Last news in Fakti

1 Март, 2024 06:30 1 119 2

Кристиано Роналдо избухна в сълзи при разочароващото 4:4 на Ал Насър (ВИДЕО)

  • кристиано роналдо-
  • футбол-
  • ал насър-
  • сълзи-
  • ал хазем

Португалският национал изтърпява наказание след неприличния жест, който направи към феновете на Ал Шабаб преди няколко дни

Кристиано Роналдо избухна в сълзи при разочароващото 4:4 на Ал Насър (ВИДЕО) - 1

Кристиано Роналдо изгледа от трибуните разочароващото равенство 4:4 на клубния му Ал Насър срещу Ал Хазем в мач от шампионата на Саудитска Арабия. Португалският национал изтърпява наказание след неприличния жест, който направи към феновете на Ал Шабаб преди няколко дни.

Съотборниците на голмайстора не успяха да стигнат до трите точки, като получиха изравнителен гол дълбоко в добавеното време.

След ремито Ал Насър изостава на шест точки от лидера Ал Хилал, който е и с мач по-малко. Ал Хазем е предпоследен и съотборниците на Роналдо бяха длъжни да стигнат до успеха.

Въпреки че не игра Кристиано отново беше звездата на вечерта. Камерите непрестанно следяха неговите емоционални реакции, докато наблюдава от ложите на “Ауал Парк”. В седмата минута феновете започнаха да скандират името му и той не успя да сдържи сълзите си.

В отсъствието на Кристиано Роналдо Андерсон Талиска имаше водеща роля за Ал Насър. Той отбеляза хеттрик. В 4-тата минута от добавеното време Садио Мане направи резултата 4:3. Домакините, включително и Роналдо си помислиха, че попадението е с цената на три точки, но Ал Хазем изравни чрез Пауло Рикардо. Бразилецът беше точен в 9-ата минута на продължението.

В петък Ал Хилал посреща Ал Итихад и при успех ще може да увеличи преднината си пред Ал Насър на върха в класирането.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Румен

    2 0 Отговор
    За тези пари ,които получава,трябваше да се е удавил в собствените си сълзи!
  • 2 454545

    0 0 Отговор
    Този май го гони критическата.