Last news in Fakti

21 Април, 2022 16:20 8 660 141

Кулезич: Краят на Путин ще е начало за България

  • люба кулезич-
  • край-
  • путин-
  • начало-
  • българия

Нарича се путинофилия. Когато обаче диагнозата се превърне в политическа платформа на кандидат-депутат от прокремълската партия „Възраждане“, то значи, че и политическата, и съдебната система в България са пред окончателен разпад

Кулезич: Краят на Путин ще е начало за България - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Двама мои близки, мъж и жена, отстъпиха свой малък апартамент в един от известните квартали на София на приятелско семейство украинци. Тя - успешен наказателен адвокат. Той - служител на ООН на добра позиция, наблюдател в Африка.
С други думи, висока средна класа, образовани, заможни, успели хора. Превърнати в бежанци, които се борят за живота си, още от първите дни на руското нашествие в Украйна. Месец и нещо по-късно те не искат да останат нито ден повече в България. Ще търсят спасение в Черна Гора, но не просто от зверските бомбардировки, превърнали града им Харков в пепелище.

Това казва в свой коментар за предаването "Честно казано" по "Евроком" журналисът Люба Кулезич.

Те ще бягат от прословутото българско гостоприемство. За да се почувстват наистина уютно тук, гумите на колата им били два пъти нарязани с нож. Заради украинския номер. Но и вероятно заради добрата марка на автомобила. Защото как така ще се перчат те с готина кола, нали са бежанци, един вид нещо като клошари, на които Бай Ганю да гледа отвисоко, за да се почувства морално извисен. С други думи: „Добър вечер, приятелю млад, добър вечер, другарю! Добре дошъл във нашия град! Добре дошъл във България…“ Добре дошъл, ама другия път. В едно кафе наблизо, в което се отбили, някаква цуцулана им казала: „Не сте добре дошли тук. Вървете си! Ние обичаме Русия.“

Ще кажете, че е изолиран случай, но не е. В акция по кръводаряване в един голям български град, няма да му кажа името, че ме е срам, се записали и украинци в знак на признателност към доброволците, които се скъсват да помагат на прогонените от войната майки с деца, докато държавата се чеше по главата. По стените на центъра по кръводаряване веднага се появили надписи: „Не щем вашта кръФ“. КръФ с „Ф“, забележете! Принос към националното израждане, предприето от партията на копейките в прослава на путиновата агресия, докато тук държавата ни се прави на ударена, т.е. на „неутрална“. А министърът на туризма Проданов от чичковите червенотиквеничковчета на БСП в четворната коалиция си гледа часовника и праща изгнаниците на трудовата борса от 31 май. Да не тежат на бюджета. Не на съвестта му, разбира се. Защото на ампутиран орган нищо не му тежи, особено ако е в душата и в историческата памет на бившите комунисти и кагебисти, внедрени като демократи и капиталисти в родните институции.

От което те, институциите, все повече приличат на развалини след руска ракетна атака. За да спра да изреждам постиженията на българското човеколюбие спрямо жертвите на путинската завоевателна патология, ще цитирам само една от най-яростните радетелки на „другогледноточието“ за войната срещу Украйна. Професорът богослов и културолог Калин Янакиев бе обруган от тази дама, която е бивш магистрат, по-скоро провален магистрат, заради мнението му по БТВ онзи ден, че 170-те убити от руските орки украински деца са 170 стрели в Кръста Господен. Казаното в навечерието на Възкресение било манипулация, лишена от обективност и различномислие, било диктатура, представете си! Има ли обаче нещо по-еднозначно от присъдата за масовото убийство на деца? Ако има нещо по-различно, то говори за побесняването на ума на тази дама вследствие на диагноза.

Нарича се путинофилия. Когато обаче диагнозата се превърне в политическа платформа на кандидат-депутат от прокремълската партия „Възраждане“, то значи, че и политическата, и съдебната система в България са пред окончателен разпад. И се питам тогава добра новина ли е, че според някакво ново социологическо проучване подкрепата за Путин сред българите била „спаднала до 25%“? Но това означава, че всеки четвърти у нас е готов на омраза, на чугуноглавие, на арогантност, на цинизъм, готов е да наказва, да репресира другите трима, които смятат Путин за сатрап и за военнопрестъпник - закъснял аналог на Хитлер в пристъпа му на великоруски реваншизъм. Съотношението 1:3 е не само отвратително.

То е опасно. И показва, че много преди Путин да нахлуе в Украйна ние българите сме помежду си във война. Изтощаваме се взаимно с ежби, с крамоли, с ненавист, които идеално обслужват интересите на Москва и нейните тукашни проксита и подлоги, с всичките им ченгеджийски родилни петна и с обривите им от червен позитански вятър. И затова страната ни изглежда морално парализирана да вземе страна в битката срещу Злото сега. Ето защо дори бежанците бягат оттук. Отвратените са се превърнали в духовни емигранти.

А отвратителните, които така патриотично драпат към властта, ближейки подметките на Путин, няма да има какво да управляват след неговия неизбежен крах. Защото крахът му е неизбежен. И защото България, каквато те я искат на тепсия - омаскарена, озлобена, продажна - няма вече да я има след това. Краят на Путин, повярвайте ми, ще е нейното ново и истинско начало.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 164 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шампиона

    153 56 Отговор
    Ей ботокс, недей да философстваш много, да не се обадя на Сашо Диков

    Коментиран от #32

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Копейкин.... Костя Копейкин

    56 150 Отговор
    Противна ми е но е много права!

    Коментиран от #10, #35, #137

  • 5 Пич

    161 46 Отговор
    Я па тая... !!!??? Вярно - като одъртееш , изкуфееш !!!
  • 6 сила

    58 116 Отговор
    ПРАВО В ДЕСЕТКАТА.....булгар,булгар
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Гост

    172 48 Отговор
    Никога не е късно да станеш за резил, бабо Любе. Да виждаш сянката на Путин нявсякъде, явно, хич не ти е лесно!
  • 10 сила

    31 89 Отговор

    До коментар #4 от "Копейкин.... Костя Копейкин":

    днеска всички отврати са много точни и аргументирани.....този ми е трети чиято гледна точка напълно споделям
  • 11 Промития мозък е чист мозък

    42 117 Отговор
    Един по-здрав шут на митрофанова и ще сменят плочата бг ушанките..а а и една шашка динамит на МОЧА за по-стабилен ефект
  • 12 Не, кулезич, не

    59 110 Отговор
    Краят на путин ще бъде начало на невиждан човешки прогрес. Когато парите харчени за въоръжение и военни разработки се пренасочат за хуманни цели, тогава ще започне истинското начало на цивилизацията ни.

    Коментиран от #17, #25

  • 13 11666

    107 20 Отговор
    не я обиждайте тя просто е здрав комуняга//предател//и компенсира с миналото си на член на .....
  • 14 Тахумба

    136 27 Отговор
    Бабката тотално превъртя. Тя и Дремджийчето се давят в собствените си секреции. Никога не съм симпатизирал на Путин, но двамата ще ме накарат да го обикна.

    Коментиран от #23

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 АРЕС

    97 22 Отговор
    Клозетич и ти ли се изходи по темата МА май.уно мазна.
  • 17 Някой

    85 18 Отговор

    До коментар #12 от "Не, кулезич, не":

    Нещо си се объркАл пари за въоръжение другаде се харчат повече и после разходите за това се избиват, когато се крадат безнаказано ресурсите на държавите, които ги имат. Е, с Русия няма да им се получи.

    Коментиран от #21

  • 18 КОНТРАТА

    86 17 Отговор
    Корволезич. Ходи се бутай по WC с Сашо Диков бе Корволезич
  • 19 Bambam

    86 20 Отговор
    А ТВОЯ край ще е начало за журналистиката!!!!😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆.
  • 20 мда

    17 50 Отговор
    ЕВАЛА!
  • 21 Не, не съм се объркал, спокойно

    18 56 Отговор

    До коментар #17 от "Някой":

    Освен себе си, знаеш ли колко още държави и режими въоръжава русия, за да са на нейна страна?
  • 22 Интересно

    58 6 Отговор
    Путин беше ри от 95 до 98 докато се крадеше безразборно а ти къде беше и кой обслужваше тогава сега виждам
  • 23 Някой

