Last news in Fakti

24 Октомври, 2022 21:48 1 958 1

Легенда на Манчестър Юнайтед официално застана начело на един от големите клубове в Англия

  • майкъл карик-
  • мидълзбро

Бившият английски национал за кратко дори бе начело и на „червените дяволи“

Легенда на Манчестър Юнайтед официално застана начело на един от големите клубове в Англия - 1
Снимка: БГНЕС

Мидълзбро официално представи новия си старши-треньор в лицето на легендата на Манчестър Юнайтед - Майкъл Карик.

41-годишният бивш английски национал за пръв път в кариерата си получава доверието, за да бъде отговорен за всички най-важно в един от най-големите клубове на „острова“.

Наистина се вълнувам да съм тук и да бъда част от клуб с толкова дълбока история и традиции. Мидълзбро е първият професионален клуб, с който съм играл, когато бях на 9 години, така че усещането е специално да се завърна тук, като старши-треньор“, бяха първите думи на Карик след назначението си.

Друга именита фигура ще бъде негов помощник - Джонатан Уудгейт. Той бе начело на младежите до 18 години, но сега ще бъде дясната ръка на своя бивш съотборник от националния отбор.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сатана Z

    1 0 Отговор
    Майкъл Карик бе добър помощник на редица менажери в Манчо.Редно е да се захване със собствен бизнес.Успех.Боро заслужава тази чест.