Last news in Fakti

17 Август, 2022 18:33 897 0

Байерн Мюнхен остава без един от водещите си нападатели за гостуването на „Воновия Рурщадион“

  • серж гнабри-
  • байерн мюнхен-
  • бохум

Германският национал тренира индивидуално от няколко дни насам

Байерн Мюнхен остава без един от водещите си нападатели за гостуването на „Воновия Рурщадион“ - 1
Снимка: БГНЕС

Байерн Мюнхен е напът да остане без услугите на Серж Гнабри за предстоящото гостуване на Бохум в третия кръг от Първа Бундеслигата, тъй като нападателят е с контузия в китката, съобщават от клуба.

27-годишното крило получи травмата по време на шампионатния успех с 2:0 над Волфсбург през миналия уикенд и бе заменен още на почивката от Лирой Сане.

Най-вероятно Юлиян Нагелсман ще заложи в атаката на Садио Мане и Сане, тъй като е видимо, че експериментът без типичен централен нападател работи повече от успешно до момента.

Гнабри е прекалено вероятно да получи повече време за възстановяване, защото след 10 дни ще бъде и дербито срещу Борусия Мюнхенгладбах на „Алианц Арена“, а не бива да забравяме, че след няколко седмици започва и кампанията в Шампионската лига. Едва ли старши-треньорът би искал тепърва да излиза на трансферния пазар в търсене на флангови нападател, когато и без друго още не е намерил наследник на Роберт Левандовски.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА