Last news in Fakti

30 Март, 2020 19:16 780 0

УЕФА с нова среща за календара на европейския футбол

  • уефа-
  • среща-
  • решения-
  • договори-
  • първенства-
  • продължаване-
  • трансфери

Работни групи ще дискутират въпросите за договорите на играчите и евентуална промяна в трансферната система

УЕФА с нова среща за календара на европейския футбол - 1

УЕФА свика нова среща, на която чрез видеоконферентен разговор ще се обсъждат различните възможности за промените в календара и пренасрочването на големия брой отложени мачове в цяла Европа. Двете работни групи, които бяха създадени преди две седмици, ще представят своите предложения и варианти. Срещата ще се състои на 1 април, сряда.

Освен темата за това как ще продължат различните турнири и първенства, ще бъдат дискутирани и други два важни въпроса - за договорите на играчите и за евентуални промени в сега действащата трансферна система.

На срещата са поканени генералните секретари на всички 55 страни, които членуват в УЕФА. На предишната видеоконференция бе взето решението Европейското първенство да бъде отложено с една година, за да се даде възможност на отделните вътрешни шампионати и евротурнирите да завършат.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА