Last news in Fakti

15 Септември, 2023 09:18 1 030 0

Франческо Тоти намекна за завръщане в Рома, потвърди за разговор с Моуриньо

  • франческо тоти-
  • рома-
  • футбол-
  • жозе моуриньо

Говорихме, но няма да ви кажа за какво

Франческо Тоти намекна за завръщане в Рома, потвърди за разговор с Моуриньо - 1

Легендата на Рома Франческо Тоти намекна, че има голяма вероятност да се завърне в клуба. Той потвърди, че е разговарял със старши треньора на "вълците" Жозе Моуриньо, който наскоро заяви, че би искал да види Принца на Рим като част от щаба си.

"Дали Моуриньо държи да ме върне в Рома? Мисля, че да. Говорихме, но няма да ви кажа за какво", коментира Тоти пред репортери в Рим.

"Рома ми липсва. Може да се върна през следващия сезон, а може и по-рано", добави рекордьорът по голове за "джалоросите".

Тоти прекара цялата си кариера в Рома. Той се отказа през 2017 година, след което стана директор в клуба, но две години по-късно подаде оставка. През февруари 2020 година световният шампион с Италия основа две скаутски агенции.

С Рома Тоти стана шампион на Италия през 2001 година, а освен това спечели две национални купи (2007 и 2008 г.) и две суперкупи (2001 и 2007 г.).


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА