Last news in Fakti

28 Декември, 2022 11:03 1 597 0

Аарън Рамзи отказва да се завърне в клубния си тим след ранното отпадане от Мондиала

  • аарън рамзи-
  • уелс-
  • ница-
  • люсиен фавр

Треньорът му дори не е говорил все още с него

Аарън Рамзи отказва да се завърне в клубния си тим след ранното отпадане от Мондиала - 1
Снимка: БГНЕС

Една от големите звезди на Уелс - Аарън Рамзи, отказва да се завърне в клубния си тим - Ница, след ранното отпадане на страната му от световното първенство в Катар. Това стана ясно от снощната пресконференция на старши-треньора на „песовете“ - Люсиен Фавр, цитиран от Daily Mail.

Не, той все още не се е завърнал. Мисля, че все още не може да преглътне световната купа. Ще видим по-нататък. Не сме и говорили още. Можех да му се обадя, но не съм... Ето, отговорих на въпроса ви. Той беше много разочарован от световното. Сега се опитва да се възстанови. Толкова по този въпрос“, каза Фавр за плеймейкъра си.

Последният мач на „драконите“ в Катар бе на 29 ноември, което означава, че Рамзи е вън от сметките на Ница вече от цял месец, при това без да включваме времето, което прекара за подготовка с родината си за турнира.

Отборът обаче се завръща към ангажиментите си в Лига 1, като на 29 декември има домакинство на Ланс в 16 кръг от шампионата.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА