Last news in Fakti

13 Февруари, 2024 13:53 1 108 0

Ливърпул ще излълни голямата мечта на Свен-Йоран Ериксон

  • свен-йоран ериксон-
  • ливърпул-
  • аякс-
  • футбол-
  • легенди

Ериксон, който е диагностициран с рак и бе заявил, че му остава не повече от година живот, мечтае да може да бъде поне един ден треньор на мърсисайдци

Ливърпул ще излълни голямата мечта на Свен-Йоран Ериксон - 1

Ливърпул ще излълни голямата мечта на мениджъра Свен-Йоран Ериксон, който ще има възможност да води мърсисайдци като наставник. Това ще се случи в мач между легенди на "червените" и легенди на Аякс, който трябва да се изиграе на 23-и март на "Анфийлд".

Ериксон, който е диагностициран с рак и бе заявил, че му остава не повече от година живот, мечтае да може да бъде поне един ден треньор на мърсисайдци. Юрген Клоп също изрази подкрепата си в тази насока, а вече и официално ще се случи.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА