Last news in Fakti

30 Януари, 2023 11:19 6 866 3

Samsung се готви да пусне "камерафон"

  • samsung-
  • камерфон

Името на новия модел ще е Galaxy K748

Samsung се готви да пусне "камерафон" - 1

В близкото минало Samsung вече предложи смартфони, комбинирани с камери с варио обективи. Сега, според все още непотвърдена официално информация, стана ясно, че компанията планира да възроди този тип джаджи и дори се спекулира с името на новия модел - Samsung Galaxy K748.

Именно той наскоро премина през сертифицирането Bluetooth SIG, потвърждавайки поддръжката на Bluetooth 5.3. А това от своя страна означава, че обявяването на новите камерфони много близо.

Имайте предвид, че последното устройство от серията беше пуснато през 2014 г. Това беше телефон с камера Galaxy K Zoom, който получи основен модул на камерата, напомнящ този в малките цифрови фотоапарати.

Кота обаче корейците ще покажат новия камерфон не е ясно. Ще припомим, че най-близкото събитие на корейската марка е Galaxy Unpacked, което ще се проведе на 1 февруари и ще покаже новата флагманска линия Galaxy S23.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Скоро

    4 2 Отговор
    и с вибр а тори
  • 2 Знайко

    7 6 Отговор
    :)...когато излезе тоя модел, като напредващ брокер имоти проверих цената и се отказах....В последствие се оказа че като камера е на нивото на Панасоник Лумикс, но като смартфон издиша и лагва тежко, дори като суичваш камерите и не става дори за фото любител защото докато го извадиш и да пуснеш камерата...момента е отминал! НО......зума позволява да снимаш много отдалечени обекти и реално камерата наистина работи като камера! Имам приятел с такъв тел...всеки пък като го извади и пусне камерата и излезе обектива напред някой казва.....кво е тук нещо ве:? Откъде го извади туй?
  • 3 Ивом

    3 2 Отговор
    Правопис ниво трети клас.