Last news in Fakti

1 Януари, 2022 20:00 3 036 4

Мартин Йодегор за дузпата на Ман Сити: На камерите винаги можеш да превърнеш ситуацията в по-лоша, отколкото е (ВИДЕО)

  • мартин йодегор-
  • арсенал-
  • манчестър сити

Норвежецът не е доволен от намесите на ВАР в дербито с „гражданите“

Мартин Йодегор за дузпата на Ман Сити: На камерите винаги можеш да превърнеш ситуацията в по-лоша, отколкото е (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Мартин Йодегор изрази недоволството си от съдийството в мача с Манчестър Сити, където Арсенал бе лишен от правото да изпълнява дузпа, но в същото време бе наказан с такава в друга спорна ситуация.

Той падна прекалено лесно. На повторенията се вижда как тръгва да пада, след което Гранит (Джака) го хваща за фланелката. Съдията беше близо до ситуацията и първото му решение беше правилно, че няма нарушение, но тогава се намеси ВАР, а на камерите винаги е лесно да превърнеш ситуацията в по-лоша, отколкото е“, каза младият норвежец пред beIN Sports.

Що се отнася до ситуацията, в която на свой ред имаше претенции за нарушение в наказателното поле, Йодегор заяви, че е играл пръв с топката, а след това Едерсон отнася крака му, за да я избие.

22-годишният плеймейкър даде мнението си и за червения картон на Габриел Магаляеш, но се постара да не каже прекалено много, за да не си издейства наказание от Дисциплинарната комисия. Мнението му все пак е, че „емоциите около дузпата направиха лесно раздаването на картони в мача“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рошко

    11 0 Отговор
    Не само футбола а светът стана един цирк

    Коментиран от #3

  • 2 4322

    2 0 Отговор
    Да попита сънародника си Том Хенинг Йовребьо.
  • 3 Юпитер пише

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Рошко":

    Интернет пространството е най-големият цирк.
    Телевизията, фейсбук, вайбър че дори и самите медии, като, Сега, Актуално, Фрогнюз и т.н. са част от големия цирк, а ние с теб и приятели участваме активно.Така и никой не разбра, че от толкова много информация, човека ще се пОБЪРКА, следователно губи и човешкото в себе си.
  • 4 kieran_tierney

    4 2 Отговор
    На Острова сьдийте от целият континент са най-слаби за жалост.