Last news in Fakti

18 Август, 2022 13:00 662 0

Байерн Мюнхен води преговори за японски талант

  • саган тосу-
  • тайчи фукуи-
  • футбол-
  • байерн мюнхен

18-годишният футболист изкара пробен период във втория отбор на баварците и е убедил треньорското ръководство в качествата си

Байерн Мюнхен води преговори за японски талант - 1

Байерн Мюнхен преговаря за привличането на поредния талант. Баварците са в напреднали разговори с японския Саган Тосу за халфа Тайчи Фукуи.

18-годишният футболист изкара пробен период във втория отбор на баварците и е убедил треньорското ръководство в качествата си. Германският хегемон иска да привлече Фукиу, който първоначално да играе за дублиращия отбор в Регионална лига Бавария.

Фукуи дебютира за първия отбор на Саган Тосу в турнира за Купата на Джей Лигата и е сочен за един от най-големите японски таланти.

Очаква се трансферът да се осъществи в близките дни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА