24 Януари, 2022 20:30 1 513 1

Патрик Виейра е поредният мениджър в Англия, който роптае открито срещу съдиите от Висшата лига

  • патрик виейра-
  • кристъл палас-
  • ливърпул

Неговият Кристъл Палас бе ощетен в домакинството на Ливърпул

Патрик Виейра е поредният мениджър в Англия, който роптае открито срещу съдиите от Висшата лига - 1
Снимка: БГНЕС

Патрик Виейра е поредният мениджър от английската Висша лига, който реши, че не бива повече да мълчи по повод решенията на съдиите в шампионата, защото през уикенда тимът му се превърна в най-новата жертва на официалните лица.

Попадението на Окслейд-Чембърлейн не трябваше да бъде признавано, както и нямаше дузпа. Не искам обаче да споделям повече разочарованието си, защото ще си навлека проблеми“, каза французинът в интервюто си след мача с Ливърпул.

Припомняме, че въпросната дузпа бе дадена в края на мача при резултат 1:2 за „мърсисайдци“, а Диого Жота изрита топката встрани и съвсем целенасочено се вряза във вратаря Висенте Гуаита, за да проси дузпа. ВАР преразгледа ситуацията, но все пак остави решението на Кевин Френд, който посочи бялата точка. Оттам пък се разписа Фабиньо за крайното 1:3.

Съдийството в Англия е обект на все по-сериозна критика от целия свят, тъй като спорните ситуации продължават да се отсъждат в полза на водещите отбори и в същото време сходни положения биват отсъждани по всевъзможни начини и то невинаги от различни рефери.

Напоследък има призиви комуникацията между съдиите да стане публично достояние, каквато е практиката в американския футбол. Така поне треньорите и феновете ще получават в реално време аргументите на отговорните лица. Обсъжда се също така вариантът арбитрите да дават пресконференции пред медиите, както често правят в бойните изкуства.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Професионалист

    3 2 Отговор
    Прав си Патрик,в Англия се свири в полза на Сити,Ливърпул,Челси и МЮ.Ако не беше така Арсенал сега щяха да са на второ място във ВЛ.