Last news in Fakti

20 Януари, 2022 17:30 2 281 9

Венци Стефанов нападна Димитър Бербатов и заради казуса с Берое

  • венци стефанов-
  • берое-
  • димитър бербатов

Босът на Славия смята, че кандидат-президентът на БФС е лобирал пред държавата за „заралии“

Венци Стефанов нападна Димитър Бербатов и заради казуса с Берое - 1
Снимка: БГНЕС

Венцислав Стефанов за поредна седмица отправя атака към Димитър Бербатов, като този път го обвини в лобизъм в полза на старозагорския Берое, научихме от Sportal.

Босът на Славия твърди, че кандидат-президентът на БФС е упражнявал натиск върху държавни органи, които на свой ред да притиснат ТЕЦ „Марица Изток 2“, за да продължи издръжката на клуба.

Идеята е държавата да продължи издръжката на Берое чрез ТЕЦ-а. Неговият човек Томаш нали трябва да е треньор някъде, ето за това говорим. Казвам ви, че е говорил с много сериозни хора, които обаче са мъжкари“, каза Стефанов пред спортното издание.

Собственикът на „белите“ изтъкна още, че никой от собствениците на футболни клубове у нас не е на печалба, като в това число сложи дори милиардерите Кирил Домусчиев и Гриша Ганчев.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стоян Александров

    7 8 Отговор
    Това е БГ ФУТБОЛА :Берболиньо - предателя, Венци - лъжеца, крадеца, измамника ит.н., Боби - крадеца, пияницата, Наско - неможещия, крадеца и т.н., за Ганчо не пиша вече, той е всичко събрано от другите, за Домуса там вече е пълна трагедия, Крушарски - бедняка лъжец И ВСИЧКИ СА ТАКИВА. ТОВА Е БГ ФУТБОЛА : хвани единия удари другия....ТРАГЕДИЯ....
  • 2 ицата

    12 3 Отговор
    грух-грух.
  • 3 Мим

    10 8 Отговор
    Що се отнася за министъра на ММС е прав,че е министър на Гришата и за пърлама уж извика и Сираков да разговаря,но се видя се ,че е за прикритие и замаскирване на пристрастието му....Хората не са толкова будали...
  • 4 Левскар

    14 3 Отговор
    Оставки на всички в БФС!
    Няма значение кой ще България не е виждала касиране на Световно или Европейско от 2004 година, а тия "управляват" от 2005 година и резултатите са кръгла нула! Даже Северна Македония се класира, а сега дори е на бараж за Световно! Срам

    Коментиран от #7

  • 5 Johansson

    5 3 Отговор
    Че Венци прасeтo e цоkлyk и чи бepбатуф и г€й и пe дофил го знаят и малките чаавета.
  • 6 Го4о

    3 11 Отговор
    Предателя БербоЛИНО дори не заслужава да го коментирам! Лази като хлебарка за поста в БФС
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Левски 1914

    1 8 Отговор

    До коментар #7 от "Левскар":

    Единственото нещо което ще се промени е банковата сметка на Бербатов и тези около него.
  • 9 Тоа

    0 0 Отговор
    Драги ми смехурко! Хъзи.