Last news in Fakti

15 Февруари, 2023 10:27 2 747 7

Шакира с нова атака към Пике, този път за Свети Валентин

  • шакира-
  • свети валентин-
  • футбол-
  • жерар пике

Колумбийската певица публикува видео в социалните си мрежи на токчета, в което отново изпраща послание към бившия играч на Барселона

Шакира с нова атака към Пике, този път за Свети Валентин - 1
Снимка:

Колумбийската певица с арабска кръв Шакира отново атакува бившия си партньор Пике, като отбеляза Свети Валентин с песен с кърваво послание: „Може да убия бившия си“ (I could kill my ex).

Колумбийската певица публикува видео в социалните си мрежи на токчета, в което отново изпраща послание към бившия играч на Барселона, пише Телеграф.

Шакира и Жерар Пике прекратиха романтичната си връзка през юни 2022 г., но след раздялата им колумбийската певица не спира да атакува бившата си половинка.

Но без съмнение песента ѝ с Bizarrap „Music Session 53“ with BZRP“ беше връхната точка. В нея тя оплю поведението и маниерите на Пике, като съсече и Клара Чиа, с която бившият футболист я замени.

Сега, навръх Свети Валентин, Шакира пусна страхотно видео в социалните си мрежи, в него, докато търка пода на кухнята си, припява темата на „I might kill my ex“ от SZA точно на Свети Валентин: „Мога да убия бившия си, не е най-добрата идея. Новата му приятелка е следващата, как стигнах до тук?“.

Тази доста брутална част от текста бе избрана умишлено от Шакира, тя не се поколеба да запише видеото и да изненада всички милиони последователи в профилите си в социалните мрежи.

Сега с нетърпение се чака творбата ѝ заедно с колумбийския певец и композитор Мануел Турисо, в която може да има още отровни строфи срещу Пике.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Месара

    12 4 Отговор
    Стара чанта, Пике предпочита агнешко и го боли ….
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 БСТ

    9 2 Отговор
    Боли го фара Пике ...
  • 4 Жена

    13 2 Отговор
    Унижава се и пада в очите.

    Коментиран от #7

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Шак ИРА

    14 2 Отговор
    Тази очевидно е тъпа . Вместо да продължи напред и да си гледа живота се занимава с глупости които ще и се върнат като бумеранг.
  • 7 Контузий древногръцки

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Жена":

    Жената си е емоционална, какво точно и се бъркаш как да се чувства?