11 Септември, 2024 08:19 1 288

Месец на Lenovo в Ardes.bg: оферти за студенти и офиси

  • ardes.bg-
  • lenovo-
  • таблети-
  • лаптопи-
  • оферти

Преглед на част от офертите на Ardes.bg, от които може да се възползвате през целия период от 1-ви до 30-и септември

Месец на Lenovo в Ardes.bg: оферти за студенти и офиси - 1

Настъпи септември, а с него – тазгодишният „Месец на Lenovo“ в Ardes.bg! След успеха на миналогодишната кампания със същото име организаторите са подбрали още оферти за продукти Lenovo, пригодени дори за най-претенциозните студенти и офис специалисти. Независимо дали се подготвяте за новата учебна година и геймърски сесии в свободното време, или пък искате да обновите офисната си конфигурация, тези предложения са идеална възможност да се сдобиете с висококачествена и надеждна техника.

Ето по-подробен преглед на част от офертите на Ardes.bg, от които може да се възползвате през целия период от 1-ви до 30-и септември:

Таблет и лаптопи, с които може да се учи и играе

Много студенти имат не само изпитни, но и геймърски сесии. За тях са нужни мощни лаптопи, от които се очаква да бъдат и по джоба на тази демографска група. Серията Lenovo LOQ 15ARH9 е отличен избор и се предлага в две конфигурации в селекцията за Месец на Lenovo.

* Lenovo LOQ 15ARP9 (83JC006RBM): Този вариант е оборудван с 8-ядрен процесор AMD Ryzen 7 7435HS, отличаващ се с перфектен баланс между мощност и ефективност. Съчетан с 24 GB RAM и бърз SSD с капацитет 1 TB, този лаптоп осигурява плавна многозадачна работа и бързо зареждане на всички ваши приложения. Графичната карта Nvidia GeForce RTX 4060 има главната роля за производителността на игрите, осигурявайки зашеметяващи ефекти. Тя поддържа технология G-Sync за съвършена синхронизация с екрана и елиминация на графични недостатъци. Самият 15,6-инчов Full HD дисплей покрива на 100% гамата sRGB, което го прави идеален за студенти, занимаващи се с графични приложения и реклама, така и за геймъри или любители на мултимедията, създаващи завладяващо цифрово съдържание.

* Lenovo LOQ 15ARP9 (83JC006QBM) предлага сходни характеристики и функции като гореописания модел, но е предназначен за потребители с по-ограничен бюджет. Той не жертва от производителността на процесора Ryzen 7435HS, също комбиниран с 24 GB оперативна памет. Конфигурацията е с 512 GB SSD и графична карта Nvidia GeForce RTX 4050. Въпреки по-ниската цена потребителите не са лишени от ценни технологии като тази за 144-херцово опресняване на екрана, ограничаване на вредната синя светлина, за бързо зареждане на батерията и дори за изкуствения интелект Lenovo AI LA1.

Всеки от двата лаптопа идва в комплект със стилна мишка Lenovo LOQ Gaming M100 RGB. Тези модели, включени в кампанията на Ardes.bg, се предлагат с 36-месечна гаранция за качество.

Що се отнася до промоционалния таблет Lenovo Tab M9, той е удачен избор за учениците и студентите, които се нуждаят от преносимо устройство за водене на бележки, сърфиране или забавление. 9-инчовият сензорен дисплей предлага ясни HD изображения и голяма работна площ, а стерео говорителите са със сертификат Dolby Atmos. Чипсетът MediaTek Helio G80 с 8-ядрен процесор и 4 GB оперативна памет позволява на Tab M9 да се справи безпроблемно с ежедневните задачи. Дългият живот на батерията му гарантира, че ще останете свързани през целия ден, което го прави идеален за учене, четене или стрийминг на съдържание в движение. Lenovo обещават 3 години актуализации на сигурността на таблета.

За бизнеса: още два лаптопа и монитор

В Месец на Lenovo е помислено и за професионалистите. Проектирана за бизнес професионалисти, серията Lenovo ThinkPad E16 Gen 2 предлага стабилна производителност, издръжливост и функции за сигурност. Двата промоционални модела в Месец на Lenovo са с 16-инчови IPS дисплей с матово покритие за защита от отблясъци и отражения. Конфигурациите могат да бъдат с 16-ядрен процесор Intel Core Ultra 7 155H или 12-ядрен Intel Core Ultra 5 125U, съчетани с 32 GB или 16 GB оперативна памет. Металният им корпус осигурява естествена защита на хардуера, а други системи за сигурност включват TPM 2.0 модул, Kensington Lock, четец за пръстови отпечатъци и дори плъзгащ се протектор за камерата.

Макар да са създадени предимно за сериозна работа, Lenovo ThinkPad E16 Gen 2 могат да възпроизвеждат първокласна мултимедия. Стерео говорителите Harman Kardon осигуряват Dolby Atmos-сертифициран звук. Отделно лаптопите от тази серия са носители и на половин дузина зелени сертификати за икономичност, екологичност и издръжливост дори по военни стандарти. В Ardes.bg ги получавате с оригинална раница Lenovo ThinkPad Essential.

Друго от разнообразните предложения за офиса в Месец на Lenovo e 23,8-инчовият IPS монитор ThinkVision E24-30, който ще подобри качеството на живота ви на работното място и ще повиши продуктивността ви. Той осигурява 99% покритие на гамата sRGB при 100 Hz опресняване на картината. Позволява да се наблюдава от всеки ъгъл и да се завърта на 90 градуса в портретен режим без загуба на контраст и яркост, което го прави идеален и за работа в екип. Независимо дали редактирате документи, сърфирате в интернет или гледате видеоклипове, ThinkVision E24-30 предлага отлично визуално изживяване и дори възпроизвежда звук с двете вградени колонки. Неговите 4 години гаранция говорят сами по себе си за вярата на производителя в качествата на неговия продукт.

Не пропускайте тези фантастични оферти. Посетете Ardes.bg още днес, за да се възползвате от Месец на Lenovo и да се оборудвате с технологии на тази световна компания!



Свързани новини