Last news in Fakti

9 Юни, 2024 11:00 4 530 4

Tesla представи още един сив цвят, който обаче струва колкото употребяван автомобил

  • tesla-
  • цвят-
  • доплащане

Доплащането за „изключителното сиво“ е 2 500 долара

Tesla представи още един сив цвят, който обаче струва колкото употребяван автомобил - 1

Tesla добави нов цвят за своите електромобили, който е наречен Lunar Grey и за който твърдят, че е изключителен. Доплащането за „изключителното сиво“ е 2 500 долара, което не е никак малко, предвид цветовите предложения на останалите автомобилни производители.

Припомняме, че през последните години американският автомобилен производител реши, че трябва да оптимизира цветовата гама на колите си, за да улесни планирането на производството и координирането на поръчките. Новият цвях към момента е наличен за скъпите автомобили на компанията Model S и Model X.

Тази стратегия се оказа успешна, но сега мнозина от специалистите са на ммение, че пускането на нови цветове ще привлече нови клиенти. Изглежда, че автомобилният производител се вслушва в мнението на автомобилната общност.

„По-светли, по-ярки акценти – по-дълбоки от преди, а сенките са по-тъмни. Lunar Silver е чисто сребрист цвят с подчертан метален ефект и фин син нюанс. Благодарение на използването на нови пигменти, тази боя създава техническо и динамично усещане, което подчертава формите на Model S и Model X от всеки ъгъл под слънцето “, се казва в изявление на компанията.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Бен тен

    3 0 Отговор
    Готин цвят. Доста скъпичък обаче .
    Да видим дали ще го поръчват.
  • 3 Гост

    1 1 Отговор
    Мъск продължава да издирва, привлича и да взема парите на най-големита блци.
  • 4 Име

    0 0 Отговор
    "Невероятно" сиво на една още "по-невероятна" кола!