Last news in Fakti

3 Март, 2022 18:05 1 467 5

Новак Джокович най-вероятно ще играе на "Ролан Гарос"

  • новак джокович-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • ролан гарос

Световният №2 в тениса се забърка в продължителна сага по време Откритото първенство на Австралия заради ваксинационния COVID-19 статут

Новак Джокович най-вероятно ще играе на "Ролан Гарос" - 1
Снимка: БГНЕС

Новак Джокович най-вероятно ще може да защитава титлата си „Ролан Гарос“, след като Франция реши да премахне ваксинационните паспорти, гръмна „Eurosport“.

Световният №2 в тениса се забърка в продължителна сага по време Откритото първенство на Австралия заради ваксинационния COVID-19 статут. Случай, който завърши с депортиране му в навечерието на турнира.

Джокович преследва 21-а титла от „Големия шлем“. Той вече отстъпи мястото си на №1 в света на Даниил Медведев миналата седмица.

Лично министър-председателят на Франция Жан Кастекс обяви отпадането на това изискване за влизане в държавата от 14 март, както и за премахване на задължителното носене на маски, с изключение на здравните заведения и градския транспорт.

„Благодарение на колективните ни усилия ситуацията се подобрява. Покрити са изискванията за следващата фаза на отпускане на мерките. От 14 март премахваме ваксинационния сертификат изцяло“, каза Кастекс пред телевизия „TF1“.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дамаджани уокър

    9 2 Отговор
    Мачкай Ноле!!!!!!!!

    Коментиран от #2

  • 2 измисления Ковид

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "Дамаджани уокър":

    В случая ако не беше мачкай Вова, твоя Ноле да не е можъл да припари до Франция.
  • 3 aнтифен

    0 2 Отговор
    ЩЕ играе или МОЖЕ да играе,... има разлика нали
    Но, няма да го допуснат тази година никъде да играе... ковида е по-опасна работа

    Коментиран от #4

  • 4 Desislav

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "aнтифен":

    Връй лягай !
  • 5 Дилдо

    1 0 Отговор
    Провал Ноле!!!!!!!!