12 Януари, 2022 22:00 4 977 9

Арестуваха проститутка, помагала на ръгбист, да изнасили 18-годишно момиче, навръх рождения му ден (ВИДЕО)

  • сандра нтоня-
  • проститутка-
  • изнасилване-
  • ръгби

Тя отхвърля обвиненията и дори заявява, че е сигнализирала на полицията за случая

41-годишната Сандра Нтоня е била арестувана от властите в Манчестър, след като е обвинена в съучастничество в изнасилването на 18-годишно момиче от 29-годишен ръгбист, навръх рождения ден на момичето, научихме от Daily Mail.

Въпросната жена открито признава, че е проститутка, като дори се хвали с високопрофилните си клиенти от света на спорта, шоубизнеса и дори от политиката.

Нтоня е смятана за съучастник на 29-годишния мъж, чието име за сега остава в тайна по настояване на полицията.

Жрицата на любовта разказва пред изданието, че във въпросната нощ е получила обаждане от ръгбиста, че е с момиче и би искал да прекара нощта у тях. Той ѝ е редовен клиент и затова не се усъмнила в намеренията му, макар на сутринта да останала шокирана от гледката.

Тя открива 18-годишното момиче в сълзи, а между хриптенето ѝ разбира, че гостенката няма престава как се е озовала в дома ѝ.

Сандра Нтоня твърди, че тогава се обажда сама в полицията, за да подаде сигнал, а в последствие разследващите подозират, че не е толкова невинна и е помогнала за опияняването на момичето.

Жената придобива популярност в Англия преди няколко години, когато името ѝ бива свързано с това на котдивоарската суперзвезда на футболния Манчестър Сити. Тя е категорична, че той е бил един от редовните ѝ клиенти, докато играчът на „гражданите“ отрича.

Нтоня говори също така открито и за тарифата си, която е в размер на £160 на час, като дори често убеждава клиентите си да ги снима за профила си в Twitter.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Харалампи Потния

    30 0 Отговор
    Тая негърка много грозна, кой ще даде 150 лири за нея?
  • 2 още един фейк

    11 0 Отговор
    Тази е поне на 55.
  • 3 James 🇺🇸

    22 1 Отговор
    Мисля че в най скоро време трябва да възобновим военен план “Червено” от 1930 година и да нападнем Англия и колониите им, да ги отървем от мъките им, и света да освободим. Англия създава най големите пропадналяци
  • 4 Бах и чичката

    17 1 Отговор
    ...ще му паднат зъркелите на пенсията. Абе тия нормални ли са ??? :))))))))))))))
  • 5 мдаааа

    4 0 Отговор
    Аз ще подпомогна парично всеки , който се опита да изнасили Фаса .. Но , ако на Фаса му е кеф , спирам ...
  • 6 хохохо

    1 0 Отговор
    Ама дядката с очилата кво ли си вика.....малеее ако бях с 60-70 години по-млад щях да я скъсам тая.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Читател на Факти

    1 1 Отговор
    Ако искате да знаете що е фалшива новина, ето ви да видите що е.В тази ситуация всичко е пито платено,но изглежда едната от работничките иска още пари.И даже не знаят кой е човекът.
  • 9 Алфa Вълкът

    6 0 Отговор
    Не е и красива, има малко силикон 2 ръка импланти, дупарата виснала - третокласна проститутка, като тия от околовръстното!