8 Октомври, 2024 14:03 946 12

Диана Дамянова: Депутатите вече са с по два имунитета, ако решат могат да си гласуват и трети

  • диана дамянова-
  • политици-
  • имунитет-
  • предизборна кампания

Звучи ви като параграф 22 ли? Еми и на мен ми звучи

Диана Дамянова: Депутатите вече са с по два имунитета, ако решат могат да си гласуват и трети - 1
Снимка: Фейсбук
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Ще остана равноотдалечена до самия изборен ден, пък тогава ще взема да взема решение, както и 25% от българските избиратели.

За да гарантирам своята равноотдалеченост и ще напусна страната за времето на кампанията, че да не вземе някоЙ слоган да превземе сърцето ми.

Но преди да се равноотдалеча ми се ще да се изкажа по големия наболял въпрос с онзи депутат /как му беше името/, дето взел парите на паркинга.

Чета този недебат / щото не е дебат , а се изказва само страната дето вика „той не е бил арестуван правилно и законно”/ и ми се ще да кажа, че най-голямата изненада на тези избори е дето ТЕ, ДЕПУТАТИТЕ, имат вече не по един , а по два ИМУНИТЕТА.

И ако се наканят да извършат някакво недайбоже престъпление, то тези, дето трябва да ги разследват , трябва да поискат сваляне на имунитетите им от две институции – НС и ЦИКи то….. забележете, преди да започнат да ги разследват!!!

Както вероятно се досещате, споменатият по-горе факт прави напълно невъзможно тези ЛИЦА да бъдат разследвани и камо ли арестувани, както много подробно, упойно и убедително ни разказва демократичната мисъл.

Толкова много страници от толкова много демократични говорители бяха отделени за това, че вече нямам никакво съмнение, че онзи депутат /как му беше името/ е арестуван и следен НЕЗАКОННО!.

Това, което ми прави особено впечатление е, че демократичната тенденция хич, ама хич не се занимава с това, колко е демократично аджеба, потенциален престъпник да не може да бъде следен и арестуван поради наличието на ДВА ДЕМОКРАТИЧНИ ИМУНИТЕТА, които българските депутати са си самголасували и с това са направили невъзможно тяхното демократично преследване.

Иначе, както си спомняме, незаконното арестуване не е за първи път в родината и дух на поведението за незаконно арестуване дадоха именно тези, които сега опазват законността на арестуването.

Звучи ви като параграф 22 ли? Еми и на мен ми звучи.

Затова, ако все пак ви хрумне да гласувате , не забравяйте, че ТЕ само ако решат, могат да си сложат с пълно единодушие и ТРЕТИ ИМУНИТЕТ.

РР. Величието, преди да отмени държавата, дали ще отмени имунитетите?


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ирина Kypoтрошачката

    3 1 Отговор
    Само тази седмица съм на промоция 30лв за 30 мин 45лв за 1 час.
    0894452143
  • 2 Чичака

    10 0 Отговор
    За ковчега няма имунитет...
  • 3 Путинофил

    10 0 Отговор
    Ако решат, депутатите могат да си гласуват и пожизнено депутатстване!
  • 4 Озадачен

    8 9 Отговор
    Не мога да разбера тая жена дали нарочно храни ППДБ, защото ѝ плащат от Герб, или просто си е хлевоуста като перачка.

    Коментиран от #10

  • 5 ТаУмВзе

    2 10 Отговор
    PR бабето на кире пак ли се изрезва нещо си! АХХАХАХА
  • 6 Данко Харсъзина

    12 3 Отговор
    Депутатите са свещени крави. Могат да крадат на воля без да бъдат съдени. НЯМА ДА ГЛАСУВАМ.
  • 7 Пародия

    7 0 Отговор
    Не може да имат два имунитета,а само един корем.
    Някак си не е честно!
  • 8 Стършел

    4 0 Отговор
    Съвсем правилни разсъждения. За предишни нейни изказвания не съм бил съгласен, но сега е точна. Това, че сегашните " народни" избранници задминаха по привилегии тодор живковите (и то с космическа скорост), няма спор. То те са си в мнозинството и от майката кърмилница, така че няма изненадани, надграждат хората.
  • 9 Имунитета Трябва да Бъде Забранен!

    3 0 Отговор
    Имунитета Трябва да Бъде Забранен! - Освен Дипломатическия.
  • 10 Правозащитник

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Озадачен":

    Не виждам какво общо имат ППДБ с тоя ! Е! Ти , може и да имаш!
  • 11 Перо

    4 0 Отговор
    Организираната престъпност в НС е на най-високото ниво и си гласуват закони за възнаграждения и защита от наказателна отговорност! Сигурно тиквата и Пеевски нямат пари за нормален живот, но страх, лозе пази!
  • 12 Чичо

    1 0 Отговор
    Преди доста време имаше един министър председател на когото принадлежи репликата"за Бога братя не купувайте". Аз ще я перефразирам: "за Бога братя не гласувайте".