Last news in Fakti

28 Октомври, 2022 11:19 4 070 17

Илон Мъск все пак купи Twitter

  • илон мъск-
  • twitter

И първото му решение беше уволнението на топ мениджърите на компанията

Илон Мъск все пак купи Twitter - 1

След като Мъск обяви, че вече не се интересува от закупуването на Twitter, той все пак реши да продължи със сделката. Той вече официално е собственик на Twitter. Той дойде в офиса и първото му решение беше уволнението на топ мениджърите на компанията.

Според The ​​New York Times Илон Мъск, който влезе в сградата на Twitter с мивка в ръце, е започнал работата си като собственик и главен изпълнителен директор на Twitter с "чистка" в Twitter, уволнявайки най-малко четирима висши ръководители.

Те включват бившия главен изпълнителен директор Параг Агравал, финансовия директор на Twitter Нед Сегал, политическия директор Виджая Гаде, и главния съветник Шон Еджет.

Анонимен източник от The New York Times твърди, че най-малко един изпълнителен директор е трябвало да бъде „ескортиран извън офиса.“ До момента нито един от ръководителите, посочени в доклада, не е направил коментар по темата.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Джон

    7 15 Отговор
    Мъск ще бъде изгонен от борда на директорите на Тесла. Такъв съветски човек може само да отблъсне умните и красиви хора.

    Коментиран от #8

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 омъскаряване

    7 6 Отговор
    Ще го напиша пак, защото този път не е смешно:
    На "свети" Илон-Шегобиец не му достигат сектанти и си купи!
    Ако имате акаунт в тази "социалка" и поне малко мозък веднага си изтрийте профила и изчезвайте от там!

    Коментиран от #5

  • 5 Джон

    6 5 Отговор

    До коментар #4 от "омъскаряване":

    Защо да си изтрия акаунта, там обменят информация специалисти, свързани с работата ми.
  • 6 мисирки на повикване

    5 1 Отговор
    ма как бе нали вече ги уволни?!
  • 7 Същото

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Важи и за твоя коментар!
  • 8 гост

    6 6 Отговор

    До коментар #2 от "Джон":

    МНооого интересно кой ще изгони най-големия акционер и то скоро с мажоритарен дял , щото още не е упражнил и половината си опции за покупка на акции , хахахаха ! Като мечтаете не прекалявайте , все пак сте обикновени петрололюбци , нищо повече , хахах !! А междувременно Тесла Модел У е НАЙПРОДАВАНИЯ модел в Европа за септември !!! ОТ ВСИЧКИ модели !! При положение , че фабриката в Берлин още не е на една трета от капацитета !!! Още някой съмнява ли се кой ще прати Корола на бунището и то преди края на следващата година ?? Хахахах !!

    Коментиран от #9, #10, #16

  • 9 гост

    5 5 Отговор

    До коментар #8 от "гост":

    Tesla Model Y за първи път е най-продаваният автомобил в Европа ! Електрическият SUV отнесе конкуренцията на континента през септември . За първи път от излизането си на пазара Tesla Model Y е най-продаваният автомобил в Европа. Това съобщава изданието Motor1, като се позовава на статистиката за септември, според която електрическият SUV е убедителен лидер с 29 367 регистрации в страните на Стария континент. Блестящото представяне на компактния електрически SUV се дължи по-специално на голямото търсене на германския пазар, където Gigafactory Tesla в Берлин успя да компенсира спада на интереса към Tesla Model 3 с увеличение на доставките на Model Y. Ръстът на продажби при кросоувъра само за година е впечатляващ – цели 226%.

    По отношение на типа задвижване на новите автомобили, продадени през септември, се отчита лек спад на дяла на бензиновите модели – от 57 на 56%, докато дизелите остават с едва 17% от пазара. Дeлът на електрическите коли и plug-in хибриди нараства до 24%, като лидер при вторите е Ford Kuga с 5049 продажби. При електромобилите, както стана ясно, първото място е за Tesla Model Y, следван от Model 3 (12 244 продажби) и VW ID.4 (6257). Ако се вземат общо всички модели на Тесла , марката е безапелационен лидер при електромобилите в Европа !
    Хахаххахаха , де го разбирача , дето скоро разправяше как стогодишните "задминали" Тесла , мъкаааа , хахаха !!
  • 10 Джон

    1 8 Отговор

    До коментар #8 от "гост":

    Аз карам да само Спарк, на бръмчалки не се возя. Искам да минем всички на ток и да затрием съветската ко.чина. Но Мъск ми падна в очите, откакто пее в гора на сесесере. Той заема про-кремълски позиции!

    Коментиран от #11

  • 11 гост

    5 5 Отговор

    До коментар #10 от "Джон":

    Не си разбрал ! Ако беше на прокремълски позиции можеше просто да спре нета на Украйна и само за две седмици всичко ще се върне към началото на март , ако не и по-зле !! В момента Мъск прави повече за Украйна от цялата западна помощ накуп !! Просто все още не е имал директен допир с кремълските орки и не може да повярва , че там има само пълни идиоти , на които е невъзможно да показваш разумни доводи колко са неадекватни , а разбират само от голямата тояга !!

    Коментиран от #12, #14, #17

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 бай Даньо

    1 0 Отговор
    Мъски им разби мивките буквално! Ха-ха-ха!
  • 16 бай Даньо

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "гост":

    И ти мечтаеш стабилно ... за "Корола на бунището" !? Колко дървета прегърна днес?
  • 17 Джон

    1 1 Отговор

    До коментар #11 от "гост":

    Радвам се на наивитета ти, но нюхът ми подсказва, че Мъск съветски човек, независимо от помощта му за Украйна. Комунягите са подели много сериозна инициатива, не само в Украйна, а в целия свят - Европа и САЩ най-вече, и постепенно ни катурват.