Last news in Fakti

8 Януари, 2023 16:49 20 720 188

Към Лена Бориславова: За незаконните арести, държавните пари, липсата на съчувствие, порочната коалиция и Слави

  • лена бориславова-
  • кирил петков-
  • лена бориславова песен-
  • лена бориславова хищна хиена-
  • слави трифонов-
  • соня колтуклиева

Слави Трифонов си го върна на Кирил Петков брутално: заради обидите за “престъпник” и “мафия”

Към Лена Бориславова: За незаконните арести, държавните пари, липсата на съчувствие, порочната коалиция и Слави  - 1
Снимка: Архив
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Добър ден, добри хора,

Днес Ви приканвам заедно да поразсъждаваме за липсата на съчувствие, за приемането на държавни дарения, за униженията на Линда… за истината, отвъд скандала, предизвикан от песента на телевизия 7/8 “Уморена Лена – хищна хиена”.

На 17 март 2022 г., в 18:00 ч., началникът на кабинета на министър-председателя е информирана, че ще бъде арестуван лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. За това знаят само Кирил Петков, Асен Василев и Бойко Рашков, другите вицепремиери и министри са оставени на стенд-бай, часове наред изчакват да ги извикат за заседание на Министерски съвет.

Защо Лена Бориславова знае нещо толкова важно преди Слави Трифонов, Корнелия Нинова и Христо Иванов? Служебната ѝ позиция не допуска тя да стои по-горе от членовете на кабинета и от коалиционните партньори.

Защо Лена Бориславова е фаворизирана? Защо ѝ е позволено да играе ролята на паралелен премиер? Откъде-накъде командва тези, на които трябва да се подчинява?

Аз имам няколко въпроса към Лена Бориславова. Звъняла съм ѝ и съм ѝ писала смс-и, днес – също така – че искам да поговорим, но тя не реагира. Затова ще го направя публично.

Защо Лена Бориславова се съгласява, на 1 юли 2021 г., адвокатската кантора, в която работи – “Джингов, Гугински, Кючуков и Величков” да получи договор за правно обслужване с държавната ББР, докато принципал на банката е служебният министър на икономиката Кирил Петков, с когото – на 20 юни 2021 г., в 8:33 часа сутринта, се среща в квартира на AirBnB? Каквото и да са правили там, у младата и способна юристка не е ли възникнало съмнение, че не е много редно последвалото договаряне на държавни пари?

Защо Лена Бориславова се съгласява на 25 май 2022 г., държавното дружество “Сердика спортни имоти” да сключи договор с адвокатската кантора “Джингов, Гугински, Кючуков и Величков” на стойност 117 350 лева? Сутринта на този ден парламентарната група гласува единодушно (-1), желанието на Слави Трифонов “Има такъв народ” да напусне управляващата коалиция. Младата и способна юристка не е ли осъзнала, че така Радостин Василев, с държавни средства, си капарира депутатско място в “Продължаваме промяната”, както и стана на практика? Нейната приятелка Яна Балникова, заради Радостин Василев, беше унизително изхвърлена от водаческото място в Габрово и обидена напусна политиката.

Защо Лена Бориславова се съгласява с адвокатската кантора “Джингов, Гугински, Кючуков и Величков” да се сключат 2 договора от Министерството на образованието и науката, докато министър е Николай Денков, бизнес-съдружник от 2018 г., на премиера Кирил Петков? У младата и способна юристка не възниква ли съмнение за конфликт на интереси и липса на морал, за чиста проба корупция?

Лена Бориславова започва работа в адвокатска кантора “Джингов, Гугински, Кючуков и Величков”, където съдружник е майката на Никола Минчев, председател от “Продължаваме промяната” на 47-я парламент и заместник-председател на 48-я парламент. Преди това, харвардската възпитаничка безуспешно се явява на интервюта за работа. В адвокатско дружество “Данаилов, Дренски, Неделчев и Ко”, както научих от вътрешен източник, още от първите минути на интервюто установили, че нищо не разбира от право, преценили я като посредствена и ограничена.

Сега Лена, уютно прикриваща се в ролята на жертва, дали се пита – ей, така, по женски, по човешки: защо никога не реагира при публичните брутални унижения на жени, когато беше значима в йерархията на властта и разполагаше с колкото си поиска възможности за медийна изява? Нито дума на съжаление за ужаса и травмата на бременната Венета Бойкова Борисова, присъствала заедно с двете си малки момчета при ареста на баща ѝ в родния ѝ дом. Нито дума на съжаление за мъката на Севделина Арнаудова, че преравят дома ѝ и я задържат пред очите на дъщеря й-второкласничка, даже не ѝ разрешават да дойдат и да я вземат родителите ѝ. Нито дума, след като съдът обяви арестите на Бойко Борисов, Севделина Арнаудова и Владислав Горанов за незаконни.

На 11 октомври миналата година, Кирил Петков ме покани на среща, на която го попитах какви са били “доказателствата” за арестите. Като ми изреди: разказите на Васил Божков-Черепа, шофьора му и портиера на Министерството на финансите, спонтанната ми реакция беше: само това, наистина ли; вие добре ли сте?! По-късно стана ясно, че “арестът по неотложност” е бил отдавна подготвен по донос на Георги Георгиев от “Боец”, бивш ковчежник на местна организация на ГЕРБ, автор на публично писмо с клетва към Бойко Борисов: “винаги ще ти вярвам, Генерале”! А в доклада на МВР, публикуван от ПИК се обяснява, че на всяка цена трябва да се намери нещо, за да се подкрепи обвинението. Мерзка история, минала покрай ушите на младата и способна юристка, която трябва да е била наясно, че се гази правото – грубо и арогантно.

Ако Лена Бориславова беше на такава висока позиция в Америка, където е следвала, щяха да я разпънат на кръст! Там някак умеят, когато направят грешка, да кажат: съжалявам. Сега ни призовават, едва-ли-не, да канонизираме многострадална Лена!

Да попитам ясно – а тя кога прояви женска солидарност с грубо обижданите народни представителки от ГЕРБ, кога се възмути от арогантните канонади на Радостин Василев срещу Весела Лечева, която освети съмнителните му схеми в министерството на спорта; кога показа съчувствие към унизените и оскърбените, кога призна поне една погрешна стъпка на това порочно управление, довело т.н. обикновени българи до просешка тояга и мизерия.

Лена може да не е имала нищо интимно с Кирил, може да е било просто интимно приятелство. Но тя някога замисли ли се, че карантинирането ѝ заедно с Кирил в правителствената резиденция, историята с “парапета”, нощувката в Солун, воаяжите по чужбина … всичко това наранява Линда, законната съпруга, родила и отглеждаща три дъщери – впрочем, достатъчно големи, за да бъдат притеснени от всичките будоарно-романтични истории. Лена и Кирил дори не се постараха да бъдат по-дискретни – от кумова срама и от загриженост за чувствата на Линда и момичетата.

Вчера по БТВ Кирил Петков каза, че Лена е лидер. Тогава, защо се съгласи тя да бъде изхвърлена от листите?! Защото Асен Василев осъзна колко тази Love story вреди на партията.

След като призовах Кирил Петков лично да защити Лена Бориславова в този болезнено труден момент за нея, той го стори по телевизията с половин уста, след него се появи във Фейсбук и Мирослав Иванов с някаква смешна тирада. Тези мъже не могат да кажат три изречения – простички, естествени, спонтанни, вълнуващи. Защото всичко е фалш и поза. И са клети аматьори във всяко измерение на живота.

П.П. Отвъд моята женска солидарност с Лена, която изразих веднага, като медиен човек ще кажа: Слави Трифонов си го върна на Кирил Петков брутално: заради обидите за “престъпник” и “мафия”, за съблазнените безогледни службогонци и предатели Радостин Василев и компания; за обвиненията: “Слави ме попита къде е моят милиард”… Хайде сега пак да се похвалят за чудесната коалиция и лошата опозиция, свалила работещо правителство. А “Има такъв народ” започна предизборната си кампания – с над половин милион гледания само за 2 дена на клипа на “Уморена Лена – хищна хиена”. Такава е действителността в България.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 265 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бързо.бързо

    167 70 Отговор
    Ги оправи Славчо. Всички!
  • 2 Народа

    244 92 Отговор
    Лена е доказателство как се случват нещата в България и това изобщо не е маловажно.ПП са чудовищна шуробаджанащина,некадърност,развратност и хомосексуализъм.Тези крадци стигнаха върха за 33 години преход

    Коментиран от #11, #121

  • 3 Пич

    178 66 Отговор
    Следваща народна песен , ще е нещо като - Полегнала ми Лена на парапета.....
  • 4 Последния Софиянец

    179 60 Отговор
    Който не може да търпи сатира не му е мястото в политиката.

    Коментиран от #140

  • 5 ГЕРБ що не ги питате

    157 93 Отговор
    Каде са 12 години парите дето откраднаха ? СМЕШНИЦИ никой не е забравил колко милярда по схеми откраднаха ГЕРБ не друг и никой не ги пита че те даже обвиняват. Такова шзвращение джри гербаджйите не вярвах че могат

    Коментиран от #42, #62, #118, #119, #152

  • 6 Ленче ле

    124 45 Отговор
    м инети ма взимети
    на тези парапети!
  • 7 Пич

    134 39 Отговор
    Понякога сте изразявали несъгласие , когато съм казвал , че на Кире му се разминават очите , като на "Туенти сенчъри фокс " прожекторите , кажете , нормално ли е , да си с възможности на министър председател , и точно Лена да хванеш за парапета.....???!!!
  • 8 Оххххх

    113 70 Отговор
    Айде пак й платиха на тази.Тя нищо не прави без пари.

    Коментиран от #102

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Ленчето адвокатката

    153 52 Отговор
    щяла да завежда дело! Ленче, бе, още ли не ти е ясно, че си публична личност?

    Коментиран от #138

  • 11 Ужасен

    105 80 Отговор

    До коментар #2 от "Народа":

    Май си спал на отворен прозорец.Другарката Соня доказано пишеща по поръчка и Герб ,разказаха играта на българите и са учебникарски пример за платена журналистика и корупция.Другите верно са аматьори.

    Коментиран от #19, #101, #135

  • 12 12340

    80 47 Отговор
    "женска солидарност" със Славуца,
    от една от най-отвратителни те мисирки!
    Естествено, един дол дренки
  • 13 горски

    71 7 Отговор
    Когато използваш хвърчилото си, за слава и пари,то полита във небето ,да го видят всички.
    А има и други песни...
    Камъните падат....
  • 14 Бегай

    49 40 Отговор
    Никой от ПИК не може да ми дава акъл.

    Коментиран от #103

  • 15 Точно тази герберска измекярка ли

    87 40 Отговор
    Една година условно с 3 години изпитателен срок и 1000 лв. глоба наложи съда на Соня Колтуклиева. Тя беше подсъдима за укриване на данъци.

    В предишното си заседание по делото Софийският градски съд прие справка от Националната агенция за приходите, която трябваше да докаже, че Колтуклиева не платила данъци за 90 000 лева, които е взела от банкера беглец Цветан Василев.

    Коментиран от #45, #98, #99

  • 16 Песен за Лена

    94 27 Отговор
    Трябва задължително да участва на Евровизия!

    Коментиран от #25

  • 17 Реално

    58 119 Отговор
    Лена Бориславова се оказа чудесен лакмус за отделяне водата от тинята. Да си умен и красив сред тъпи и грозни е непростимо.
    Коя е Лена Бориславова:
    1. През 2014 г. завършва право в Софийския университет - първа по успех.
    2. Спечелва стипендия от "Фулбрайт" и от Харвард и така се озовава сред малцината българи, успели да вземат престижна харвардска диплома.
    3. Докато е студент в Харвард, Лена Бориславова е член на борда на Harvard European Law Association и на Harvard Law and Business Association.
    4. Завръща се у нас в средата на 2016 г.
    5. Тя е една от трите българки в класацията "30 под 30" на списание "Форбс" за Европа за 2018 година. Тогава Лена Бориславова е едва на 28 години.
    6. Работила е в Съда в Люксембург като юрист лингвист с английски и немски.
    -През 2020 г. грабва статуетката в категорията "Млад юрист" на Националните награди за правосъдие.
    7. Работи в едни от големите адвокатски кантори у нас - "Джингов, Гугински, Кючуков и Величков" (DGKV), "Георгиев, Тодоров и Ко", работи в сферата на конкурентното право, банково и финансово, търговско право, защита на личните данни, мерки срещу изпирането на пари и процесуално представителство и консултира международни клиенти, решили да инвестират в България.

    Коментиран от #26, #31, #40, #64, #79, #185

  • 18 Авторката

    76 53 Отговор
    Не я познавам но скърца от злоба като Слави

    Коментиран от #21

  • 19 Анонимен

    80 38 Отговор

    До коментар #11 от "Ужасен":

    Да добавя и,че са идиоти и наркомани.Справка Просто Киро и аз съм Наско!

    Коментиран от #57

  • 20 слабо

    41 13 Отговор
    Кодошеска история.
    Недоказани твърдения относно дребни неща като това кой бил информиран преди Слафчо и някакви си 50, поардон 60к евро. А, да, и намекът , че няко йс някого си е правил кекс.
    ............
    Играта в ръжавата е за 100 000 000 000 лв ежегодно!

    Много по-важни въпроси можете да зададете, но или не ви бива, или внимавате да не засегнеъте неудобн иви теми.
  • 21 и дните и другите

    47 18 Отговор

    До коментар #18 от "Авторката":

    Порязяваща уста на Батко.
    Вероятно е една от хилядите му бройки.
    ....

    Както е казал геният "И едните и другите са маскари"
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Даниел Немитов

    64 52 Отговор
    Като прочетеш кой е автора на това словоблудство и веднага ти става ясно - поръчка на статуквото! А Слоня Колтуклиева е много добре известна с това, че изпълнява такива поръчки.
  • 24 Образно казано

    86 27 Отговор
    От ПП "Дръпнаха дявола за опашката".Хайде да си повярвате,че народът нищо не може да ви направи(някой ви надъхваше да вярвате,че сте голяма работа и вие се самозабравихте),ама да дразните коалиционния си партньор ИТН(Слави),е връх на глупостта.Всъщност и аз се подразних много,когато отрязахте Караджов от парите за магистрали.На инат,ей така,защото имате власт.И го изкарахте некадърен.Ами сега,си "берете плодовете".
  • 25 не може

    34 9 Отговор

    До коментар #16 от "Песен за Лена":

    Това е старата песен "Хищна хиена" - типично парче от най-пошлите периоди на члагата.
    Не мога тда учатсват също и:
    Тигре тигре
    Розовата пантера
    Радка пиратка
    Пирамиди фараони
    Паре нема - действайте

    и прочие от твоя любим плейлист
  • 26 И Просто Кирчо показа, че

    102 39 Отговор

    До коментар #17 от "Реално":

    да си учил в Харвард не означава, че си много умен!

    Коментиран от #34

  • 27 мнение

    55 15 Отговор
    Каквото са прегрешавали Кирчо и Лена, да си плащат бакиите.
    Но не ме радва опошляването и деградирането до чалгата на 90-те.
    Тъймо се бяхме поотрътвали от нея. И дори попфолка взе да звучи малко по-ралзично.
  • 28 Ами

    47 34 Отговор
    Какво ли ще четем един ден, когато Колтуклиева си намери работа!?
  • 29 хихи

    75 37 Отговор
    Бля, Бля, Бля!
    Кажи им "Хардвардски Измамници"
    Достатъчно е!
  • 30 Сончето

    40 27 Отговор
    Аз си седя непогледната и недокосната а....

    Някой снощи правил кекс, кекс, кекс............
  • 31 Ама

    72 15 Отговор

    До коментар #17 от "Реално":

    Освен да си образован,трябва и акъл,акъл трябва да имаш.И морал.
  • 32 Реалист

    60 17 Отговор
    Гнусът за Лена е чиста проба "Да разлаем кучетата". "Разлаяхме" се тогава и подминахме Хр.Грозев и това, че е предал доказателства за финансиране на медии, журналисти и публични лица от русия, договора с "Боташ" за внасяне на руски газ, предателствата на пРезидента Мунчо.

    Коментиран от #35

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 ами

    18 7 Отговор

    До коментар #26 от "И Просто Кирчо показа, че":

    Финанси и Бизнесадминистрация...

    честно казано, отдавна си мисля, че икономиките са бошлаф. Еле финансите и мниджмънта.
    обща икономичекса теория и стопанска история са ок. Другото е бла, бла , бла.

    Сравни го с това да си в 90-тия процент на завършилите инженери, математици, химици, прависти, историци или дори психолози в елитен Ун!
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 985

    42 36 Отговор
    Сончето - мисирката на байганьовците
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 не бе

    29 23 Отговор

    До коментар #36 от "наблюдател":

    Просто отдавна непогледната и злобна.
  • 40 Понеже

    55 19 Отговор

    До коментар #17 от "Реално":

    Понеже слагаш хората,които не са съгласни с поведението на "умните и красивите"(самите те така си се величаят) под един знаменател, ще ти кажа, че за такива като Лена казват"Акъл море,глава шамандура".

    Коментиран от #49

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 ха ха

    23 4 Отговор

    До коментар #5 от "ГЕРБ що не ги питате":

    Остави ги милиардите (вероятно към 30 000 000 000 потънали) Важни са 50-60 хилки.

    Лошото е, че нито едната нито другата алтернатива е мечтана.
  • 43 Овратен

    67 13 Отговор
    Лена да не е Свещена Крава !?
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 егаси

    34 9 Отговор

    До коментар #15 от "Точно тази герберска измекярка ли":

    1 година условно ама сам о1000 лв глоба.
    Ако е скатала много повече данъци,м това си е отказ на държавата да си прибиеа парите.
  • 46 Да бе да

    33 23 Отговор
    Тази доста стара пъстърва явно още мърда 😁
    Защо 😅😅
  • 47 🇪🇺🇧🇬💯

    23 23 Отговор
    :) 🇧🇬 Добър ден.
    На българина паметта му е къса колкото тридесет секундна реклама, до Март месец ще се скъсат да му повтарят от медиите:
    “:) кой са добрите, :) ⚡️ “в частност това сте вие, очите на Сончето” 💯кои са лошите :) ⚡️ “лошите са тези които са арестували мутрата Бойко Методиев Борисов” и :) кои са грозните❓⚡️в случаят 🧨⚡️:) това е Лена Бориславова, даже Дългият в удостои с чалга песньовка, разчитайки на националният характер на българина да се позабавлява за чужда сметка, така както е освободена за “чужда сметка”, и до ден днешен се натяква че виж руснаците искали проливите ба Босфора, нал тъй?
    Защото Ботев го е казъл най точно, българинът обича силно да люби и мрази, емоционално българинът е нестабилен характер, и поради липса на история е лашкан от едната “крайност в другата”.
    📌”и кога, майко, пораснат,
 
         като брата си ще станат
    силно да любят и мразят…”
    Христо Ботев

    Коментиран от #48

  • 48 да но

    13 3 Отговор

    До коментар #47 от "🇪🇺🇧🇬💯":

    Песньовката е лейм....
  • 49 До понежето

    18 34 Отговор

    До коментар #40 от "Понеже":

    За такива като Лена казват"Акъл море,глава шамандура". А за такива като теб хората казват "Акъл море, глава пробита шамандура"

    Коментиран от #86

  • 50 🇪🇺🇧🇬💯 Riпост

    11 21 Отговор
    :) 🇧🇬 Добър ден.
    На българина паметта му е къса колкото тридесет секундна реклама, до Март месец ще се скъсат да му повтарят от медиите:
    “:) кой са добрите, :) ⚡️ “в частност това сте вие, в очите на Сончето Колтуклиева” 💯кои са лошите :) ⚡️ “лошите са тези които са арестували мутрата Бойко Методиев Борисов” и :) кои са грозните❓⚡️в случаят 🧨⚡️:) това е Лена Бориславова, даже Дългият я удостои с чалга песньовка, разчитайки на националният характер на българина да се позабавлява за чужда сметка, така както е освободен за “чужда сметка”, и до ден днешен се натяква че виж руснаците искали проливите на Босфора и затова освободили българите, нал тъй?
    Защото Ботев го е казъл най точно, българинът обича силно да люби и мрази, емоционално българинът е нестабилен характер, и поради липса на история е лашкан от едната “крайност в другата”.
    📌”и кога, майко, пораснат,
 
         като брата си ще станат
    силно да любят и мразят…”
    Христо Ботев
  • 51 Колтучене

    29 39 Отговор
    Соня, спри да поръзсъждаваш и днес и утре. Смени си професията и не желая да чета твоите внушения.
  • 52 Леля Гошо

    59 14 Отговор
    Споделям едно от написаните неща. Ако тая Лена имаше капчица морал и достойнство, в момента в който започнаха клюки, дори от уважение към Линда повече никога нямаше да остава насаме с Кики.

    Коментиран от #56

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 МИЦИ

    38 29 Отговор
    А село Колтуклиево защо не разкаже за далаверите при БУДА и ДПС инак много и знае гагата ! Но си трае за чичо и Буда

    Коментиран от #76

  • 55 Никой

    30 7 Отговор
    Само лелки с напреднала аменорея припадат по бай Ганю. Соня е красавица ,тя е защитник на всички жени.Първа би ритнала столчето.
  • 56 МИЦИ

    24 24 Отговор

    До коментар #52 от "Леля Гошо":

    Защо толкова е тесногръд Българина ??? Ако мъж и жена са заедно в една стая то непременно трябва да са се изпапуркали ,така ли ???

    Коментиран от #63, #68, #87, #90

  • 57 Ужасен

    15 6 Отговор

    До коментар #19 от "Анонимен":

    Бегай да се прегледаш.Не си добре.
  • 58 А бе

    33 24 Отговор
    Къв е тоя лъжлив бълвоч? Що не каже тая мисирка къде беше, като арестуваха Иванчева!?

    Коментиран от #74

  • 59 🇪🇺🇧🇬💯

    14 25 Отговор
    Това е типично по български поведение, първо стреляй после питай, “в частност Слави Дългия, ще помогне в пъти на ПП и Лена Бориславова да бъдат избрани в следващото НС❗️Тук, :) Законът за “unintended consequences” е валиден но да изчакаме до следващите Парламентарни Избори и ще си говорим пак по темата❓
  • 60 ХА ХА

    36 24 Отговор
    Соньо, ти като укри данъци за 90 000 лева и плати само 1000 лева глоба морално ли беше?!? Що не попита къде беше Лена тогава?
  • 61 🇪🇺🇧🇬💯

    13 27 Отговор
    Мога да се хвана на бас с който и да е било, на ена каса whiskey Jack Daniel’s че, Женският Контингент в България ще остане “очарован” в “кавички” от чалга песньовката на Слави Дългия и ще :) ❗️гласува за ?? ПП и Лена Бориславова, която е много вероятно да представлява Изборен Район и да бъде избрана за лидер в партийната организация на ПП.
    Това е според законът за “unintended consequences”.
  • 62 А бе

    30 11 Отговор

    До коментар #5 от "ГЕРБ що не ги питате":

    Ганьо не го интересува, че го крадат. ами гледа кой с кого си ляга!
  • 63 Да питам

    52 14 Отговор

    До коментар #56 от "МИЦИ":

    Ти,ако хванеш жена си със съседа,в наета квартира,какво ще си помислиш,че са отишли да пият кафе и да си разказват вицове ли.Въпросът не е само в това какво са правили там,а защо Кирил Петков я назначава в ББР,после,за да й угоди ,пътуват до Гърция с правителствения самолет и т.н и т.н.Изглежда ми като злоупотреба с власт.Или трябва само да вярваме на думите им,а да си затваряме очи ,за глупостите,които правят.

    Коментиран от #72, #94

  • 64 Всичко това означава,

    31 10 Отговор

    До коментар #17 от "Реално":

    че отдавна е подготвяна за "наш човек", т. е. троянски кон в БГ. Това е стар трик на колонизаторът. Отделно престижните награди, служби и титли, прикачени към биографията й. Такива са и европските и "наши" полЮтици, спуснати на различни ключови места. Мунчо Радев изкарва 2а курса към школа на ЦРУ за по 1а година в щатите, с отличен и супер характеристика. Киро и Кокоро, и те харвардци. Макарона, от световната банка спуснат, завършил курса за "млади, световни лидери" на главниядавоски сатанист Швааб и много такива, подобни.
  • 65 🇪🇺🇧🇬💯

    23 21 Отговор
    Просто Слави Дългия не можа да понесе че му разбиха :) “сценарият” със адвоката на мутромафията в България, който адвокат изгуби преподавателското си място в СУ, и още по голямата болка е “продавачът на плавници и щнорхели да бъде така унизен” тоест Слави Дългия да бъде така унизен в очите на неговата публика.
  • 66 Погледнете снимката

    21 16 Отговор
    Не са ли са се хвали за ръце ? И какво са тръгнали да се разправят ... ?

    Коментиран от #70, #106, #108

  • 67 БезКоз

    26 5 Отговор
    За всички политици - Съд. Народен Съд. С всички екстри!
  • 68 "Изпапуркали"??? ;-)))))))))

    9 8 Отговор

    До коментар #56 от "МИЦИ":

    Защото българинът има мръсно подсъзнание ;-)))
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Мнение

    10 9 Отговор

    До коментар #66 от "Погледнете снимката":

    Ами НЕ са се хванали за ръце!

    Коментиран от #88

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Размисли

    13 24 Отговор

    До коментар #63 от "Да питам":

    Квартира може да се наема и за работа, където няма "бръмбари" на опотентите.

    Коментиран от #82

  • 73 Мдаа

    19 18 Отговор

    До коментар #71 от "Кой е автор":

    "Съвсем скоро аз ще направя допитване отново дали да пусна един приятен неин запис, близо 20 минутен, в който тя много добре разказва за отношенията си с Бойко Борисов, Делян Пеевски, Гешев, любовната аферта с Иван Костов и много, много детайли, които ще ви покажат какъв човек е тя", продължи Василев за Сончето.

    Коментиран от #75

  • 74 Под шлифера

    8 5 Отговор

    До коментар #58 от "А бе":

    Да смуче
  • 75 Ахаа ,мисирката бяга

    7 8 Отговор

    До коментар #73 от "Мдаа":

    Пред вятъра.
  • 76 Затова

    21 16 Отговор

    До коментар #54 от "МИЦИ":

    Защото Борисов я беше смачкал като "валяк" и тя беше на дъното на журналистикато. Откакто започна да работи ЗА него и да плюе опонентите на Борисов, Сончато е във Възход!!!
  • 77 Едно е да

    16 7 Отговор
    задаваш резонни журналистически въпроси и да държиш политиците отговорни, друго е да вулгаризираш обществото с просташки текстове. С всичките Радки-пиратки, хиени през 90-те години бяхме подложени на системно опростачване и сега това отвратително явление се повтаря.
  • 78 Този словесен бълвоч

    12 14 Отговор
    Удря ДЪНОТО.
  • 79 Реално

    25 7 Отговор

    До коментар #17 от "Реално":

    Много си зле лена може и да ги има всичките тези неща които си изброил но ти си много зле . Другите не са по глупави и по грозни от нея .със сигурност има по умни и по красиви от нея но не се захващат с политика за да намажат нещо /какво ли / .
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Да питам

    27 5 Отговор

    До коментар #72 от "Размисли":

    Съгласна съм.Аз също се колебая,дали Лена не е "зачислена" на Кирил Петков да го предпазва от глупости.Много е вероятно,но поне още някой от групата да бяха взели с тях--я годеника,я Асен Василев. Иначе как изглежда ,мъж и жена в тайна квартира.Пък и нали уж се кълняха,че няма да има нищо скрито покрито.Понякога човек се учи повече от грешките си.А на опозицията това й е работата ,да дебне.
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Наблюдател

    16 6 Отговор
    Какъв е изводът? Когато Приватизационния бизнес инвестира милиони в създаване Голямата Каша в държавата и си намери хурка, пардон байрак, в лицето на Чалгаря, такива думи за Месията не се допускаха. Той си изигра ролята, вероятно си получи и хонорара и го бутнаха в глух коловоз. Е, сега реши поне да поддържа някакъв имидж, вероятно без да пита координаторите. Ами затова и бившите му заляха медиите с литературни произведения срещу него. Сега на терена са други Месии, Цените растат, народа става все по манипулативен, пък у хората на перото заработват някой лев. Та към следващите Месии - Носна кърпичка сте. Полезно , но за еднократна употреба. Поняли ?
  • 85 Не съм фен на Лена...!

    16 24 Отговор
    НО!Не мога да приема чалгаджийският и просташки тон на Слави...!Същият,като Борисов,постоянно избива комплекси за малоценност,че вече са бита карта и се чудят по всевъзможен начин как да напомнят за себе си,като ефекта е абсолютно обратен за тях...

    Коментиран от #89

  • 86 Понеже

    9 3 Отговор

    До коментар #49 от "До понежето":

    Аз цитирам.Бълг.народ е много мъдър и цитатът е народно творчество.Такъв цитат като твоят няма.Дано поне да ти е олекнало.Ние тук си правим разказ по картинка и си коментираме,но нашите размисли,правят "дупка в морето".
  • 87 Леля Гошо

    21 4 Отговор

    До коментар #56 от "МИЦИ":

    Нали има един виц. Прибирам се по рано от командировка и заварвам жена ми и Пеши голи в леглото. И като ме налегна едно съмнение..
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Колко

    12 23 Отговор

    До коментар #85 от "Не съм фен на Лена...!":

    Колко един "мъж" като Слави трябва да е низък и озлобен, за да се опитва да унизи по този просташки начин с тази пошла "песничка" политически противник в лицето на Жена (Лена Бориславова)?
  • 90 ЦИЦИ

    19 6 Отговор

    До коментар #56 от "МИЦИ":

    За теб не знам, но ако съм насаме в наета квартира с млада и красива дама, ще седнем, ще си поприказваме, ще пусна музика, ще сипя по едно питие и накрая няма как да не пробвам да в хвана за пу.....
  • 91 Фактъ

    16 13 Отговор
    И тази е смукала палците на краката на Боко . Фетиша им е такъв . Тъжно .
  • 92 # И аз съм Лена!!!

    16 30 Отговор
    Аз съм на страната на Лена Бориславова и Срещу простащината на Слави Трифонов!
  • 93 Хахаха

    26 10 Отговор
    Лена не била имала нищо интимно с Кирето.... Тя може и да е нямала ама от клипа аз ясно видях как той има. Тая ръка де я пусна? Баш там. И аз съм правил така на неговите години и ги знам как стават тия неща. Айде нема нужда.

    Коментиран от #115

  • 94 Хайде де

    17 15 Отговор

    До коментар #63 от "Да питам":

    А не е ли злоупотреба с власт да разкарваш с правителствен самолет своите бистришки футболисти? И това е най-дребната злоупотреба на бат Бойко.

    Коментиран от #95

  • 95 По добре

    11 7 Отговор

    До коментар #94 от "Хайде де":

    Бацо, от колкото тия. Бил ги карал сас самолето, е па ше ги кара. Пеша ли да одат?
  • 96 Браво

    19 7 Отговор
    Много добър коментар, с фактология.
  • 97 Бамбука

    14 15 Отговор
    Нормална женска завист. Остаряла, похабена, пластичните операции вече не помагат. Какво и остава на една жена ?
  • 98 Какво общо

    16 8 Отговор

    До коментар #15 от "Точно тази герберска измекярка ли":

    има това, с казаното от нея? Евтини драскачи на лъжеца кирил петков!

    Коментиран от #142

  • 99 Соня Колтуклиева

    19 10 Отговор

    До коментар #15 от "Точно тази герберска измекярка ли":

    Това беше дело, нагласено от Делян Пеевски, Сотир Цацаров и Владислав Горанов. Да, такава беше присъдата на съдия Костадинка Костадинова, която пусна Брендо да избяга от България. Два състава на Върховния касационен съд отмениха присъдата и прекратиха делото. А делото се водеше за неплатени 6000 лева данъци. Които, според НАП, бяха платени. Така работеше малината за поръчки и тормоз над журналисти. Нима това Ви кефи? Нима го одобрявате? Осъдих Маргарита Михнева за клеветите й, че съм взела пари от КТБ. Лъжи. Така че аз, Соня Колтуклиева, съм най-преследваната и тормозена журналистка в България. А Лена Бориславова е метреса на Властта.

    Коментиран от #141, #146

  • 100 Ха,Ха.....!

    14 18 Отговор
    Ти ли да си фаворитка ма , дърта чанто!? Не спря да ближеш зад..ка на Бацето! Ама си стара и грозна, та не ставаш за Мата Хари.
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Соня Колтуклиева

    21 12 Отговор

    До коментар #8 от "Оххххх":

    Кой да ми плати? Аз не цепя басма на никого! Какво не е вярно в коментара ми? Всичко е истина!

    Коментиран от #104, #144

  • 103 Соня Колтуклиева

    17 10 Отговор

    До коментар #14 от "Бегай":

    Не работя в ПИК. Мои коментари се публикуват ит много сайтове, както и Факти.бг. Аз работя в може медии - Bulgaria News и 5GmediA.
  • 104 Такаааа...!

    12 14 Отговор

    До коментар #102 от "Соня Колтуклиева":

    Истината е субективно понятие! Ако за теб е истина за нас е лъжа.Май робуваш на истини , които ти харесват ! А и монетата винаги има две страни.

    Коментиран от #109

  • 105 чичо стамат шумков

    20 5 Отговор
    За мен това е красива млада и умна мома.Но ако е вярно ,че нейната кантора в която работи или работила ,е сключвала и ползвала тези договори,това най малкото е конфликт на интереси да не кажа нещо по- лошо.В крайна сметка ако написаното в статията на 50% е вярно,това е поредната и то ,, ЛИЧНА КАЛИНКА,,.
  • 106 Видеото е фалшифицирано!

    8 17 Отговор

    До коментар #66 от "Погледнете снимката":

    "Изкуственият интелект също може да манипулира и да интерпретира фалшифицирани версии на вече завършено и дори излъчено видео."

    "Човекът, който е заснет, няма никакво знание, контрол и съгласие върху звуковата и видео манипулация, които могат да бъдат създадени с образа му, благодарение на “визуално наслагване” от изкуствен интелект."

    Видеото прилича на фалшифицирано, има безплатни програмки, които всеки може да си изтегли и да направи фалшиво видео с наслагване! До колко е законно обаче???
  • 107 Поклахонтас

    11 11 Отговор
    Не вярвам на писари ( умишлено не ползвам определение , като журналист) защото журналиста би трябвало да е безпристрастен , докато на вас госпожо , много ви личат пристрастията, към определена политическа партия! И най вече към лидера и.
  • 108 Фейк видео

    8 12 Отговор

    До коментар #66 от "Погледнете снимката":

    "Синтетична медия” се използва като обобщаващ термин за компютърно генерирана и МАНИПУЛАЦИОННА продукция. Тези визуални форми се наричат Deep Fake - дийп фейк или дълбока фалшификация."

    Коментиран от #117

  • 109 Така е! Прав си!

    11 3 Отговор

    До коментар #104 от "Такаааа...!":

    Няма истина, а само мнения и игра на манипулиране на тези мнения!
  • 110 Никакво съчувствие за предателите

    18 8 Отговор
    американски лакеи, без морал и задръжки!

    Възмездието скоро ще ги настигне с цялата си народна ярост!
  • 111 Абе....

    15 17 Отговор
    Що не напишете статия за кражбите за милиарди по управлението на ГЕРБ ? За шкафчетата с пачки и кюлчета от спалнята на Бойко. Или да напишете статия за Мата Хари , която задоволява нуждите на тогавашния ни премиер! А може и за КУМГЕЙТ или за БАРСЕЛОНАГЕЙТ или те са свещенна овца и не се пипат!?
  • 112 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    12 10 Отговор
    Последните редове на статията - да не са подкрепа за изборната кампания на ИТН? Аз също гледах клипа, но не за да кефя просташки, нито за да увеличавам броя гледания, а за да видя какви простотии са сътворени! Така, че едва ли над 500 000 са фенове на Слави, по-скоро го гледат само от любопитство!
  • 113 Защо? Защо? Защо?

    11 24 Отговор
    Коя си ти, Катуклиева, че Лена Бориславова да ти се обяснява и отчита? Нито си й майка, нито си съдия! Очевидно статията ти е да очерни Лена Бориславова в полза на политическите й опоненти. Оставете на мира момичето, та се оттегли.

    Коментиран от #137

  • 114 Добре написана статия

    20 10 Отговор
    Пораждаща много въпроси.

    Коментиран от #116

  • 115 Фейк видео

    10 20 Отговор

    До коментар #93 от "Хахаха":

    Мръсната машина изработи тези елементарни фейк видеа и с "парапета" и " с хванатите ръце". То се вижда и с просто око, че са фалшифицирани. Има безплатни програмки с наслагване, които правят фалшиви видеа.

    Напишете в Гуглето "Deepfake", там е описано как правят фалшиви видеа.

    "Deepfakes са синтетични медии, в които човек в съществуващо изображение или видеоклип се заменя с подобие на някой друг. Въпреки че актът на създаване на фалшиво съдържание не е нов, deepfakes използват мощни техники от машинно обучение и изкуствен интелект, за да манипулират или генерират визуално и аудио съдържание, което може по-лесно да измами." Уикипедия
  • 116 Така е

    28 8 Отговор

    До коментар #114 от "Добре написана статия":

    Всичко в ПП е свързано към тази адвокатска кантора, която е от кръга капитал. Чрез нея се дават нареждания и се плаща за лъжи. Тя е паравана на задкулисието зад ПП.
  • 117 Ако беше някоя

    15 4 Отговор

    До коментар #108 от "Фейк видео":

    Западна медия или холивудска компания – бих повярвал, че е монтирано. Но за Българска Национална Телевизия това едва ли е във възможностите им.
  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Болярин

    8 2 Отговор

    До коментар #5 от "ГЕРБ що не ги питате":

    Ти би трябвало да си по-голям Шерлок Холмс и от Боико Рашков !
  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Хората

    4 9 Отговор

    До коментар #2 от "Народа":

    Понеже така мисли един ,"народ на престъпност и корупция, дава характеристики неграмотни, пошли и отвратителни за млади и умни, няма никога да бъде на власт.
  • 122 Помнете!

    9 4 Отговор
    Помнете, че несправедливите хули често са прикрит комплимент!
  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Верно

    14 3 Отговор
    Кой ги възпита в хищничество тези червени чеда пиявици бкп и цялата ченгеджийска банда който немогат сега да разделят държавната баница и да управляват,1-2-3-4-5-6 и-нт управление държавна сигорност предатели...... Държавата е в копан а пътят е само на запад не се обрещайте на изток......
  • 126 Реалност

    9 19 Отговор
    Често хората търсят подлото удовлетворение да очернят някой, който е много над тях. Така и Слави Трифонов иска да очерни Лена Бориславова.
  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Олигофренът е чалгаджията

    5 16 Отговор
    Инфантилна песен за инфантилни хора.
  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Арфа

    10 7 Отговор
    Това ако беше нормална държава.

    1. Лена и Кирчо да са отишли на съд след видеото с перипетите. Ако се докаже конфликт на интереси, финансовите средства се връщат + глоба и затвор.

    2. Славчо отива на съд за клевета и обида. Долно, пошло създание пък най-малко му е работа да съди.

    Но понеже това не е нормалня държава, нито едно се случи, сигурно и 2 няма да се случи.
  • 134 Заслужи си го

    15 4 Отговор
    Тая с наглото си поведение обиждаше Линда и дъщерите й, родителите на годеника й.
  • 135 Ленчето наглееше открито

    14 4 Отговор

    До коментар #11 от "Ужасен":

    Обиждаше семейството на Кики и годеника й. Не са виновни журталистите.
  • 136 Ленчето наглееше открито

    11 3 Отговор
    Обиждаше семейството на Кики и годеника й. Не са виновни журталистите.
  • 137 ГЕРБ=ДПС =ИТН=ПЕВСКИ

    6 6 Отговор

    До коментар #113 от "Защо? Защо? Защо?":

    Вижте ,кой е баща и, корко и какви статии пише в полза на Русия и ДС на мутрите, всичко крадено ще бъде спасено,Русия пази сругите си в България, тя заедно с вас няма да прости на ПП ,за изгонените 70 дипломати, за скъсване с руският газ.

    Коментиран от #180

  • 138 Мнение

    7 7 Отговор

    До коментар #10 от "Ленчето адвокатката":

    Какво като Ленчето е публична личност? Клеветите са си клевети и е подсъдимо да ги разпространяваш без доказателства! Съдът решава!!!
  • 139 Гамяр

    15 5 Отговор
    Тая Ленката сигирно знае много мурафети щото Кирчо пощуря и я предпочете пред по хубавата Линда(боб, боб е айде малко леща) Помня че преди бая години четъх за един щатски генерал захванал се със политика и кандидат за губернатор за някакъв щат който не си спомням. Та този кандидат губернатор го бяха спипали със една занойна мацка даже помня името и,, Дона Райтс,, и след поблимуването на снимките политическата му кариера приключи. Когато става за тях си американците са много морални но когато става въпрос за интетеси и марионетки може. Ако бяхме държава и ако имахме истински журналисти а не мисирки кариерата на този назначен политик трябваше за момента да приключи а не да го канят по студиата да ръси глупости
  • 140 истината

    6 8 Отговор

    До коментар #4 от "Последния Софиянец":

    Има разлика нежду сатира и гнусни обиди!
  • 141 Не преследвана а преследваща парите

    7 8 Отговор

    До коментар #99 от "Соня Колтуклиева":

    Ето какви са обвиненията към Соня Колтуклиева. Известна с близостта си с банкера беглец – Цветан Василев, днес Соня успешно го е сменила с други „банкомати”. Ако преди венцеславеше шефа на фалиралата КТБ, днес се говори в медийните среди, че Колтуклиева се е закачила за Бойко Борисов. Който е новата й финансова муза. За нея морал и чест са някакви имагинерни понятия. Важно е да има пари, другото няма смисъл. Коментаторката веща по всички теми сама призна, че е взимала пари от Цветан Василев. Говори за скромната сума от 90 000 лева. Но колко са всъщност знаят само двамата. 
  • 142 Гламавия не вижда общото

    7 10 Отговор

    До коментар #98 от "Какво общо":

    Общото е че Соня за пари пише всичко.

    Коментиран от #147

  • 143 Каквато е

    13 5 Отговор
    Лена Б. такива са и многобройните мисирки, назначени от тулупа...нищо ново, а и се разбира вече че харвард и подобни бълват много некачествена продукция срещу много пари...пак нищо ново под слънцто
  • 144 За изгода не цепиш басма

    9 6 Отговор

    До коментар #102 от "Соня Колтуклиева":

    "Източници от посолството на Република България в Лондон твърдят, че апартаменти, собственост на българската държава в столицата на Великобритания, се ползват безплатно от частни лица от доста време със съгласието на вашето ведомство.
    По специално те визират журналистката Соня Колтуклиева, която, според тях, от доста време ползва по подобен начин жилище със своето семейство."
  • 145 Благородният елен

    4 3 Отговор
    Дреме ми на рогата
  • 146 Точно тази герберска измекярка ли

    8 11 Отговор

    До коментар #99 от "Соня Колтуклиева":

    Ако медийната среда у нас има дъно, то Соня Колтуклиева много вероятно отдавна е стигнала там и дълбае още надолу. Платената говорителка на много властимащи е брилянтната изпълнителка на всякакви поръчки, стига те да са подплатени с яки пачки. Яно не са ти платили от ПП.

    Коментиран от #149

  • 147 Може

    10 4 Отговор

    До коментар #142 от "Гламавия не вижда общото":

    много работи да прави за пари, но важното е, че доста истини е написала за лена лъжите и мафията зад ПП.
  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 Истината!!!

    8 13 Отговор
    Слави Трифонов се опита да очерни Лена Бориславова, за да подобри собствената си репутация, но получи обратен ефект, хейта срещу него беше по-голям!

    Коментиран от #159

  • 151 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 152 анонимен

    4 1 Отговор

    До коментар #5 от "ГЕРБ що не ги питате":

    Докажи го!!!
  • 153 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 154 Лена и Киро са

    11 7 Отговор
    Шарлатани и лъжци .
  • 155 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 156 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 157 Тия двамата

    10 5 Отговор
    Нямат място в политиката.
  • 158 Анета

    9 4 Отговор
    Ами хубаво , да завежда дело. Ама на делото ще се представят и въпросните видеоклипове, на чийто фон се изпълнява песента и които са част от целия аудиовизуален продукт. Ами ще трябва да се доказва авторството им, истинността им. Ще трябва да се осветят източниците на тези записи. Ами ако се докаже , че са истински ? Какво ще отговори на въпросите на съда Ленчето ?
  • 159 Кой хейт

    7 4 Отговор

    До коментар #150 от "Истината!!!":

    Активираните дежурни лъжци на грантовете на прокопиев и америка за България, по медиите на грантове или на платените им отпадъци по форумите, драскащи евтините лъжи на кирил петков лъжеца, за жълти стотинки! Този "хейт" само показва колко е прав Слави и мафията зад проектите ПП и ДБ,плаща за лъжи, манипулации и пропаганда. Може само да благодарим на Слави и всички вас, че ни отворихте очите за мафията зад ПП и ДБ, налазила България.
  • 160 Лена тъпото

    9 6 Отговор
    Щом се разпознава в песента, значи е такава.
  • 161 Ша повърна

    7 4 Отговор
    Гузната негонена бяга.
  • 162 ГЛАС НАРОДЕН

    8 6 Отговор
    А ТАЯ ЛЕНА НОРМАЛНА ЛИ Е, КАК ЩЕ ОТГОВОРИ НА ВЪПРОСИТЕ НА СЪДА, ЩЕ ИЗЛЪЖЕ ЛИ ЗА ВРЪЗКАТА, МОЖЕ ДА ЛЕЖИ ЗА ЛЪЖЕСВИДЕТЕЛСТВАНЕ, МНОГО Е ТЪПА.
  • 163 Дай, върти Ленче

    9 4 Отговор
    Уморена Лена – хищна хиена
  • 164 Мустакатата как ще

    8 4 Отговор
    Отговори на въпросите на съда. Ще лъже ли. Смях.
  • 165 ЕВАЛАТА СЛАВУНЕ

    8 5 Отговор
    Съсипа ги двамата лъжщи.
  • 166 А вторият кавър

    6 5 Отговор
    Уморена Лена – хищна хиена, кога. Народа чака с нетърпение.
  • 167 Опааа

    8 6 Отговор
    Никакво съжаление за тази Лена-хиена! Посредствена,неграматна,проста,но много нахална и нагла!
  • 168 Стоян Хлебаров

    9 10 Отговор
    Многострадална Колтуклиева,чудя се,как се побраха в бедното ти сърце толкова много клевети,грижи за семейството на Петков,за жена му и дъщерите му,за твоята информираност-това ДАНС,ряпа да яде-ти знаеш дори....кой какво знае ,или не знае,защо Лена знае нещо преди някой друг,защо се е съгласявала,като е можела да не се съгласява/трябвало е просто да се консултира с Колтуклиева!?/ Аз пък искам да я попитам,знае ли каквое"колтук",от който идва фамилията й! Колтук,драги читатели,е "странични издънки (колтуци) от основата на листата, разположени върху главното стъбло на доматите! За пръв път срещам,някой да е кръстен на селски продукт! И да разбира от всичко,да получава субсидии за мръсната си уста,....в рубли...

    Коментиран от #188

  • 169 цербер

    6 1 Отговор
    На 17-ти март 2022-ра г., в 18:00 ч., началничката на кабинета на министър-председателя е информирана, че ще бъде арестуван лидерът на ПП" ГЕРБ " -Бойко Борисов.
  • 170 Защо

    6 1 Отговор
    Голяма олелия , за ленчето . Ако е за някое болно дете , няма и да се чуе .
  • 171 резервист

    7 5 Отговор
    Може и да има нещо вярно, обаче така силно ми заприлича на Отровната Айви. За Соня говоря. Големи морализатори излязохте брей!
  • 172 Българин

    9 3 Отговор
    Защо се сърди ?Някои жени използват оная си работа като капитал и я осчетоводяват доста добре.
  • 173 Гост

    2 4 Отговор
    НЕКА ВИ УПРАВЛЯВАТ "ТИКВОРЧО, КИРЧО И КОКОРЧО" !
  • 174 време за бягане

    6 3 Отговор
    Възмущението от новоморалните граничи с бунт. И този бунт не е на жълтопаветниците, а на тези които произвеждат реалния продукт. ПП трябва да започнат да тренират. Да си купуват маратонки и да започнат да тренират. Защото когато камъните започнат падат от небето ще трябва да бягат много бързо.
  • 175 С.Хлебаров

    3 6 Отговор
    Факти.бг,се превърна в трибуна на простаци,купени мутри,лъжци и долнопробни мутри! От него се лее помия и нагли клевети! Този сайт,е част от руската хибридна пропаганда,скрита зад наукообразни фрази и анонимни мнения! Следете сега,кога ще изтрият това мнение и ще разберете,дали е лъжливо!
  • 176 ДОСТ

    5 4 Отговор
    БРАВО СЛАВИ.
  • 177 Никой

    3 0 Отговор
    СЛАВИ ТРИФОНОВ : " Този който трябва да знае какви пари имам и какво имущество имам,и най вече нарушил ли съм закона,този който, трябва да знае - знае.За останалите/ има предвид народа или суверена както обича да казва дългия / тази информация би била просто сеир и задоволяване на жълтото любопитство. ТОВА МИСЛЯ ЗА МОРАЛА И ЗАКОНА ". Яяя, български абдали,това мисли шоумена .Плюе на всички Ви.

    Коментиран от #179

  • 178 Шкембе Войвода

    2 2 Отговор
    Ленхчето мА на войницитекъсмета....ахахаххахахазха
  • 179 Съвсем правилно и точно го е казал

    1 1 Отговор

    До коментар #177 от "Никой":

    "Този който трябва да знае, знае", визира институциите в държавата, където му е обявено имуществото, доходи, данъци. Останалото е за сеир и простотия!
  • 180 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 181 Борис

    5 1 Отговор
    Тази в ефир я нарекоха пач...а,изключително нечистоплътен човек,изтъкана като Слави от злоба и завист,комплекса рка като него и елементарна като него.Срамувам се че имат даже и поддръжници.
  • 182 Аз и той

    3 1 Отговор
    Стига свинщина в пустата политика, дори един да има желание да направи нещо добро, то свините ще го оплескат на секундата, стига с тоя Борисов чист комуняга и селската свита около него. България е в блато от простаци няма как да се случи. нищо добро. Тая измет политици не трябва да пребивават повече от един мандат. Тия свини вън и в затвора. Злобата се нагнети сред народа, това е страшно. Омраза и презрение това сътвориха уроди те.
  • 183 Боко Тиквата от Банкя

    3 4 Отговор
    Тая простаке🤧са Кютуклиева целуваща Тиквената ръка за да може да консумира благодат, у бълва отрова както винаги отново глупости пише
  • 184 Касапин

    6 2 Отговор
    Соня умна жена си стига ме занимава с това крадливо нахално не особено умно космато селско к......ве
  • 185 Ппп

    3 2 Отговор

    До коментар #17 от "Реално":

    И какво от това, че е учила и работила някъде си. Хайде да прогледнеш и да видиш какво направи тя тук и сега. Образованието не те прави по-добър човек. Важно е мръсното и гнусното и поведение към нещата от живота. Преди време тя каза, че цяла България ликува и се радва за ареста на Борисов. Е сега дойде времето цяла България да се забавлява с песента за нея. И най-важното, всичко казано в песента е вярно. Не и се получава да е в ролята на многострадална Геновева. Тя е срам. А Мирко да вземе да си намести рогата, че нещо са му се разместили. Като благороден елен е но толкова си може горкият.
  • 186 Музикално слаба песен но

    5 2 Отговор
    Текстът удря право в 10-та! Няна какво да се лъжем. Всяка дума, всеки куплет е абсолютно верен! Нека си го знае "момиченцето". Колко по-талантливи и скромни българи има, учили и РАБОТИЛИ в чужбина, на които им се отказва място тук.
  • 187 и все пак

    1 2 Отговор
    Тази песен е тотално падение на
    7/8. Отношението към ПП ще си проличи на изборите, така както се видя и при ИТН. Аплодирам всеки, който извади кирливите ризи на ПП, но не и да коментира лични неща, вероятни връзки и пр. Нито знаем, кое е истина и кое не, нито пък сме наясно /и защо ли да ни интересува/ какви са реакциите на Линда и децата. Правилното е да се наблегне на това, че ПП за нищо не стават и да не се вглеждаме в компроматите.
    Отвратително е по този начин да се унищожават авторитетите на хората. Спомнете си Бойко Борисов. Нужно ли е да се ползват такива удари под кръста. Важен е професионализмът на човека. Другото е плява.
  • 188 Факт

    0 0 Отговор

    До коментар #168 от "Стоян Хлебаров":

    Кое е клевета,щом всичко се вижда на записи и снимки?Бяха ли с Кико с апартамента-бяха!Бяха ли заедно карантинирани-бяха!Бяха ли на романтична вечеря в Солун със Спартана-бяха!Еее?