Last news in Fakti

9 Февруари, 2022 13:07 1 641 0

Volvo улеснява познаването на моделите със специално приложение

  • volvo-
  • приложение-
  • белгия

Към момента софтуерът е наличен само в Белгия, но скоро може да пристигне и в други страни

Volvo улеснява познаването на моделите със специално приложение - 1

Ако не сте много запознати с автомобилите, то най-вероятно ви се е случвало да видите случайна кола на улицата и да се чудите какъв модел е тя. В много случаи собствениците може да са премахнали моделните означения или пък просто да няма такива от завода и единственото нещо, което знаете е тяхната марка. Именно за такива случаи, от Volvo представиха приложение, което може да сканира паркираните модели на марката на улицата и да ви казва техните спецификации.
Към момента приложението е налично само в Белгия, но съвсем скоро то може да бъде достъпно и в други части на света. През тази година в Брюксел трябваше да се състои автомобилно изложение в което шведската марка трябваше да вземе участие, но поради пандемичната обстановка, властите решиха да го отложат за 2023 година.

Това, обаче не спря Volvo да разшири кръга си от потенциални клиенти и в партньорство с агенцията Famous Grey, направиха приложение, което чрез камерата на телефона и изкуствен интелект дава информация за паркираните на улицата коли от шведската марка. Освен марката и модела на автомобила, софтуерът дава и предположения за това в каква конфигурация е направен той и може да подскаже за нивото на оборудване, джантите, цветът и други.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА