19 Август, 2022 09:17 1 143 7

Португалски гранд с интерес към голмайстора на Левски

  • билал бари-
  • левски-
  • футбол-
  • спортинг лисабон

Билал Бари има договор с Левски до лятото на 2024 година

Португалски гранд с интерес към голмайстора на Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Португалският гранд - Спортинг Лисабон, има интерес към голмайстора на Левски Билал Бари. Това твърди журналистът Жасинто Лейте, който е кореспондент на Gazetaesportiva в Португалия.

"Спортинг търси вариант да привлече Билал Бари. Играч, който е впечатлил с изявите си през миналия сезон и в началото на този. Рубен Аморим търси попълнения за отбора си главно от по- малко известни първенства", пише Лейте в Twitter.

Мароканският нападател започна много силно новата кампания. Той първо стана голмайстор в контроли на Левски с шест попадения, а след това се разписа два пъти във вратата на Спартак Варна и веднъж в тази на гръцкия ПАОК.

Билал Бари има договор с Левски до лятото на 2024 година.

Журналистът се похвали, че е един от първите, които е написал за възможността звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо да премине в Борусия Дортмунд.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Станко

    3 1 Отговор
    Дано го вземат, халал да им е. Стига ни е мъчил нас феновете с играта си.
  • 2 пурко

    5 3 Отговор
    Допреди "Подвизите" срещу малтийските аматьори, Левски се правеха на важни искала луди пари за некадърниците си. Сега ще трябва да са доволни някой ако им ги вземе без пари, просто за да се освободят от големите им заплати
  • 3 Стоян Александров

    2 2 Отговор
    Продаваййййййй. Всички с чужди паспорти ВЪЪЪЪЪЪННННН. ПРОДАВАЙТЕ, ПОДАРЯВАЙТЕ, ХАРИЗВАЙТЕ ГИ. НИКОЙ ДА НЕ ОСТАНЕ. ЛЕВСКИ Е ЗА БЪЛГАРИТЕ НЕ ЗА ЧУЖДЕНЦИ. С ЧУЖДЕНЦИТЕ ИМА САМО СРАМ И САМО ПОЗОР. ВЪЪЪЪЪЪНННННН. МЪРМОРКО И НАСЬО ВЪН И ТЕ. ОСТАВКИ. ЗА ДАЛАВЕРАТА С ХАМРУН СТЕ ЗА ЗАТВОР. МОШЕННИЦИ.

    Коментиран от #5

  • 4 кУмУнист

    4 1 Отговор
    Колко пари искат от Лисабон, левскарите повече от 10хил няма да им дадем за него.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Стоян Александров

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "кУмУнист":

    Радвай се ти спокойно на поредния евро- резил. Резил от Насо и Мъро УРЕДЕН. ЗА МИЛЯРДИ ЕВРО. РАЗСЛЕДВАНЕ ЗА ТОЗИ МАЧ, ДЕТОКТОР НА ЛЪЖАТА ЗА ВСИЧКИ. ПОЗОР. ОПОЗОРИХА МАЙКА БЪЛГАРИЯ. ПРОДАЖНИЦИ. КЪДЕ Е ВАР ?
  • 7 преса

    0 0 Отговор
    АААА ТОЗИ Е СТРАШЕН ГОЛМАЙСТОР АКО ДАДАТ 100 000 ЛЕВА ДА ГО ДАВАТ ВЕДНАГА ОТ МОНТАНА ГО ВЗЕХА ЗА 50 ЛЕВА