24 Октомври, 2022 08:00 1 516 1

Спрягат Стивън Джерард за нов селекционер на националния отбор на Англия

  • стивън джерард-
  • англия-
  • бационален отбор-
  • футбол-
  • астън вила

Не казвам, че той трябва да бъде назначен на този пост, но познавам добре шефовете от Английската асоциация

 Спрягат Стивън Джерард за нов селекционер на националния отбор на Англия - 1
Снимка: БГНЕС

Уволненият само преди дни мениджър на Астън Вила Стивън Джерард вече е спряган от пресата на Острова като потенциален кандидат за нов селекционер на националния отбор на Англия. Усилено се говори, че настоящият наставник Гарет Саутгейт може да освободи поста си след Световното първенство и в страната вече разглеждат различни кандидати за неговата позиция.

"Няма да се изненадам, ако Джерард е един от кандидатите за нов селекционер на Англия. Не казвам, че той трябва да бъде назначен на този пост, но познавам добре шефовете от Английската асоциация. Те харесват хора, които са били част от системата преди това", смята бившият английски нападател Дарън Бент.

Освен Джерард, друго име, което се спряга за евентуален заместник на Саутгейт е това на бившия мениджър на Челси Томас Тухел.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 въпросче

    0 0 Отговор
    И защо германец ще води националния отбор на Англия?