    80 11 Отговор

    До коментар #14 от "Тахумба":

    Забрави и диковчето. Волгин и Малинов го направиха за смях.
  • 24 Мимч

    88 16 Отговор
    ТАЯ,шамандура ми падна от вниманието.Много подла и объркана амерска подлога била.Да изчезва с реактивна скорост за Крайна и повече да не стъпва не само в София,ами и в България.Дърта кошница.
  • 25 Възкресението

    15 59 Отговор

    До коментар #12 от "Не, кулезич, не":

    Браво за написаното. Имай вяра, само тя ще ни помогне.
  • 26 Ами просто са се объркали украинците

    63 14 Отговор
    Дошли са право в устата на лъва. Тука е русофилска територия. Все едно да избягат при Путин. Смех голем!
  • 27 зъл пророк

    42 9 Отговор
    "Цуцулана" ли, верно? Баба Цоцолана ще се обиди от такава неграмотност. Това си е като "кръФ". Иначе да, трябва да се помага на хора в беда. При това по принцип!
  • 28 Мдаа

    25 60 Отговор
    Путинофилството и Русофилството се предава по полов път. Заразени са маса народ от нечистоплътен кекс с Руски империалисти

    Коментиран от #37

  • 29 Гост

    62 11 Отговор
    Той че оня копейкиннее стока вярно е, ама тая как клевети и плюва и чак роман съчини, наква приятелка, апартаменти, коли, гуми, кръФ. Много изкукала бабка е Кукулезича
  • 30 Гейбръхам ЛинкОлн

    42 11 Отговор
    Аве лифтинг буахахаааа..директно от гробницата
  • 31 пьешу

    53 6 Отговор
    пълно е с потресаЮще неща в парцалчето. дори няма смисъл да се коментира човек не знае от кое да захване. но едно е ясно - на тая гусжа ѝ е късно да разбере защо народът не иска да има нищо общо нито със заможните ѝ укри, нито с нея. апцалутно нищо!
  • 32 Сандо

    40 7 Отговор

    До коментар #1 от "Шампиона":

    Те вече са дружки,а и русофобията и болестното деснячество се оказаха яко лепило на новата им връзка.
  • 33 МалкоЛогика

    60 9 Отговор
    Злобата превръща журналиста в пропагандист (лъжец).

    Коментиран от #89

  • 34 Матей преображенски

    55 9 Отговор
    Кулезич какви ги въргаля,такива едни глу-пости,уби коча с лопатата.Путин си е много добре,ами ние за къде сме с тия сатанисти и изчадия начело?
  • 35 чепвена в миналото, сегашна соросоидка

    62 8 Отговор

    До коментар #4 от "Копейкин.... Костя Копейкин":

    Въобще НЕ Е ПРАВА. ПРЕСТАРАВА се да се избърше от миналото си. Да разкаже за баща си например. Сега хвърля змии и гущери срещу Русия и Путин, както не приляга на качествен журналист, но тя не е такава. Да предостави собственото си жилище на украинците и тя, дъщеря й и зетят й да отидат в Украйна да освобождават урките, защото на тях не им влиза в задачите спиране на войната, а напротив - за да угодят на Деменцията, блъскан от военно-промишления комплекс на ФАЩ.
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 4634

    40 6 Отговор

    До коментар #28 от "Мдаа":

    А слабостта към деменцията и фашизма как е и по какъв път се предава?
  • 38 Преброител

    53 12 Отговор
    Още една номенклатурна мисирка ближеща подметките на БайДън и Ердоган .
  • 39 Пламен

    25 47 Отговор
    Най русофилската държава е нормално да е и най мизерната в ЕС.
    Никой не може да ни отърве от простотията
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 всяка смърт в мордор

    10 26 Отговор
    е тържество за България !
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Майна

    47 10 Отговор
    Радвам се, че сега ще си проличи кой какъв е..,,мижитурките винаги са предатели,,..,а на някои нацизмът явно им е присърце..ОТВРАТЕН СЪМ ОТ СТАТИЯТА
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Българин

    18 50 Отговор
    След 24 февруари, след Буча и Краматорск да си путинофил си е сериозна психиатрична диагноза.
  • 47 Тази бабичка

    46 8 Отговор
    Съвсем се е побъркала само да ви припомня нещо първия мандат на Бойко Борисов тя го хвалеше все едно е роден син след това се обърна срещу него и беше един от най-върлите му врагове не знам колко време ще мине но защо все си мисля че когато види нещата от другата страна ще се обърне и този път и не мога да разбера каква е тая огромна омраза в нея спрямо Путин може би са били любовници като по-млади и той я е зарязал другия вариант е да взима пари

    Коментиран от #52

  • 48 2121

    51 7 Отговор
    Заради тази pomiarcata Кулезич следвана от Сашо Диков/мислех ,че е по-умен ,но уви същия е като безродницита Кулезич/,много българи все още с ума си престанаха да гледат телевизия,в частност предаванията на Кулезич и Сашо Диков.Толкова лъжи които представят в предаванията си ,а това подкопава авторитета на телевизия Евроком.
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Вонбон

    43 7 Отговор
    Айде и тая обърна палачинката

    Коментиран от #73

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Руски резидент

    16 42 Отговор
    Какви русофили имаше навремето! Умни, начетени, интелигентни. И разговор да проведеш с тях, и да поспориш и бутилка водка да изпиеш. А сега какво? Т. ъпа, безпросветна сг ан, която освен псувни и обиди нищо друго не знае. И все в ръцете ти гледа-какво и колко ще им дадеш. И не искат рубли м ерзавците, а от презрените американски долари или евро огейски евро. С такива русофили русофоби не ни трябват!
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 До 46

    35 6 Отговор
    Господин цветнокож точно ти недей да правиш психиатрични експертизи хората няколко пъти ти казаха да отидеш на лекар и да те питам ти беше ли в буча и крематорск за да видиш с очите си Какво става или гледаш само Нова телевизия и оттам си определяш мнението
  • 56 Драган Цанков

    13 39 Отговор
    "Очистете отечеството ми от русите, и у нас ще се прекратят всички смущения и ще се установи ред."
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Българин

    16 43 Отговор
    Доказано е, че 90% от така наречените русофили, нито руснаците познават, нито руската култура, нито знаят руски език. Не са прочели и една книга на руски език, нито могат да ползват сайтове на руски, да не говорим, че не разбират и 5% от езика от радиото или телевизията. И поне половината от тях получават пари за да обичат Путин и Русия. Другата половина смятат, че са жертви на Запада, САЩ и НАТО, които ги ограбват и спират развитието им. И затова симпатизират на Русия, която винаги се е преструвала успешно на жертва на Запада.
  • 59 СССРБарета

    46 10 Отговор
    Направо съм смаян че великата Америка великата Германия Франция Канада Австралия и всички супер богати и супер модерни опряха до оръжието на България! 6,5 милиона пенсионерска България се оказва толкова важна да даде оръжия на Украйна че видите ли ако не сме ние Украйна щяла да загуби! Боже Господи колко нагли хора! Уважаеми сънародници гласете се за тежко отмъщение от краварника заради това че имаме сърце и помним Кой ни освободи от турско робство! Дори осакатена след 30-годишно американско господство България отново намери сили да избере правилното решение!

    Коментиран от #62, #64, #120

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Argento

    39 8 Отговор
    Виждат се кой кого подкрепя. Преброяваш за и против и статистиката е готова. За Зеленски-наркомана са около 20% ,а нормално трезво мислещите хора 80%.
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Само питам

    13 40 Отговор
    Що за същество трябва да си, за да защитаваш една агресивна държава, която е враг на страната, в която си се родил. Държава, която напада и избива най-близките си съседи и им отнема територии, само защото не искат да бъдат руски васали, желаят да са свободни и да вървят по собствен път? Държава, която може единствено да разрушава и убива, а не да гради и да създава. Държава, в която лъжата и измамата са се превърнали във висша ценност? Държава, която се нарича Русия?

    Коментиран от #65

  • 64 Истината

    12 39 Отговор

    До коментар #59 от "СССРБарета":

    Животинската омраза към украинците демонстрирана от руските роби изобщо не се връзва с техният култ към освободителите на България. Над 50% от състава на армията на руския император е била съставена от етнически украинци. Украинци, а не руснаци са първите стъпили на българския бряг край Свищов. Украинци а не руснаци са войниците от 36-ти Орловски и 35-ти Брянски пехотни полкове били се геройски с българските опълченци на Шипка. Всичко това го има документирано, украинските фамилии на загиналите са изписани на стените на храм паметника в село Шипка. Само, че днес руските роби изпитват омраза към своите освободители, защото господарите им са наредили да ги мразят.

    Коментиран от #66

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 1111222233

    18 3 Отговор
    Защо няма отметка продуктово позициониране?
  • 68 До 61

    30 3 Отговор
    Прав си но донякъде защото от тези 20% 80% са платени 10% са леко мало умни другите 10 с тежка шизо френия но има и такива като този дето се пише българин който хем е платен хем е с последната диагноза на такъв и Господ не може да му повлияе а що се отнася до бабичката написала статията все още има стари кадри в БНТ които могат да ви дадат доста информация за нея и за моралния и образ
  • 69 Механик

    39 7 Отговор
    "Тя - успешен наказателен адвокат. Той - служител на ООН на добра позиция, наблюдател в Африка"
    Ми това обяснява всичко. Това са хора на световното статукво. Бас държа, че това семейство също не е от случайни хора.
    Що някой стругар не си отстъпи жилището на украински "бежанци"? Щото той няма време за глупости и знае, че това не са бежанци а са хора които се укриват от справедливо възмездие.
    Мъжът от това да го наречем семейство, защо не е на фронта? Нали е обявена мобилизация там?
    Или той квото крал, крал, а сега нека обикновенните хорица там да умират и да плащат за греховете му? Той е над тия неща, нали?
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 🎃😏😁💰😊😠

    19 5 Отговор
    Люба Кулезич е резидент на УДБА в БГ!

    Коментиран от #76

  • 72 Всичките юдеи на клона!

    28 4 Отговор
    Нали Кулезич!

    Докога ще си криеш хазарските уши, сраснали се с лицето ти?!

    Бабче, твоят приятел Сашо Диков нали показа по телевизията как си правиш устата на булвата "О". Голямо "О"!
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Относно бабичката

    22 5 Отговор
    Да ви светна ти си пада по млади момчета гарантирам от първо лице но не знам дали все още има такива които да й се връзват защото тя дава големи обещания за кариера и много други неща както казваше един мой познат кръвта вода не става
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 До 74

    6 5 Отговор
    Защото зад гърба им стои Бойко Борисов освен другото което ти си имал предвид очевадното
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Три пъти

    27 5 Отговор
    Тунингованото бабЕ си пада по млади пишлемета,също като бабката на Макарон. То и затова не можа три пъти да слечи на мъж - то това лапацало не се търпи.

    Коментиран от #88

  • 80 Гост

    22 3 Отговор
    Мумията проговори.
  • 81 Дърта кикиморо

    26 5 Отговор
    време е вече да ни освободиш от присъствието си,приятно пътуване към оня свят.Да не забравиш да вземеш със себе си и другите съмишленици!
  • 82 6303

    10 30 Отговор
    Много стойностен материал . Браво г-жо Кулезич ! Цялата истина е тук , хубаво е че има българи като вас . Респект !
  • 83 Подкрепяш Путин

    13 28 Отговор
    Подкрепяш убийството на украински деца, тяхната кръв ще бъде по ръцете ти! Подкрепяш Русия, подкрепяш държава агресор и терорист, чиято армия върши геноцид и военни престъпления! От теб зависи дали ще станеш съучастник на агресори и убийци!
  • 84 Българин

    14 29 Отговор
    От Съединението до днес Русия и русофилите са най големите врагове на България!
  • 85 Урюрвкос

    22 5 Отговор
    още една болна глава иска да си прехвърли кахърите на здрава
  • 86 Истината

    14 24 Отговор
    Обикновено всеки неудачник и загубеняк обвинява за мизерното си положение ЕС, НАТО и САЩ, които са го ограбили и не са позволили на бляскавият му потенциал да се развие. Така, че животинската радост, че "добрият Путин и Велика Русия" наказват "отговорните" за проваленият живот на неудачника са разбираеми. Истината обаче е коренно различна!
  • 87 Варненец

    34 6 Отговор
    Имал съм отношения с Кулезич, не е стока. Тази статия го доказва, много /не/скрита злоба. Доволен съм, че сравнително бързо скъсах с нея.
  • 88 И тунингованото джудже

    3 7 Отговор

    До коментар #79 от "Три пъти":

    също. Даже по още по-малки.
  • 89 Тахумба

    1 6 Отговор

    До коментар #33 от "МалкоЛогика":

    Съвсем точно!
  • 90 Просто човек

    12 27 Отговор
    Г-жо Кулезич, поклон! Украйна, братя и сестри, извинявайте! 🇺🇦🇧🇬
  • 91 БСП на Бунището

    9 17 Отговор
    Лустрацията на Комунистическите партии в България и членувалите там Комунистически Престъпници е единственото Демократично " лекарство" за спасение на България ...Единственото!!Закон за Лустрация веднага!!! Утре отново ще е късно...
  • 92 А питам

    29 8 Отговор
    Бре каква страст, само ми е интересно, къде беше тая да дръпне едно такова слово когато Злото -Дж.Буш с агресията си в Ирак уби над един милион иракчани??
  • 93 Милена

    30 7 Отговор
    Тая е бясна на Костадинов, че в нейното предаване "112/3 Костадин Костадинов в право на отговор"(има го в YouTubе) я разката и унижи здраво. Вижте видеото- "начетената" Кулезич се оказа с интелигентност много по-ниска от тази на Костадинов.
  • 94 Васил

    10 18 Отговор
    А как ще живее на една заплата г-н Копейкин?

    Коментиран от #115

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Кочо

    25 6 Отговор
    30 години на хранилката на САЩ, морна вода не е пила тази нелицеприятна жена! Само плюене срещу Русия, евроатлавтически ценности, модерния свят и подобни лакърдии! И ако се смени конюнктура тази баба Яга отива на бунището! За това ще плюе отрова срещу Русия през остатъка от безсмисления си и жалък живот на придворен лакей!
  • 97 ха ха

    14 16 Отговор
    Нормален човек си намира мъж, жена, дете, майка или баща да обича. Българинът си обича Путя. Друго си е да си различен... Любов необяснима. И турците като са вилнели тук е било същото. Не свободата, не Караджата, а Русия му била все в устата. Ей, такова пушечно месо си имат русите по техните земи. Добре, че не сме в тях...
  • 98 ЕДГАР КЕЙСИ

    16 3 Отговор
    ЛЮБИЦА ОБЪРНА ПАЛАЧИНКАТА....... НЕ МИ СЕ ВЯРВА ДА Е ФАКТ......
  • 99 Че.рвена п.и.яна т.ор

    9 14 Отговор
    Края на п.у.тя, ще е край на дпс, бкп, израждане, итн, герб, атака, вмро, воля,, радевич, яневич и т.н. и всички останали рубладжийски подлоги!
  • 100 Всъщност потвърди

    25 5 Отговор
    Как само си приличат и по злоба,и по лепените етикети,и по използвани термини дращениците на тая с тези на цялата соросоидна агитка! Тунингованото бабе обче ачик показва как богатата прослийка още в първите дни се е спасила на безопасни и удобни места,а в Украйна беднотията е жив щит точно на тия идеолози на шовинизма. Наказателната адвокатка ще наказва от безопасно разстояние,а деецът на ООН също ще лае .... от далеко. Всъщност Кулезич потвърди стотиците вече търдения,че богатите фъснаха от Украйна и оставиха простолюдието да се пържи.
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 пешо

    13 7 Отговор
    лифтинг скоро ще си без работа
  • 103 Кулезич Значи Начало на България няма

    24 5 Отговор
    Да има скоро, защото не идва и Края на Путин!! България е ограбиха Билгарите, Крадци политици, Банкери Мутри всякакви! Подобни МАФИИ!! Енерго, Бяла, Фарма, Банкерска, ДС Ченгета, ЧСИ Колектори, Корумпирана Съдебна система, Корумпирана Администрация и Полиция!! Путин не ние виновен!! Не търси под вола теле!!
  • 104 Сър Джефри

    3 6 Отговор
    Началото на края,Края на началото,Началото на края го видях лично но няма да ви кажа къде е,защото ще ме изтрият.А познайте къде е ?Който го познае ,късмет да му е да отиде,все още става.Но всяко начало има и край.

    Коментиран от #107

  • 105 Дидо

    9 4 Отговор
    Защо не се скриеш някъде
  • 106 Нейтън Прайс

    6 17 Отговор
    Една истинска достойна дама за уважение
  • 107 Ха така!

    9 1 Отговор

    До коментар #104 от "Сър Джефри":

    И началото, и края са в левия ми крачол! Ако не вярваш, може да провериш лично.
  • 108 В.В.П.

    20 6 Отговор
    Абе тоя смачкан клозетич,кой го пита.. България и Русия ,са приятели завинаги .До края на света..
  • 109 1234

    18 6 Отговор
    Антируската пропаганда върви ден и нощ, заработват се долари и топли местенца.
  • 110 В.В.П.

    19 3 Отговор
    След прекарани 25 год в клозета ЕС,,станах Живковист и Путинист.Путин е Бог.! Велик!
  • 111 Трудно, дори за мечтатели

    4 1 Отговор
    Уви, Кулезич. Кой колко ще доживее е само биология. От историята - ние около 1317 години, а само с наша държава около 634 години. Другото Византийци, Турци. Много величаеш Путин и не зависи нищо от него. Виж смяната на управниците, може, но кой?

    Коментиран от #112

  • 112 Важна е само смяната

    1 5 Отговор

    До коментар #111 от "Трудно, дори за мечтатели":

    Империи с край - Византийска, Римска. Строй ... фашизъм, комунизъм. Личности - Ленин, Хитлер, Сталин.След 100 години, какво?
  • 113 В.В.П.

    19 3 Отговор
    Путин ,Ти клозетич ,му виждаше края и 2000 при Курск..Само че не позна .Защо сега да ти вярвам??.
  • 114 ГОСТОПРИЕМСТВО

    6 12 Отговор
    БРАВО ЛЮБА ПОКЛОН ЗАЩОТО ТИ ЗАСТАВАШ С ЛИЦЕТО СИ НЕ ТЕ ПАЗЯТ АГИТКИ И БОДИГАРДОВЕ СМЕЛА ЖЕНА

    Коментиран от #133

  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Kocтя ГyцaHoв

    4 7 Отговор
    Е, той 3 г. живя без никакви доходи, къща и две нови коли си купи, "разведената " му съпруга се сдоби с нова кола, апартамент и 1600 кв. м. "право на строеж" (около 2 000 000 пазарна стойност.). Представи си ако полочава и заплата какви чудеса ще сътвори политика на повикване, Костя .
  • 119 Чест и почитания

    4 15 Отговор
    Много силно г-жа Кулезич . Дано написаното от Вас стигне до сърцата и умовете на повечето от четвъртинката объркани путинофили.
  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Моряка

    12 2 Отговор
    Бабушкерата използва добре момента,засилва и задълбочава плюнките съгласно желанието на богатата страна,Америка за България бъгато се отплаща,от Сорос смуче също.Истинска въшка,но краят на въшките го знаем.
  • 122 ИСТИНАТА

    7 4 Отговор
    Що бе, много правилно го е написала Кулезич, мафиоти и нацисти в България нещем!!!
  • 123 дачката

    10 1 Отговор
    и тая козяшка кукундрела съм я е.ал!
  • 124 Дали

    9 3 Отговор
    Кулезич: Краят на Путин ще е начало за България
    Дали се е озъбила като го е казала???
  • 125 Слава на саш и нато

    1 8 Отговор
    Путин обесен на райхстага
  • 126 Не вменявайте вина

    13 1 Отговор
    Вие сега ли го разбрахте? Но българина отдавна, да не кажа винаги е живял зле.Ка оцелява българина в последните десетилетия? Какво отношение получава от ЕС чиновници, от бг чиновници? Не говоря само за пари и за храна. Не ни вменямайте вина за войната. Излиза че сме виновни, и сега трябва да изкупим вината си, давайки оръжие и прекланяйки се пред "заможната" бежанска вълна от Украйна.
  • 127 Подло

    12 1 Отговор
    Когато през прехода , българите споделяха че изнемоват, ЕС чиновници на посещение в България казваха: "Свидетели сме на смайващи събития и на интересни времена.Имате шанс да сте част от нещо прекрасно, Бон кураж!" Отиваха си, а ние ровехме в стотинките. И тогава режеха гуми и крадяха. И тогава ставахме жертва, но най-вече на надменност и безпардонност.
  • 128 ира

    12 1 Отговор
    Госпожо, нито ще промените някой, нито ще го принудите. Нямате монопол върху сърцата на хората, не казвате кой какво да обича. Няма нужда от бичуване, самобичуване и заклинания.
  • 129 Подло

    15 1 Отговор
    Защо не напишете унищожително-психичен анализ за всички тези българи, които , дори след "Шок и ужас" в Ирак, продължиха да обичат и да са верни на Америка?

    Коментиран от #135

  • 130 Д-р Околийски

    5 2 Отговор
    Партизанското име от времето на комунизма е Люба дълбокото гърло.
  • 131 F-16 Block70

    4 7 Отговор
    Краят на Путин е очеваден за всеки мислещ човек, но въпроса е русофило-путинистите в България да не ни завлекат и нас заедно с него. Не може цяла Европа да подкрепя Украйна, а ние, които сме и най-заинтересовани от силна и свободна Украйна да се правим на ударени и да шикалкавим по въпроса за въоръжението. Разбира се, че трябва да изпратим въоръжение! Въоръжавайки Украйна спираме агресора да дойде и до нашите граници. А и ще се отървем най-накрая от съветската военна железария, която вече не ни и трябва.

    Коментиран от #134

  • 132 Изродено от руския комунизъм племе -

    4 4 Отговор
    това сме ние и като че ли спасение няма да има. Просветли ги, Боже Господи, дай им вяра да се откажат от рашизма и путинизма !
  • 133 Руси

    5 1 Отговор

    До коментар #114 от "ГОСТОПРИЕМСТВО":

    Не разбрах за какво и от кой да я пазят.
    Нито е някакъв фактор в политиката,нито е топ журналист(опита да се прилепи към Боко),нито е красавица.Просто женица,която търси внимание и ако падне някой лев ,още по-добре.
  • 134 Крас

    1 1 Отговор

    До коментар #131 от "F-16 Block70":

    Не разбрах защо сме най-заинтересовани за Окраина. Би ли написал нещо повече и по-разбрано.
  • 135 Брей

    2 3 Отговор

    До коментар #129 от "Подло":

    Ами то Иракската инвазия в Кувейт и руската инвазия в Украйна не си приличат бе чадо? Пък да вземем верно да напишем "унищожително-психичен анализ за всички тези българи", които се чудят, защо отговора на САЩ и Запада не е същият както в Ирак. Ами май защото Путлер има ядрено оръжие и заплашва да го използва. Достатъчно луд е, за да го направи. Пък и да се запитаме къде ли им беше акъла на тези американски учени, които подариха ядрената технология на СССР, а не взеха още тогава да ги приключат веднъж завинаги? Голяма грешка! С терористи и варвари не се преговаря, а се унищожават на мига, защото ако не го направиш, рано или късно те ще те унищожат.

    Коментиран от #140

  • 136 Фолксваген голф

    4 2 Отговор
    Никога не съжалявай човек, който кара Лексус за 200 хиляди.
  • 137 Дънов

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "Копейкин.... Костя Копейкин":

    Познай кой държи у нас бизнеса с кръв!
    Нашите роми!
    За това са писали-"не щем вашата кръф"
    с ф....
  • 138 Лудата

    2 1 Отговор
    Таз нацяло е изтрещяла.
  • 139 лудия

    0 1 Отговор
    Когато Путин падне или Русия при голямата война не спечели и има мир, а тя няма да спечели. Тогава ще настъпи времето на антихриста за 3 години.Това е истината другото е лъжа .Четете повече да сте подготвени.
  • 140 лудия до брей

    1 1 Отговор

    До коментар #135 от "Брей":

    Ти знаеш ли че Кувейт беше част от Ирак и как става отделна държава?Чети повече и не пиши глупости.
  • 141 някой

    0 0 Отговор
    Хващам се на бас , че това с гумите и кафето са измислици премислици ...