24 Февруари, 2023 15:18 700 0

Енцо Фернандес: Възхищавам се на Меси! Той е страхотен човек, идол е за всички аржентинци

  • лионел меси-
  • футбол-
  • аржентина

Винаги съм казвал, че Лео Меси е играч, на когото съм се възхищавал

Енцо Фернандес: Възхищавам се на Меси! Той е страхотен човек, идол е за всички аржентинци - 1
Снимка: БГНЕС

Полузащитникът на Аржентина и Челси Енцо Фернандес говори за своя съотборник в националния отбор, нападателят Лионел Меси.

„Винаги съм казвал, че Лео Меси е играч, на когото съм се възхищавал. Лео е страхотен човек, който ми даде любов и подкрепа в екипа. Меси е прекрасен човек, много скромен и трудолюбив. Заслужаваше всичко, което постигна във футбола. Той е легенда в Аржентина. Идол за всички аржентинци, за нашите деца. Лео винаги се е отнасял към мен с любов и уважение. Той е страхотен приятел във всяко отношение. Изключително съм благодарен за възможността да играя до него“, каза Фернандес пред пресслужбата на Челси.

На Световното първенство в Катар Меси изигра 7 мача за националния отбор на Аржентина, вкара 7 гола и даде 3 асистенции, заедно с отбора спечели Мондиал 2022, побеждавайки Франция на финала (3:3, след дузпи 4:2). 35-годишният аржентинец бе определен за най-добър играч на турнира.

През този сезон той има 27 мача за ПСЖ във всички турнири, като отбеляза 16 гола и направи 14 асистенции.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА