Last news in Fakti

13 Октомври, 2022 11:05 2 780 14

Илон Мъск пусна парфюм с мирис на... изгоряла коса!

  • илон мъск-
  • парфюм-
  • изгоряла коса

Вече са продадени над 10 хиляди парфюма, уверява бизнесменът

Илон Мъск пусна парфюм с мирис на... изгоряла коса! - 1

Главният изпълнителен директор на Tesla Илон Мъск зарадва публиката с поредния необичаен мърчандайзинг. Този път той пусна парфюм с име Burnt Hair, който описва като „същината на отвратителното желание“. Името говори само за себе си - парфюмният продукт мирише на изгоряла коса. Продава се на уебсайта на The Boring Company за 100 долара за опаковка, която е с неизвестен обем. Подобно на другите странни продукти на Мъск, Burnt Hair веднага стана доста популярен.

Burnt Hair разполага с обикновена червена бутилка с капачка, подобна на кристал, и единственото ѝ изображение е надписът и нещо, което изглежда като дим. Купувачите обаче не се смущават нито от простотата на бутилката, нито от времето за изчакване - доставките ще започнат едва през първото тримесечие на следващата година. Феновете на Мъск са поръчали вече над 10 хиляди копия.

През септември 2022 г. бизнесменът обяви, че неговата компания The Boring Company подготвя аромат за мъже, който ще им помогне да „изпъкнат сред тълпата“. По-късно той отбелязва, че за него е било почти неизбежно да започне да се занимава с парфюмериен бизнес заради фамилията си: Мъск също означава „мускус“ на английски. „Защо се съпротивлявах толкова дълго?!“, написа Мъск.

Това не е първата милиардерска шега, прераснала в реален продукт. Преди две години под марката Tesla беше пусната текила на изключително висока цена, като по този начин Мъск "победи" първоаприлския си туит от 2018 г., в който публикува снимка на себе си, припаднал до бутилки след новината за фалита на Tesla .

Същата година Tesla пусна ограничено издание на сатенени шорти, които се подиграваха на продавачите на т.нар. "къси позиции" на борсата. А две години по-рано Мъск продаде партида от 20 000 огнехвъргачки Not-a-Flamethrower, за да събере средства за изграждането на тунелите на The Boring Company.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 анти спейс джънк

    4 4 Отговор
    Хрумна ми идея за друго шантаво име на парфюм - "Изгорял сателит". Не искам авторски права!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Иронично

    6 3 Отговор
    Следващия път да пусне с мириз на прдня...много ще се продава
  • 4 Шарен свят

    4 3 Отговор
    Това за пореден път доказва, че от тълпата винаги ще се намерят 10тина хиляди зеленчука с пълни джобове да му купуват изгъзеците.
  • 5 Окото му синьо

    8 2 Отговор
    Тоя периодично си прави бъзик с "феновете " си. А те милите купуват, ли купуват....

    Коментиран от #9

  • 6 Пенция

    3 2 Отговор
    Преди индустрията разчиташе основно на жени а сега виждаме тпаци с пари които са в крак с "модата".
  • 7 Гост

    3 1 Отговор
    Ейй,тоя каквото и да пусне на пазара,става новина и продава ,няма значение,че поръчал ама може и да не дойде или ,когато дойде,но сега като се замислих,докато го пиша това,пича ме кефи,прави каквото си иска🙂
  • 8 Къпан пор

    5 2 Отговор
    Парфюма ще бъде с аромат на изгоряла Тесла.
  • 9 Визионер човек

    4 2 Отговор

    До коментар #5 от "Окото му синьо":

    Подкрепят го, защото им харесват идеите му и хъса с който ги осъществява. Затова стоката няма значение.

    Това е като да купиш тениската струваща 20 долара като нова за 20 000 долара на благотворителен търг, само защото някой е играл с нея в някакъв си мач.

    Очевидно не го правиш за да купиш тениската!
  • 10 Мисирков

    4 0 Отговор
    А парфюм с аромат на „слива” кога?
  • 11 Един

    2 1 Отговор
    ПО статистика 10% от хората са абсолютни шарани - кълват на дръжката на пръта!

    Коментиран от #12

  • 12 Джо

    3 1 Отговор

    До коментар #11 от "Един":

    А останалите бачкат на минимална.
  • 13 От село

    2 1 Отговор
    Аз имам, но пръскачката му е бъгава, кога пръска кога не 😀
  • 14 Копейкин

    0 0 Отговор
    Искам с миризма на потните кайсии на Мъкс