Last news in Fakti

6 Март, 2022 18:26 2 049 11

Иван Турицов: Дузпата срещу мен бе не 100, а 1000-процентова

  • иван турицов-
  • цска-
  • левски-
  • вечно дерби-
  • футбол

Не знам какво трябва да стане, за да се свири дузпа за нас

Иван Турицов: Дузпата срещу мен бе не 100, а 1000-процентова - 1
Снимка: БГНЕС

Защитникът на ЦСКА Иван Турицов не скри разочарованието си от това, че неговият отбор не победи Левски. Той беше категоричен, че срещу него е имало дузпа през първото полувреме.

"Съжаляваме, че не спечелихме. Атмосферните условия бяха еднакви и за двата отбора, така че не можем да се оплакваме. Напрежението не може да е причина, че не победихме. Решаваща се оказа липсата на късмет, защото играхме по-добре и имахме повече положения. Дузпата срещу мен бе не 100, а 1000-процентова. Играх първи с топката и имаше нарушение срещу мен. Не знам какво трябва да стане, за да се свири дузпа за нас. Явно съдията има други виждания за отсъжданията.

Не съм чул съдията да обижда някой от играчите", коментира Турицов.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кйхффне

    17 20 Отговор
    Не беше 2000%.оплачи се на арменския поп.
  • 2 Удриии таа мачка нее наша

    24 9 Отговор
    Ако беше в обратна посока Пластмасов щеше да си счупи краката да я свири ако трябва щеше да я повтори

    Коментиран от #3, #6

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Удриии таа мачка нее наша

    18 2 Отговор

    До коментар #3 от "Дзверо":

    Още в началото като видях какъв фал даде на Матей на границата на големия пенал ми стана ясно в каква посока ще свири тънко тънко
  • 5 Бизонче

    13 10 Отговор
    Цяла седмица слушам експерти сигурни в победата на отбора на Ганчев. Класа, сигурност, обиграност, капацитет, възможности в разлика... И на финала- пръц! Кайседо, Йомов, Мухар, комар и вуду- магесник! Много-милионна селекция за ужас на наблюдаващите мениджъри от чужбина. Загубиха си времето, здравето и парите на необработената ливада на сред София! Цирк- Ефбет лига!
  • 6 Корнер

    7 9 Отговор

    До коментар #2 от "Удриии таа мачка нее наша":

    Точно обратното не свири червен картон при положение че Уелтън излиза сам срещу вратаря чист червен картон. За дузпата няма никаква дузпа. Топката е ритната и е далече когато е ударен. По никакъв начин това не влияе на играта. Да не говорим Йомов трябваше да го изгони отдавна а жълтият на Цунами беше понеже на 3 пъти даваше нарочно обратен корнер.

    Коментиран от #8

  • 7 Леееле

    8 5 Отговор
    А бе защо всички от този Свинскии обоор са такива все едно ги е правил един Нерез.Примери мног ще дам сао един.Преди години играят Дупница и Цецка ситуацията беше такава има корнем за цецка и Скакалиев вкара топката с рька и сьдията признай гола.След мача го питат Скакалиев при повторението се вижда че играеш с рька а той не неиграх а играх сьс глава.Та всички са такива при тия от Припознатия обор.Вьлка козината си мени но нрава не.
  • 8 Би ли посочил в правилника

    5 1 Отговор

    До коментар #6 от "Корнер":

    изискване нарушението да е ситуация, която влияе на играта? По този начин обаче и ти потвърждаваш, че е имало нарушение. Има ли нарушени е И ТОПКАТА Е В ИГРА /нарушението може да е на другия край на игрището!/ - то се свири. Припомням един мач на България и Северна Ирландия преди доста години /май 1972 или 1973?/, когато Хр. Бонев беше ударен в наказателното поле на ирландците, а топката беше в нашето поле. И - дузпа за нас, напълно по правилата! Така че дузпа ТРЯБВАШЕ ДА ИМА. /За сведение -не поддържам нито ЦСКА, нито "Левски"!

    Коментиран от #11

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Съдия

    2 1 Отговор

    До коментар #8 от "Би ли посочил в правилника":

    Как ще свириш дузпа като топката я няма там, ти от къде падаш?Турицов шутира към вратата, дузпа няма евентуално може да се разглежда за картон. Дали го удря и това незнам, от камерите не се вижда добре, но дузпа няма. А какво ще кажеш за Уелтън излиза сам срещу вратаря, фаулиран и няма червен картон?