6 Август, 2024 09:00 851 1

Атлетико Мадрид плаща 80 милиона евро за играч на Ман Сити

  • хулиан алварес-
  • манчестър сити-
  • атлетико мадрид-
  • футбол-
  • аржентина-
  • трансфер

Само на 24 години Хулиан Алварес вече е спечелил куп трофеи

Атлетико Мадрид плаща 80 милиона евро за играч на Ман Сити - 1
Снимка: БГНЕС

Хулиан Алварес вече може да се счита за ново попълнение на Атлетико Мадрид, съобщи аржентинското издание „Ole“, според което „дюшекчиите“ ще платят на Манчестър Сити 80 милиона евро за световния шампион, който наскоро спечели и Копа Америка с „гаучосите“.

Само на 24 години, Паякът, както е наричан Алварес, вече е спечелил куп трофеи. Той обаче, се чувства недооценен в Ман Сити, където не може да бъде основен нападател заради наличието на Ерлинг Холанд в състава.

Мениджърът на „гражданите“ Пеп Гуардиола опита да потуши напрежението и да разсее слуховете за напускане на Алварес, но явно футболистът е решил да отиде в тима на Диего Симеоне.

Сега се очаква двата клуба да се договорят за трансферната сума за футболиста, той да мине медицински прегледи и да бъде представен като нов футболист на Атлетико Мадрид.

През миналия сезон Алварес вкара 19 гола и направи 13 асистенции в 54 мача от всички турнири с Ман Сити, но по всичко личи, че престоят му на „Етихад“ ще продължи само 2 години.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    0 0 Отговор
    Добре дошъл у дома, Паяк