
    Първите педофилски движения възникват на Запад през 50-те години (най-първите - в холандските Хага и Ротердам).
    СЪЩИТЕ ХОЛАНДСИ ПУМЯРИ, КОИТО СЕ ЕБАВАТ С БЪЛГАРИЯ И Я БЛОКИРАТ ЗА ПЪЛНОПРАВНО ЧЛЕНСТВО В ЕС!!!
    ТОВА Е ...ПУМЯРИ И ИЗВРАТЕНЯЦИ КОНТРОЛИРАТ ЕС!!!!!!!!

    Коментиран от #27

  • 23 Някой

    25 1 Отговор

    До коментар #10 от "Garrincha":

    Да прав си.Един макаров но първо яко в трибуквието и давай целия пълнител..
  • 24 Сух

    25 0 Отговор
    Европедското семейство..
  • 25 Дориан

    21 0 Отговор
    Все добри думи за Германия, дето все за нея бленувате
  • 26 Обикновен Бг

    29 1 Отговор

    До коментар #21 от "Емигрант в Нететал Сев.Рейн Вестфалия":

    Късно е вече. Мюнхен вече се казва Мюмюнхен.
  • 27 Точно..

    37 2 Отговор

    До коментар #22 от "ХХХ":

    ..ей за това не искам моята Бг да има нещо общо с този ЕС, добре че ни блокират за шенген, този съюз е педофилски, джендърски.
  • 28 Обикновен Бг

    30 1 Отговор
    Двама германски катаджии спрели кола за проверка. Единият от тях погледнал документите на водача и се провикнал към колегата си - Ей Мехмед, я виж какво странно име Гюнтер Класт.

    Коментиран от #29

  • 29 Хасан

    31 0 Отговор

    До коментар #28 от "Обикновен Бг":

    Статията е за легализиране на педифилията а не за турци ..това значи един дърт немец или холандец ще има право да мърсува с 5 годишно момиченце

    Коментиран от #34

  • 30 неЕС

    34 2 Отговор
    Е ви евроатлантическите ценности в пълния си блясък!
    Има ли още да се радват, че зорлем ни набутаха в еврогейския извратен съюз?
  • 31 мани мани

    16 0 Отговор
    на стадиона, на тревата да стоят тия ... армията по трибуните, сега огън бий по тия долу!
  • 32 Ган

    5 15 Отговор

    До коментар #16 от "Хасан Азис":

    Нещо грешно ли казах? Аз, естествено, не подкрепям тези възгледи, но ако си прочетеш библията ще видиш, че това което казвам е самата истина. Толкова много християни, а явно никой не си чете християнската книжка.

    Коментиран от #38, #43

  • 33 Бачо Киро

    15 0 Отговор

    До коментар #16 от "Хасан Азис":

    Аре, аре, сюнет заспал. Мохамедчо не се е женил за деца, а? Наскоро май баш на теб обяснявах за собствената ти религия, овча главо проста.
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Ами да

    19 2 Отговор

    До коментар #34 от "Бачо Киро":

    Хей пич! Цялата европейска сган е на това дередже оти са си надделели на мастрафа ,оти мн.страни поробени работят за тях.
    Но споко сега мигрантите,че им разкажат играта.
    Лошото е,че и нии кат техни суюзници ,че го ядем.
    И при това никога да не сме били робовладелци
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Всякакви

    15 0 Отговор
    Реклами с бебешки памперси да се забранят,дори такива с участието на деца.Много изчадия наизкочиха, навреме трябва да се почистват и мястото изгаря.Да сме будни и да пазим не само своите деца,че отровените са хиляди.Свобода,но за кого?Извратеняка имал права и блянове,"Ну,погоди"е спрян от излъчване ,заради странните взаимоотношения м/у чичкото вълк и заека момченце,разумно е,а "Маша и мечока"?Приказка,създадена да предпазва момиченцата,се превърна в сериал прикриващ извратено съжителство,което е дори забавно.НеНормалното прониква в детството и педагогиката,но за това плащат лобита на извратеняци,а някой вече е продал децата.Будни и зорки.Май каторгата била полезна
  • 38 Недей да

    6 0 Отговор

    До коментар #32 от "Ган":

    четеш Библията, като дяволът Евангелието. Така правят и от властта, и от църквата, и виж докъде ни докараха. И при вас е пълно с такива. Казвали са ми, че Аалах не прощавал по абсолютно никаква причина проливането на никаква човешка кръв, ала все са ви подвеждали.
  • 39 Християнин

    7 0 Отговор

    До коментар #14 от "Ган":

    Да, но старият завет на библията !!! Което всъщност е корана, който е копие на старият завет!!! Християните вярват в новият завет който забранява тези неща! Сега стана ли ти интересно не християнино?

    Коментиран от #40

  • 40 Добре, че нямаш с какво

    0 7 Отговор

    До коментар #39 от "Християнин":

    Да осъзнаеш какви глупости си надрънкало....
  • 41 Неслучайно педофилството

    1 13 Отговор
    Разцъфва в страна с изразени излямофобски настроения. Педофилите виждат заплаха за себе си в лицето на исляма. Докато в християнството педофилията е закодирана в култа към младенеца.

    Коментиран от #45, #46, #47

  • 42 Бачо Киро

    8 1 Отговор
    За съжаление няма вече мъже и свестни бащи в Европа и тези няма кой да ги набие.
  • 43 Гост

    7 0 Отговор

    До коментар #32 от "Ган":

    Аз съм чел Библията. Там не пише нищо такова. Ти си подстрекателен трол.
  • 44 стоян георгиев

    4 1 Отговор
    поредната партенка.тва е все едно да обявим че у нас партията на яне янев е завзела властта!тия педефилски организации са изключително малки и навсякъде където ги има са атакувани от обществото,а членовете им от закона.
  • 45 Гост

    6 0 Отговор

    До коментар #41 от "Неслучайно педофилството":

    По-голяма пропагандна, лобистка глупост не бях чел.
  • 46 Гост

    11 1 Отговор

    До коментар #41 от "Неслучайно педофилството":

    Всички сме виждали снимки на сватби в арабските страни, как 30 годишни пръчове взимат за жени невръстни момиченца на по 9-10 годинки. Ислямът е извор на педофилията. Не извъртай нещата. Няма кой да ти се върже.
  • 47 Гост

    12 0 Отговор

    До коментар #41 от "Неслучайно педофилството":

    Култа към младенеца си го схванал крайно погрешно. Това е любов към Божият син. Любов, като на баща към сина му и на сина към баща му. Няма нищо общо с извращенията в исляма. Не се мъчи да извърташ нещата! Не лови рибки в мътни води, да не ти резнем въдичката.
  • 48 Бае, тодор

    2 2 Отговор
    Това е поглединфо, наи достоверни сайт, ВЕРВАИТЕ МУ.
  • 49 Това е

    4 0 Отговор
    Крачка към озаконяването на жертвоприношения и процъфтяваща търговия с органи.НАПАЛМ
  • 50 Румяна Костова

    7 0 Отговор

    До коментар #12 от "Лудия касапин":

    Холивуд се ръководи от педофили. Чудя се как още Мел Гибсън и Илайджа Вуд са още живи, тъй като те са известни с разобличенията си на тези первезници. Сатанисти , травестити и педофили са новите модни герои в шоу бизнеса.
  • 51 Борче

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от "Borislav Popov":

    Ти пръв ще оглавиш тази партия в България. Баща ти и брат ти и те.
  • 52 Ежко Бежко

    2 0 Отговор
    Искам си Желязната завеса обратно! Този път с два метра по-високо!